Reklama

Reklama

Syngenor

všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Syngenor – Syntetický Genetický Organizmus je prísne tajný projekt spoločnosti Norton Cyberdyne, ktorá sa zaoberá výrobou vojenských technológií. Podarilo sa jej vytvoriť novú rasu supervojakov – monštrá, ktoré nepoznajú strach, sú schopné adaptovať sa na každé prostredie, dokážu sa raz za 24 hodín reprodukovať a chladnokrvne zabíjajú všetko, čo sa im pripletie do cesty. Jedno monštrum sa dostane z prísne stráženej budovy a zavraždí Ethana Valentinea (Lewis Arquette), ktorý v minulosti aktívne participoval na výskumnom projekte rasy dokonalých vojakov. Jeho neter sa rozhodne túto smrť za každú cenu objasniť. S pomocou mladého reportéra začína postupne odhaľovať temné stránky zbrojárskej spoločnosti a jej šéfa Cartera Browna (David Gale). (Mordenroth)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (6)

humanbeing 

všechny recenze uživatele

Monstra jsou naprosto perfektní! Syndženoři mě minuli, takže jsem je dohnal až teď. Je to hodně silné béčko, které se odehrává v podstatě na jediném místě, v budově společnosti Cyberdine, která vyvíjí nový typ bojovníka budoucnosti. A jistě nemusím dodávat, že jejich vývoj se povedl možná až moc dobře, takže začínají hodně brzo umírat všichni, kdo jsou nablízku. Bavilo mě to. Jen škoda, že scénář působil hodně odbytě (a ono se tomu nedá divit - scenárista má na svědomí např. Mortal Kombat 2). ()

Reklama

Campbell 

všechny recenze uživatele

Syngenor anlias zmutovaný supervojáci utečou a začnou dělat spoušt. Kolikrát jsme už tohle viděly? No nespočekrát. Nicméně i když film je těžký průměr a nepřináší nic nového. Tak aspoň přinesl další nezapomenutelnou roli pana Davida Galea na konci když zešílel tak se fakt předvedl ten chlap je prostě šílenec. Masky monster jsou takové klasické slizký oblek do kterého je navlečen nějaký herec. Pravda nevypadá to nejhůř, ale ani jsem z toho nebyl na větvi. A už vůbec jsem nebyl na větvi z toho příběhu, který je fakt těžký klišé, a nikdo by neměl mít problém uhodnout co se asi bude dít teď. Nicméně film má výbornou hudbu, a pár krvavých scén se najde. Průměrné béčko na jedno zkouknutí. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Ani som pôvodne netušil, že sa jedná o voľné pokračovanie sci-fi slasheru SCARED TO DEATH 1981. Zaujímavé. Viac ako film samotný. Ten je zbytočne preplácaný a nudný, pričom to najlepšie si nechá len na záverečné finále, ktoré malo aspoň trochu toho gore bláznenia a akcie. VHS trailer láka hlavne na vizuálnu stránku tým, že spomína bratov Skotakovcov ( TERMINÁTOR, VOTRELCI, PRIEPASŤ ), lenže chlapci pôsobili len ako konzultanti. PR je však dôležitý. ()

raimi 

všechny recenze uživatele

První varovný znamení u filmů tohohle kalibru je přemrštěná délka. To nikdy nic dobrýho nevěstí. Stejně tak tady. Vystříhat dvacet minut by bylo jen ku prospěchu věci. Jinak jde o devadesátkový trashový céčko, s mdlou, uspávající atmosférou, vyblitým temným obrazem a neutuchající kadencí prázdných keců. Syndženoři mají celkem cool design, ale naživo jsou to jen srandovní gumáci, řádící v jednom sklepě plným prázdných krabic, do kterých se furt zpomalené padá. Prej dokonalí zabijáčtí vojáci to jsou, ale v reálu ty trumpetky podělá jeden pesudonovinář a vědcova dcerka. Občas se nějakej pěknej nápad vyjeví, ale jinak se jede patlalský, neumětelský céčko s příšernou syntetizátorovou hudbou a maniakálně přehrávajícím Davidem Galem z Re-Animátora. Ten dědek musel být permanentně na drogách, to není možný totok. Německej název: Syngenor - Das synthetische Genexperiment. Tož tak. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama