Reklama

Reklama

Lékařské záhady

(seriál)
  • USA Medical Investigation (více)
USA, (2004–2005), 14 h 20 min (Minutáž: 43 min)

Tvůrci:

Jason Horwitch

Hudba:

Danny Lux

Hrají:

Neal McDonough, Kelli Williams, Christopher Gorham, Anna Belknap, Troy Winbush, Jose Pablo Cantillo, Christina Chang, Anthony Ruivivar, Lydia Blanco (více)
(další profese)

Epizody(20)

Obsahy(1)

Špičkoví lékaři z NIH v čele s neúnavným vizionářem Stephenem Connorem v boji s infekcemi, otravami a spol., na které jsou ostatní lékaři krátcí. K dispozici mají to, o čem se obyčejným lékařům ani nezdá: vrtulníky, letadla a mozky, které vyřeší každý případ. Hlavně má ale tým specialistů na zřeteli jediné: důležitost záchrany lidského života. Proto jsou vždy připraveni zasáhnout v kteréholi části USA. (xylofonka)

(více)

Recenze uživatele HarveyDent k tomuto seriálu (1)

Lékařské záhady (2004) 

61% ???????????????? To mě po**rte............kombinace DR. House a CSI??????????? no to těžko dámy a pánové. Zatímco v Dr. House mluví (ikdyž skrz složitou terminologii) o Něčem, co má logiku, co může zaujmout, přimět nás k smíchu nebo aspoň malému zamyšlení. Tak tady polovina dialogů je typu "Teď udělám toto a tamto" a druhá polovina "Zhoršil se jí krevní obraz a zvyšuje se horečka". A jako hraní se tu bere to, že hlavní hrdinové každou chvíli tasí drsně svoje véčko jen kvůli tomu,aby tomu na druhém konci řekli 2 slova. Může to být mix, ale je to strašně lacině natočený mix, prakticky bez herců, bez režie, bez zajímavého scénáře, takže prakticky HO*NO!!!!! A proč dávám vůbec jednu hvězdičku? Dvě pěkný herečky , který mi připoměli jedno dobrý porno. ()

Reklama

Reklama