Reklama

Reklama

Kriminálka New York

(seriál)
  • USA CSI: NY (více)
všechny plakáty
TV spot
Krimi / Drama / Mysteriózní / Thriller
USA / Kanada, (2004–2013), 137 h 35 min (Minutáž: 39–42 min)

Hrají:

Gary Sinise, Melina Kanakaredes, Carmine Giovinazzo, Vanessa Ferlito, Eddie Cahill, Anna Belknap, Hill Harper, Holly Valance, Daniella Alonso (více)
(další profese)

Série(9) / Epizody(197)

Obsahy(1)

CSI: New York je kriminální seriál, který vznikl oddělením od seriálu CSI: Miami. Jeho tvůrci navíc hledali inspiraci také v dramatickém seriálu Crime Scene Investigation o soudních vyšetřovatelích v New Yorku, kteří v boji se zločinem využívají nejmodernější techniku. Producentem seriálu CSI: New York je Alliance Atlantis Communictions Inc. a CBS Productions ve spolupráci s Jerry Bruckheimer Television. Americká síť CBS uvedla tento seriál v USA loni v září a ačkoliv se v téže době vysílala řada dalších seriálů, tento si získal pozornost více než 14,5 milionů diváků týdně a stal se pro CBS seriálem číslo jedna.

Detektiv Mack Mac Taylor (Gary Sinise) věří, že všechno spolu nějak souvisí a že každý má svůj skrytý příběh. On i jeho parťačka Stella Bonasera (Melina Kanakaredesová) jsou svou prací doslova posedlí, a díky tomu stojí v čele týmu expertů ve velkoměstě, které nikdy nespí. Do týmu dále patří Danny Messer (Carmine Giovinazzo), který se narodil v Brooklynu, nic ho nerozhází a vždy má po ruce nějakou tu historku o příbuzenstvu, a uzavřený doktor Sheldon Hawkes (Hill Harper), který se po traumatizující smrti dvou pacientů vzdal dráhy chirurga a pracuje jako koroner. Dvojici doplňuje popudlivý detektiv Don Flack (Eddie Cahill), inteligentní muž s pozoruhodným instinktem a nedostatkem trpělivosti pro potenciální podezřelé. Mimo tým pak stojí bystrá a půvabná vyšetřovatelka Aiden Burnová (Vanessa Ferlitová), která se dokáže přizpůsobit jakékoliv situaci. Detektivové v New Yorku mají možná jiné problémy než jejich kolegové v Miami či Las Vegas, ale vede je stejně neochvějné odhodlání bránit šíření zločinu. Tito schopní lidé znají New York v jiném světle než jeho ostatní obyvatelé a hledají důkazy, které se postupně skládají v celek, a nakonec poskytnou klíč k rozluštění složitých případů, jež tým řeší. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (220)

mirekdr 

všechny recenze uživatele

Slabší odvar CSI:Las Vegas. Gary Sinise bohužel nedokáže za celý serál ani jednou vystřídat náladu a přesvědčivost některých jeho spolupracovníků se blíží nule. ()

Astu. 

všechny recenze uživatele

Nejlepší ze všech kriminálek (Miami, L.A.). Temná atmosféra New Yorku, charismatičtí herci a hlavně Gary Sinis...jo, a to mě kriminálky nijak zvlášť nebaví. Btw ta úvodní znělka je dokonalá! 8/10 ()

adooo 

všechny recenze uživatele

tak toto je o úroveň slabšie ako Las Vegas, ale stále je to dosť solídna kriminálka, ktorá sa dá pekne pozerať ()

ghostwo 

všechny recenze uživatele

Nechci být úplně anarchista a dávat třeba jen 1*,ale víc jak 2* taky ne. Jediný díl jsem nedokoukal, ale přísahám, že jsem se snažil. Co se stalo s osobitým poručíkem Danem z Foresta ? Ted ho není moc příjmemné sledovat a jeho kolegy taky ne. A to nemluvím o těch scifi záležitostech, co provádějí laboratořích. Atmosféra divná, taková laboratorní i když zrovna v laborce nejsou. Zlatý Myšlenky zločince...... třeba ()

Thorian 

všechny recenze uživatele

Lepší než hrozná CSI Miami, horší než dokonalá CSI Las Vegas, sympatické postavy, originální scénáře. Opravdovým důvodem, proč tenhle komentář píšu je ale můj (většinou) nepřítel - český dabing. V polovině 4. série vypadl dabér C. Giovinazza a místo něj - jaká hrůza - Vojta Kotek (na Nově už díkybohu předabováno). Už jsem si zvykl, že Kotek dabuje Harryho Pottera, taky mi tam vadí, ale budiž - Harry je kluk. Tady byl Kotek vybrán do role člověka nepoměrně staršího, a tudíž vybočujícího z Kotkovy hlasové (in)dispozice. Vojtík to chtěl napravit, a tak zvolil hluboký zastřený hlas skouzávající do rádobydrsňácké ironie, který byl bohužel spíš k pláči. Nakonec zlatý Harry Potter... ()

1990Jirik odpad!

všechny recenze uživatele

Ano!! My skutečně umíme z tři dny starého jídla zjistit potřebné infromace k tomu abychom určili váš popis, místo činu vraženou zbraň... A když budete koukat do půlky možná uvidíte i drsného detektiva jak dostane přiznání z pachatele za 5 minut. Nevím proč ale přijde mi to jako scifi hra na policajty a zloděje.. Asi jsem viděl jiný pořad než ostatní.. Ale tohle mě leda tak naštvalo nikoliv zabavilo. ()

whass 

všechny recenze uživatele

Do třetice všeho téhož!!!Všechny tyto krimi seriály typu kriminalka Las Vegas a Miami jsou nastejno...Sinise sice napřekobá Carusa ale i tak je to jistě kvalitní vyšetřovatel takže proč ne na takové to zažehnání nudy. ()

padlar 

všechny recenze uživatele

Třetí do party CSI kriminálek, aneb další odvar CSI Las Vegas. Podobně jako v CSI Miami, mi ani zde příliš nesedlo herecké obsazení. Jinak platí to, co jsem psal i u ostatních kriminálek - stereotyp v novějších sériích a místy až za vlasy přitažené vyšetřovací metody. ()

dcg odpad!

všechny recenze uživatele

když už new york, tak odložené případy, nebo takovýto úřad pro zvláštní oběti, na to se dá trochu dívat, ale tohle je nuda, tyhle seriály ani nemůžou mít víc jak 2 hvezdy a jesiže tenhle je nuda, dám mu odpad, ale narozdíl od jinejch odpadů má u mě 9,9 procent, 1 hvezdička se mi ale zdá moc ()

killer1992 

všechny recenze uživatele

Dvě hvězdy, mladší sourozenci Las Vegas mě už prostě tolik neoslovili a vzhledem k tomu, že mě omrzelo i samotné Las Vegas nemůžu jít výš. ()

mdf 

všechny recenze uživatele

Dobrý seriál,který sice jede pořád dokola to samé,ale je to koukatelné a kde se mi nejvíce líbila Sela Ward. ()

Josevolley 

všechny recenze uživatele

Hele,mně se to líbí.Jasně,některé momenty,kdy se snaží všechno vysvětlovat jsou trochu stupidní a metody které použivají lehce úsměvné,ale postavy se mi charakterově líbí,některé se vyvíjí a jsou sympatické. ()

Související novinky

Hvězdy na Olympu

Hvězdy na Olympu

28.03.2009

Chris Columbus nekecal, když tvrdil, že svou fantasy Percy Jackson and the Lightning Thief hodlá vyzdobit áčkovými jmény. Adaptace bestselleru Ricka Riordana o americkém chlapci, který je ve… (více)

Střídání na Kriminálce

Střídání na Kriminálce

08.08.2008

To, že Jerry Bruckheimer vládne akčním filmům, by bylo zbytečné připomínat, ale on je podobně úspěšný i v televizi. Mezi jeho nejslavnější a nejvýdělečnější dílka patří série CSI. V televizi teď… (více)

Connor se paktuje s policií

Connor se paktuje s policií

04.09.2006

Představitel rebelujícího spratka Johna Connora, jenž má jednou spasit svět a vytáhnout do boje o záchranu Země proti strojům, si zanedlouho odbyde svůj televizní debut. Stane se tak ve čtvrté… (více)

Reklama

Reklama