Reklama

Reklama

Americký táta

(seriál)
  • USA American Dad! (více)
TV spot
USA, (2005–2023), 133 h 46 min (Minutáž: 9–22 min)

Hrají:

Seth MacFarlane, Wendy Schaal, Dee Bradley Baker, Scott Grimes, Rachael MacFarlane, Curtis Armstrong, Mike Barker, Patrick Stewart, Eddie Kaye Thomas (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(20) / Epizody(366)

Další animovaný seriál Setha MacFarlanea, tvůrce kultovního seriálu Family Guy. Opět sledujeme bláznivé osudy americké rodinky, která však v tomto případě není zrovna typická. Hlavou rodiny je Stan Smith, agent CIA, který se má neustále na pozoru a udělá cokoli pro ochranu svých bližních. Kromě něj, manželky Francine a jeho dvou dětí jsou však stálými členy rodiny také mimozemšťan Roger a německy mluvící zlatá rybka Klaus. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze uživatele departed k tomuto seriálu (1)

Americký táta (2005) 

Slabší Family Guy. Ne přímo humorem, ani postavami, ale chybí mi tu nějaká přidaná hodnota, třeba jako má FG vtipný flashbacky během konverzací nebo speciální díly ala Stewie a Brian, tak American Dad nic takovýho nemá. Je to škoda. Roger je bez debat nejvtipnější postavou. Není to seriál k zahození, ale kdybych si měl vybrat mezi FG či AD, vždycky zvolím Griffinovic rodinku. Mimochodem, úvodní znělka je stejně tak návyková jako u protějšího seriálu. Hodnoceno: 16 sérií. ()

Reklama

Reklama