Reklama

Reklama

Šumná Olomouc

(TV film)
Dokumentární / Krátkometrážní
Česko, 1996, 21 min

Obsahy(1)

Žasnoucí turista David Vávra představuje architektonické skvosty hanácké metropole. (oficiální text distributora)

Recenze (6)

fleker 

všechny recenze uživatele

dal bych čtyry hvězdy, ale v olomouci prej trhaj doktoři novorozencům hlavy ..no je to tak ....to vam byl prej jednou takovej těžkej porod....primář zpocenej jak čuně a tak se předklonil, udělal z dlaní hlásnou troubu a zakuňkal do tmy :" ..no tak už polez vén, mladej, tady ti přece nikdo hlavu neutrhne"...jó ale jen co vykouk na povrch, už mu s ní lomcovali jak na prvního máje ....sliby chyby.......doktoři to svedli na diabetes,,,, to se prej hlava uloupne razdva.....no prostě normálka.......... http://www.novinky.cz/clanek/32781-policie-lekari-pri-utrzeni-hlavy-novorozence-nepochybili.html ()

IllIlIlIIl 

všechny recenze uživatele

Tento dokumentární cyklus hodnotím jako celek, protože si myslím, že je zcestné hodnotit podle konkrétního města, o jakém ten který díl byl. Hodnotím celkově pořad - jak je pojat, jak na mě působí, jak je prezentován (D.Vávrou), jak jsou představovány a vybírány památky vzhledem k potenciálu městských skvostů... ()

Fifer 

všechny recenze uživatele

Znovu opakuju, individuální hodnocení jednotlivých dílů není zcestné, ale naopak naprosto logické a rozumné. Moc se mi líbilo, jak na to šel Vávra přes orloj a komunisty, vůbec ty oživlé figurky komunistického orloje byly nejlepší. A ten šnek! Už dlouho jsem se takhle nezasmál. ()

Teachman 

všechny recenze uživatele

Tento televizní dokument je vhodný nejen do hodin zeměpisu nebo výchovy k občanství. Žáci se při něm mohou dozvědět zajímavosti o tom, jak vypadá a jak se vyvíjela Olomouc. ()

Reklama

Reklama