Reklama

Reklama

Alvin a Chipmunkové - Setkání s Frankensteinem

  • USA Alvin and the Chipmunks Meet Frankenstein (více)

Alvin a jeho bráchové tentokrát prozkoumávají největší atrakci zá bavního parku - Frankensteinův hrad! Objeví tam Dr. Frankensteina i s jeho monstrem, které všem nahání hrůzu. Pro tyhle rošťáky je to ale láska na první "leknutí"! (Bonton Home Entertainment)

Recenze (16)

martin1m2 

všechny recenze uživatele

Alvin so svojimi priateľmi na výlete v zábavnom parku. Keď povážim, z ktorého je to roku, tak sa asi o klišé moc hovoriť nedá na tú dobu. Aj keď z dnešného pohľadu je to napchané klišé až na prasknutie. Český dabing hlavne piesní je otrasný, vôbec im nie je rozumieť, prídete navyše o sluch a ten hnusný plechový zvuk ... Ale ako tu už správne spomenul Caelos, originál nie je o nič lepší - ba dokonca ani v nemčine :D Sa asi dohodli, že vo všetkých jazykoch to bude rovnako zlé. Príbeh je dosť nudný, hlavne prvá polovica ma vyslovene nebavila, ale potom sa to rozbehlo a viac menej až do konca som to prežil bez ujmy. Deti do 8 rokov to zožerú aj s navijákom a navyše to má svoj skrytý výchovný podtón. Obľúbené postavy: Dr. Frankenstein - tie jeho hlášky, šušlanie, prízvuk, zaťahovanie a aký je nešikovne strašidelný ... A klasicky Theodor (môj najobľúbenejší chipmunk) je rozkošný :) Videné: asi 2 x za detských liet a 02.08.2016 ()

wobufet 

všechny recenze uživatele

Tento seriál si pamatuji z dob svého dětství, a tak jsem si řekl že zkusím i film. Nic moc sem nečekal a taky ani nedostal - příšerný český dabing, rádoby horrorová zápletka se stupidní pointou a děsné písničky, kterým není díky dabingu rozumět. Jediné pozitivum na tomhle filmu byl aspoň záporák, z kterého občas vypadla nějaká slušná hláška, žel ten taky asi v 3/4 filmu sklouzl do patosu. Ale děti to bude asi bavit. ()

Reklama

Campbell 

všechny recenze uživatele

No v 90 letech se mi to líbilo, dnes po nějakých 10 letech jsem to pustil a...... Nestačil jsem se divit co se mi to v těch 9 letech líbilo. Naprosto příšerný písničky mě dost iritovaly, a pro jistotu jsem je ztišil. A některý postavy(včetně hlavních aktérů) byly takový dementní že se mi to nechtělo věřit. Ale stejně oproti hraným verzím je to dobré. Ale celý čipmánkové podle mě neměly nikdy vzniknout. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tyhle kreslené postavičky běžely v televizi až v době, kdy jsem chodil na střední – takže mi nikdy nějak zvlášť nepřirostly k srdci. Doby kdy jsem žral Kačery nebo Rychlou rotu jsou už dávno pryč a k tomuhle jsem se dostal čistě náhodou, když jsem musel hlídat sestřence děcko. Nějak jsem netoužil si s ní hrát Člověče nezlob se a tak jsem jí navrhl, ať si pustí nějaký film. Zatímco ona se u toho mohla zbláznit, já se nudil jako prase. Otřesný český dabing byl ještě relativně ničím, oproti úchylným písklavým písním, kterým nebylo ani rozumět. Jediné co mi utkvělo v paměti trochu víc, byla jízda vyhlídkovým autobusem, u které jsem se i zasmál. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Představení právě začíná.......... Kdo zná Chipmunky hraně-kreslené se možná bude divit, jak klasicky kreslení vypadají mnohem lépe. Mě to ale stejně nechytlo, ikdyž ten polohraný materiál, co byl natočen sem taky moc nemusel. Je to prostě moc dětské, upištěné a hudebně hodně mimo mou sféru. CITÁT - Myslím, že je to jádro problému......... ()

Galerie (5)

Zajímavosti (1)

  • Ve filmu se neobjevili Chipettky Brittany, Jeanette a Eleanor. (kellne)

Reklama

Reklama