Reklama

Reklama

Příběh jednoho zvláštního léta podle bestselleru Ann Brasharesové. Čtyři dlouholeté přítelkyně se musí poprvé rozejít na delší dobu. Na společném nákupu objeví podivné džíny, které všem perfektně padnou. Rozhodnou se toho využít a zůstat díky kalhotám v kontaktu. Každá dívka si džíny ponechá na týden a uvidí, jestli jí přinesou štěstí, pak je pošle dál. Za každým týdnem se skrývá příběh a i když mezi kamarádkami leží mnoho mil, stále existuje pouto v podobě putovních kalhot, které jim umožňuje sdílet radosti, lásky i strasti. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (133)

Zeek 

všechny recenze uživatele

No to byla ale blbost nebo to vlastně bylo sladké a hezké? Záleží co od toho očekáváte a jak se nad tím člověk zamyslí. Já to beru z té méně světlé stránky. Co jsem čekal, to se dostavilo. Je až neuvěřitelné, že středem pozornosti můžou být obyčejné kalhoty, nemluvě o tom, že se dá natočit i druhý díl. Vlastně se tedy jedná o čtyři krátké příběhy, které se "protínají" díky zmíněným kalhotám. Dejme tomu, že to není můj šálek kávy. Což pravda je, ale nakonec to sladké bylo a spousta lidí tyto filmy přímo vyhledávají. Nesmím zapomenout, že kladem byla krásná Alexis Bledel, takže hodnotím průměrně, 3*. Moje hodnocení: 55% ()

suicide 

všechny recenze uživatele

Na tenhle film se koukne vždycky několik protipólových párů - holky-kluci; puberťáci - dospělí; rádoby filosofové - lidi, co si chtějí vymlet trochu mozek... Když se několik částí správně překryje (pubertální holka filosofující o nesmrtelnosti brouka), film rázem letí do oblak kinematografie. Když se překryje špatně (dospělá racionální žena, co nemá čas na kraviny), dévédéčko s filmem se také proletí, avšak leda tak přes celý pokoj do koše. Já jsem ovšem spadnul do kategorie někde mezi - dospělý kluk, co se rád podívá na pěknou holku (Alexis Bledel), přimhouří oči nad pubertou, slintáním a pobrečenými kapesníky a během nedělního odpoledne, kdy není co dělat, příjemně naloží s časem. 50% ()

Reklama

zuzanocka 

všechny recenze uživatele

Veľmi presladený, dievčenský film.. ale akosi mi to nevadilo .. =) Celé to bolo pritiahnuté za vlasy – ale milé.. =) Nemyslím si že existujú rifle, ktoré by dokonale sedeli štyrom babám s odlišnými postavami..možno keby šlo o sesterstvo putovných legín.. Dievčatá som poznala z rôznych seriálov, ktoré som videla predtým (Alexis Bledel – Ženy z rodu Gilmorovcov, America Ferrera – Škaredá Betty, Blake Lively – Gossip Girl , Amber Tamblyn – Joan z Arkádie), takže vidieť ich naraz bolo fajn.. =) Na zabitie sobotňajšieho popoludnia dobré.. =) ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Nedávno jsem měl možnost vidět tento film. A co bych k němu řekl? Je to nejen komedie, ale i film o přátelství. U přátelství nesmí záležet jen na vzhledu, ale na lidské povaze. To jsem si odnesl z tohoto filmu. Jde o příjemnou podívanou, která však nezasahuje nikam dále, aby mi byla větším přínosem. 3 hvězdičky jsou zde však na místě. ()

peetriss 

všechny recenze uživatele

Uznávám, že zdaleka nejsem cílovou skupinou, ale i v této sortě "dívčích" dobrodružství jsem si dokázal najít filmy, které dokázaly vtáhnout či pobavit i mne. Sesterstvo putovních kalhot ale není tímto případem - působí roztahaně, problémy či zážitky dívek nedokáží zaujmout, natož zasáhnout, a už vůbec ne chytit za srdce, s výjimkou několika izolovaných epizod. Komediálně zcela bezzubé. Pozitivem je fakt, že příběhy aspoň nepůsobí hloupě. S hereckým obsazením nemám problém, byť vrcholné herectví se zde nekoná, a ani není žádáno. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (4)

  • Brian, kamarád Tibby a Bailey, je v knižní předloze špinavě blond, o asijském původu tam není jediné zmínky. (delaware)
  • Pana Vreelanda, otce Bridget, ztvárňuje ve filmu skutečný otec její představitelky (Blake Lively) - Ernie Lively. (delaware)
  • Blake Lively prý na konkurz při obsazování hereček do role Bridget vešla do místnosti a než udělala cokoli jiného, položila na stůl svoji fotografii. Porota si myslela, že si z nich dělá legraci, ale potom, co po nějaké době opustila místnost, si všichni byli jistí, že právě ona je tou jedinou správnou Bridget, kterou hledají. (delaware)

Reklama

Reklama