Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Major Wilson bol zostrelený za nepriateľskou líniou a musel sa katapultovať do vietnamskej džungle. Keďže je zasvätený do tajných operačných plánov, je jeho osoba dôležitá pre americké vedenie. Preto je na jeho záchranu ihneď vyslaná záchranná misia vedená seržantom Duncanom. Lenže nepriateľské jednotky sú podozrivo dobre informované o pohybe záchrannej jednotky... (beso74)

(více)

Recenze (3)

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Pokud rády málo známé filmy o Vietnamu, tohle by se vám mohlo opravdu líbit. Zapomeňte teď na chvíli na všechny ty známé, kritikou a různými cenami ověnčené filmové hity jako "Četa", "Apokalypsa" nebo "Olověná vesta" (které většina lidí považuje za nepřekonatelné filmové opusy), a pusťte si tento téměř zapomenutý, ale jinak opravdu velmi dobrý flick. Dobrý děj i v rámci béčkového filmu, téměř nepřepřetžitá akce v pekelné vietnamské džungli (hlavně přestřelky), docela efektivní spešl efekty (tolik explozí co tady bylo, jsem už dlouho nikde neviděl), velký kompars, strhující hudba, bylo tu i trochu násilí (krve tu ale tolik nebylo), film který nikdy nenudí. Jen toho napětí a větších momentů překvapeních tu mohlo být více. Známý herec David Caradine jen v malé roli, ale ke konci kurewsky přesvědčivý. Tohle je jedno z nejlepších nízkorozpočtových akčních béček, a to jsem jich už pár viděl, jen mě těší že u toho byl opět filipínský mág Santiago, který ostatně za svou kariéru a právě na toto téma, natočil těch filmů hne dle několik. "Predátor", "Rambo", "Strike Commando" atd.. Tady všude se film inspiroval. Pro fanoušky akce a Viet-cong filmů povinnost. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Vacsina ludi pozna u nas uz notoricky zname filmy o Vietname ako Rambo, Apocalypse now atd atd ... ja rad vyhladavam tie menej zname, o to vsak drsnejsie, s kopou vybuchov, akcie, rvaciek. Na tieto menej zname filmy su najlepsie ruske kanaly, treba vediet rusky : 70 % ()

martins 

všechny recenze uživatele

Jo jo další z řady filmů o Vietnamu, závěr je docela masakr, záchranná četa v počtu šesti mužů bojuje proti stovkám příslušníků Vietkongu, nakonec dva přeživší vyzvedne vrtulník řízený velitelem Davidem Carradinem. Plot: Dva piloti jsou nuceni se katapultovat nad Vietnamem, druhý pilot si při seskoku zlomí vaz, velitel zraněný se ukryje do džungle, kde čeká na záchranou jednotku. Úvodní scéna filmu je použita z jiného filmu. ()

Reklama

Reklama