Reklama

Reklama

Obsahy(1)

1. Mladý muž snažící se zabít svou manželku. Ta bohužel po každém „úspěšném pokusu“ opět vylézá z hrobu upgradovaná o jinou bojovou schopnost a ubohému chudákovi namlátí.
2. Přehnaně sebevědomá kreativní ředitelka reklamní agentury, vymýšlející jednu nesmyslnou reklamu za druhou, s chorobnou závislostí na svém diktafonu.
3. Harmonická rodinka. Tatínek sehnal lístky na představení známého hypnotizéra. Ten jej v rámci své show přesvědčí, že je pták, bohužel už ale nemá možnost jej odhypnotizovat. Celá rodina si tak musí zvykat na to, že jejich otec kvoká a chce létat.
4. Tři zlodějíčci, z nichž dva odhalují city, které pro ně byly vždycky tabu.
5. Zabiják z Londýna, jehož nejdůležitějším posláním je zjistit vaši funkci v životě, a jeho překladatel. Potřebujete nechat zabít otravného hypnotizéra či svou manželku? Pak neváhejte a obraťte se na ně. Usmlouvaná cena vyhovuje každému.
A že to nedává smysl? Počkejte, až se všechny části příběhu propojí. (Natascha)

(více)

Diskuze

ad0lph

ad0lph (hodnocení, recenze)

K3LTidlo

Presne rovnako aj ja! S týmto filmom som veľmi dlho otáľal, ale o to viac ma prekvapil. Skutočne nezabudnuteľné scény (alebo tie reklamné námety, už ten prvý ma rozsekal:) a do Reiki Hašimoto som sa zamiloval;) Veľká škoda, že film je len v DVD kvalite...

JamesSi

JamesSi (hodnocení, recenze)

Zdar, nevím jestli na to tady někdo narazí. Ale neví někdo na které anime se hrdina dívá, hned po tom, co poprvé zabije manželku? Původně jsem myslel, že je to nějaké špatné anime ze 60tých let, ale nemůžu nic najít. Je možný, že ta animace je udělaná jen pro ten film. Kdyby někdo věděl odepište. Dík.

Eratashi

Eratashi (hodnocení, recenze)

Víc než co jiného mě na tento film nalákal popisek 1. upgradovaná mrtvola se vrací, nic víc jsem k namlsání nepotřebovala :-D Netypicky typické japonské :-)

mikrosval

mikrosval (hodnocení, recenze)

ja sa tiež pridávam,tento film je pre mňa jedno obrovské prekvapenie. Netušil som,že Japonci majú aj takýto mne ohromne vyhovujúci zmysel pre humor :)

K3LTidlo

K3LTidlo (hodnocení, recenze)

Do 3/4 filmu jsem chtěl dát 4, ale nakonec mě přesvědčil. Né 5+, ale 5 stačí :)

na příspěvěk reagoval ad0lph

Sluganda

Sluganda (hodnocení, recenze)

Nádherný film, herci i výtvarné zpracování ohromující ... Jeden z prvních filmů z Asie co se mi zalíbil :)

Reklama

Reklama