Reklama

Reklama

Chlapi sobě

(seriál)
USA, (2004–2005), 6 h 39 min (Minutáž: 21 min)

Hudba:

Eric Speier

Hrají:

Keith Carradine, Erik von Detten, Andrew Eiden, Shaun Sipos, Evan Ellingson, Jason Dolley, Vincent Ventresca, Autumn Reeser, Mel Gibson, Kate Walsh (více)
(další profese)

Epizody(19)

Obsahy(1)

Savageovci sú celko obyčajná priemerná rodinka, ktorá nechce nič viac ako ostatní. Je tu však jeden malý problém. Ak si predstavíte rodinu, v ktorej vládne otec so životným krédom „Všetko je v pohode“ ďalším päť viac, či menej dospievajúcich chlapcov, pochopíte. Pochopíte napríklad to, že šance na klasický rodinný život sú asi tak jedna k miliónu. Zúfalo tu totiž chýba ženská ruka. Producentmi seriálu sú Mike Scully a Julie Thacker Scully, scenáristi megaúspešného seriálu Simpsonovci, ktorí sa inšpirovali vlastnými skúsenosťami. Jedným z režisérov série je nemenej známa hollywoodska hviezda Mel Gibson... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (88)

Olík 

všechny recenze uživatele

Tohle mi hlava nebere – čím si tento seriál zasloužil pouze jednu odvysílanou řadu?????????????? Uznávám, že rodinka je poskládána podle neoriginální šablony (krasavec, šprt, benjamínek, ne příliš bystrý a průšvihář), že humor stylu kdo udělá větší bordel vyhrál, není zrovna na Oskara, ani by si ho všichni Savagovci nezasloužili svým herectvím, ale já se dobře bavil a podepisuji petici za další díly!!!!!!!!!!!!!!! ()

Dusty56 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Seriál, který je z nepochopitelných důvodů dost nedoceněn. Bavil jsem se skvěle u každého dílu, rozhodně víc než třeba u podobného Krok za krokem nebo u jiných sitcomů jako New girl, 6.-12. řada seriálu TBBT nebo i u většiny dilů HIMYM. Zkrátka: až tak moc lepších sitcomů není, pokud máte rádi tenhle žánr, tak se musíte bavit. ()

Reklama

Ellush 

všechny recenze uživatele

Velmi vtipná a zajímavá sonda do rodiny, ve které mužská ruka vládne mužským hlavám. I když výraz "vládne" je v tomto případě značná hyperbola :) Ačkoliv není nijak těžké vždy při sledování odhadnout jaký vtípek přijde za 10 vteřin, tenhle sitcom zkrátka baví. A né málo. Navíc jsem zjistila, že tady stoprocentně platí, že s jídlem roste chuť. ()

Steel32 

všechny recenze uživatele

Pro mě rozhodně nejlepší americký sitcom co jsem kdy viděla, vhodnejší pro mladší skupinu lidí. Vtipy jsou nenucené a zábavné, pokaždý se musím upřímně zasmát nebo alespoň pousmát. Všechny postavy mají skvělý charakter a ten si prostě musíte zamilovat. Jenže pokud si nezamilujete ani jednu z postav, seriál vás pravděpodobně tolik nenadchne, protože se to celé staví na nich. Škoda jen, že to má tak málo dílů. Kyle rules! ()

Charon11 

všechny recenze uživatele

Když jsem viděl první (myšleno můj první, ne první díl seriálu) díl tak mě to nějak moc nezaujalo. Další průměrná americká komedie. Pak jsme viděl další a další díl a zaujalo mě to více a více. Nikdy bych nevěřil jak dokáže být "Special Agent Frank Lundy" z Dextera komediální postavou. Po prvním kontaktu s tímto seriálem jsem dal tři hvězdičky, ale po častějších schůzkách s Chlapi sobě zvyšuji na 4. Zábavné, nenudí a stále překvapující. ()

Galerie (24)

Reklama

Reklama