Reklama

Reklama

Never Mind the Buzzcocks

(pořad)
Komedie / Soutěžní / Hudební
Velká Británie, 1996, 30 min

Účinkují:

Mark Lamarr, Simon Amstell, Bill Bailey, Noel Fielding, Phill Jupitus, Melanie Chisholm, Catherine Tate, Martin Freeman, Adele, Amy Winehouse, Johnny Vegas (více)
(další profese)

Britská hudební TV show vysílaná na kanálu BBC4 od roku 1996. Původním moderátorem byl dlouhá léta britský komik Mark Lamarr, od 19. série (2006) jeho místo přebírá Simon Amstell. Spolu s hlavním moderátorem spolupracují dva profesionální komici, známý Bill Bailey a Phill Jupiter, jako kapitáni týmů, které mezi sebou soutěží v hudebních znalostech. Show je vyhlášená svým sarkastickým a velice kvalitním humorem. (sweswea)

(více)

Recenze (12)

carly 

všechny recenze uživatele

videla som diely z neskorsich serii, ale ten koncept a ta "britskost" toho celeho je neodolatelna. v neskorsich dieloch mi trochu chybal Simon, ale guest host su super, napriklad Josh Groban a James Blunt boli k popukani. a clovek aspon spozna britskych hercov, spevakov a komikov. a na Noela a Phila nedam dopustit. uroven zavisi aj od hosti, ale vacsinou sa pocas kazdeho dielu zasmejem aspon raz nahlas. ()

Splasher 

všechny recenze uživatele

Tak já si dovolím trochu oponovat, protože 23. série (se střídáním modů) mi přišla jako zatím vůbec nejlepší. ()

TeraBum 

všechny recenze uživatele

Viděny jen pozdější díly, kde byl stálicí perfektní Noel Fielding a moderátoři se střídali. Jen škoda že jsem k tomu nenašla české titulky, navíc britské odkazy na nejrůznější osobnosti mi kolikrát unikají. I to je důvod proč váhám dokoukat dřívější díly se stálým moderátorem Simonem Amstellem. I přes to je to ale skvělá zábava. ()

ivicudus 

všechny recenze uživatele

Výborná panelová show, ktorej kvalita stojí a padá na sarkastických moderátoroch, či už je to Lamarr alebo Simon Amstell. O tom, že si neberú servítku pred ústa svedčí aj fakt, že niektoré "celebrity" nedokázali prežiť intenzívne grilovanie. Po odchode Billa Bailleyho ho skvelo zastúpil Noel Fielding, ale po odchode Simona, to nie je čo bývalo. Dúfam, že čoskoro nájdu permanentného moderátora. ()

sweswea 

všechny recenze uživatele

Výborná show, Není se co divit, ze Mark Lamarr mel po deseti letech moderování NMTB plne zuby. Taky musím říct, že mě víc baví Simon Amstell, jeho humor je trochu na hraně, ale vždycky to udýchá správným směrem. A s kapitány se opravdu sehrál. Výborné jsou také díly 21 serie, kdy Baileyho zastupuje Noel Fielding z Mighty Boosh. Je zajímavé, jak někteří hosté ustojí sarkastické poznámky Amstella, viz. Preston. V Čechách si podobnou show neumím představit. ()

Melpomene 

všechny recenze uživatele

Pre mňa zostanú najlepšie diely so Simonom Amstellom (a 22. druhá séria so striedajúcim sa tímovým kapitánom bola tiež dobrá kombinácia), ale medzi niektorými neskoršími sériami sa tiež nájdu dobré časti (guest host Richard Ayoade, Josh Groban, Frankie Boyle, aj Jack Dee a Jack Whitehall celkom ušli). ()

Sowa 

všechny recenze uživatele

Poměrně povedená panel show, ve které Simon Amstell spolu s kapitány dvou tříčlenných týmů (Bill Bailey, Phil Jupitus), mluví o popové hudbě, showbyznysu apod. a dělají si z ní srandu. Zbytek týmu tvoří vždy dvě známé osobnosti, většinou komici a zpěváci. Jedná se o takový hudební kvíz, kde soutěžící hádají co se objeví ve videoklipu, jakou píseň se bez použití slov snaží zazpívat jejich spoluhráči apod. Především jde ale o srandu a samotné bodování je vlastně k ničemu. Spousta vtipů člověku unikne, protože dobře nezná britské prostředí, ale i tak je to příjemná zábava. Předchozí série, které uváděl Mark Lamarr mě baví mnohem méně než poslední tři se Simonem Amstellem, který se neuvěřitelně trefuje do svých hostů. Donutil např. zpěváka Prestona, aby odešel v půlce natáčení ze studia, protože si dělal srandu z jeho manželky nebo si tak dlouho dobíral Amy Winehouse, až začala plivat ve studiu na zem. Výborná záležitost. ()

zissou 

všechny recenze uživatele

Výborný koncept, ale nejvíc tomu vládnou šéfové soupeřících týmů a hlavní host. Noel Fielding je neskutečný frajer! ()

Eseter 

všechny recenze uživatele

Zdaleka jsem neviděla všechny díly, ale pouze některé, kde moderuje Simon Amstell plus speciály s Davidem Tennantem a Johnem Barrowmanem. Dobře poskládané vědomostní disciplíny, navíc většina celebrit je (někdy neúmyslně) velmi vtipná a Simon Amstell se svým břitkým humorem tomu všemu kraluje. ()

torei 

všechny recenze uživatele

Simon je můj favorit co se hostování týče. Mark mě občas štval zejména opakováním vtipů (Chris Moyles sent me anthrax for christmas a Bill Bailey is a badger fucker). Po odchodu Simona záleží hodně na volbě guesthosta stejně jako v Have I got news for you (hlavně David O'Doherty a Tim Minchin se mi libili), ale současná série (26.) nabrala víc celebrity friendly course zažila jedny z nejhorších dílu (hlavně Lorainne Kelly). Nicméně pořád za pět.. ()

killingminds 

všechny recenze uživatele

Uctívám Simona Amstella, největšího fanouška skupiny Blue. Trojice Amstell, Jupitus, Fielding je už teď legendární (nic proti Baileymu, miluju ho, ale Noel "transsexuální-goth-posedlej-módou" Fielding, prostě posunul humor v pořadu na vyšší level) ()

Teya1 

všechny recenze uživatele

Jako první jsem viděla díly ještě s Markem Lamarrem a hodně mě bavil už jen ten formát show. Ale až s příchodem Simona Amstella je to můj šálek kávy :) Jeho sarkastické poznámky spolu s nevinným kukučem mě fakt dostávájí. Stálé kapitány hodnotím všechny velmi kladně, ale nejvíc se směju u hlodů Noela. Je fakt, že výběr hostů je někdy slabší, ale člověk pozná a zapamatuje si spíš ty výborné účinkující. ()

Reklama

Reklama