Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Televízny film nakrútený podľa troch poviedok slovenskej prozaičky o večnej ženskej túžbe po láske a naplnení života. (oficiální text distributora)

Recenze (6)

Autogram 

všechny recenze uživatele

Ani jedna z poviedok ma nezaujala a nič mi nedala, dokonca ani veselšia tretia, kde chodila Lucia Zedníčková trvale bez podprsenky. Bol to asi filmový žáner od žien pre ženy. ()

Pitryx

všechny recenze uživatele

1-nula. Pomalé, ještě s retrospektivami, děj jak telenovele. 2-deset za zajímavou postavu Zuzany. Děj ušel. 3-tak rozhodně dvacítku Lucii. Mínus za retrospektivy. Když to sečtu suma sumárum, tak je to s bídou třicet. Ale budiž, připočtu i krajinu a prostředí a hned bude ta třicítka veselejší. Takže dvacet, s tím, že jen kvůli Lucii stojí za to vidět poslední povídku. ()

Reklama

roswelll 

všechny recenze uživatele

Tři povídky o různých podobách lásky. V každé povídce šlo o trochu něco jiného, každá žena byla jiná, ale jejich touha byla společná - štěstí, láska...a jak to u takových filmů bývá, všechy tři povídky s otevřeným koncem ()

vitekpe 

všechny recenze uživatele

Prvni dil: Marta klopi ty svoje oci, muz ji bije a vsecko ji vycita. Ona trpi. Dil druhy: Tenhle dil byl opravdu dobrej a sam o sobe by byl urcite minimalne za 4 hvezdy. Vyborna Fisarkova se upiji zalem tak dlouho, az se upije. Chlacholit se ji snazi zajimava Erika Ozsda, ale ta ma taky co delat sama se sebou, protoze je zakoukana do Drtikola. Dil treti: Zadnickova jako "influencerka". Chodi s klukama, tanci, foti, raduje se. A ukaze prsa, kdyby to nekoho zajimalo. - - - Jako celek je to spis depka a je to od zen, pro zeny a o zenach. Nevim...ale asi stoji za videni. ()

HonzaBez 

všechny recenze uživatele

Povídkové filmy úplně nemusím, tentokrát jsem byl ale poměrně spokojený. Líbilo se jak ono jednotící téma ženské touhy po lásce a štěstí, tak i ten více či méně venkovský nádech všech tří povídek (a krásné lehce poetické záběry na krajinu). První povídka mě nadchla už prvním záběrem z vrchu na Martu Vančurovou a zajímavé byly i ty všechny retrospektivy. Takové zajímavě snové mi to přišlo. Druhá povídka mě tolik nenadchla, asi bylo od začátku jasné, k čemu to celé směřuje. To třetí povídka s mladičkou Lucií Zedníčkovou začala sice (oproti těm ostatním  povídkám) tak nějak zvláštně. Diskotéková scéna mi přišla jako z úplně jiného "světa". Jakoby ji napsala jiná autorka. Postupem času se z toho ale vyvinula asi nejlepší povídka. Zůstaly zde krásné záměry na venkovskou přírodní scenérii, díky postavě Zedníčkové to zas působilo víc současně. Zaujal mě i nápad, kdy Zelníčková fotí své postřehy z pobytu na venkově. Mělo to v sobě takový duch uměleckosti. A tak mohu spolu s hlavní postavou třetí povídky říct nakonec: "Usmievat sa, všetko je v poriadku." ()

Galerie (2)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama