Reklama

Reklama

Ali G: Bling Bling

všechny plakáty

Recenze (29)

Superpero 

všechny recenze uživatele

A do třetice porce gigavtipnosti. Opět přichází na řadu seriózní Britové a je to prostě prdel, otázky proč existují zvířata když jsou na hovno, přirovnávání pouličních gangů ke skautům, pletení si ektoplazmy s mrdkou a samozřejmě rozhovor s Beckhamovýma, kde si opravdu nebere servítky. Bavila mě i ta část s Boratem, např. když fackoval toho herce nebo co to bylo :) ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Ve své podstatě jsem zastáncem originálního principu, kdy kvalita všetečných otázek rozhoupaného rappera výrazně převyšuje snaživé odpovědi zmatených vědeckých kapacit. A přestože mé pyžamo již nějakou dobu po ránu nevykazuje přítomnost ektoplazmy po postelových hrátkách s Posh, tak jsem nucen popřemýšlet o tom, zda mi evoluce dopomůže k lízání vlastních koulí či zda gangy skutečně fungují na skautském principu a rozhodně nepochybuji o rasismu v CIA, když tam přijímají jen chytré lidi. Ani Boratovy čelní střety s kapitalismem nepostrádají praštěný humor, takže s tímto výběrem vyjadřuji svou spokojenost. ()

H34D 

všechny recenze uživatele

O drobek slabší než předchozí Aliho DVD, nelze za to však vinit vyčerpanost tématu (~ zábavný "hlupák" dělá rozhovory se seriózními lidmi), nebo vysychání nápadů Cohena, neboť o 2 roky později v "druhé" Ali G Show dokáže ještě předvést pořádné, až nezapomenutelné kousky. Jednoznačně nejlepší je zde interview s manžely Beckhamovými, úžasné je taky rozhovor o strašidlech a balancování kolem "ektoplazmy". Naopak slabší je rozhovor s gangsterem a dokonce i ten Borat je trochu roztahanější... Stále však velmi vtipné. 8/10 ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Jak už bylo nejednou řečeno, zatímco Borat to celé schazuje, rozhovor s Posh a Beckhamem je jedním z nejzábavnějších rozhovorů, které jsem kdy viděla. Skoro mě to přimělo k dojmu, že je Beckham hrozná homokláda neschopná vyjadřování se a Victoria má zatraceně sexy vystupování a přízvuk. Daný rozhovor je ale zároveň i to nejlepší, co lze v Bling Bling vidět a ostatní scénky už jsou značně nevyvážené... Za zmíněné interview čtyři hvězdy, za Borata dvě, zbytek vesměs poletuje na hranici tří. ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Tak tento díl je prostě nejlepší - ektoplazma vs. semeno, to mluví samo za sebe, no a zeptat se Victorie Becham, jestli se nechá šukat do prdele, a následně Davida, jestli opravdu nebyl nikdy v ofsajdu, je prostě nářez všech nářezů! 5* a srandy kopec. ;) ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Do třetice všeho dobrého. Opět jsem se parádně zasmál. Ten kluk má vážně talent. V podstatě jsem viděl 4 a půl hodiny materiálu, od kterého nebylo možné se odtrhnout. Perfektní od samého začátku až do konce. Úplně nejlepší mi přišla pasáž s Boratem u těch mentálů, kteří prováděli něco jako tanec se zavřenýma očima. To byla paráda. Nemám co bych vytkl. Děkuji za prodloužení života, pálím plný počet a těším se na další hodiny seriálu. ()

GigaPudding 

všechny recenze uživatele

Ali G znova s tím samým co předtím, dokonce i s věcma co už člověk vidí potřetí, takže platí to stejné jako u komentářů k čemukoli jeho ostatnímu, co se týká Ali G show. Tady je jen pozoruhodný rozhovor s Beckhamovýma a rozhovor s nějakým policejním šéfem. A je tu taky úplně totálně trapných asi dvacet minut s Boratem, které celý tenhle film úplně zabíjí, ale čtyřku tomu stejně dáme protože Ali G :). ()

ladko 

všechny recenze uživatele

Z rozhovoru s Beckhamovcami: Ali:"So tell me, is your little boy starting to put whole sentences together?" - Victoria:"He's saying little bit of some pieces, yeah." - Ali:"And what about Brooklyn?". To nepotrebuje komentár, inteligentný humor at its best... ()

Her0.89 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem nějakou zkrácenou verzi (82 min), ale i tak to stálo za to... Tu jednu hvězdičku sráží snažení se (zvláště Borata) vyšperkovat humor ještě výš, což už trochu překráčí (moji) hranici únosnosti... ()

grogodil 

všechny recenze uživatele

Intervew s Backhamovcami bez debát prevalcuje všetko, čo kedy Alimu vyliezlo z papule.... čo otázka to perla, ktorá ťala do živého. Až som sa divil, že jeden z nich (skôr prekvapivo sympatická a pohotová Victoria než utiahnutý Davidd) dvoch nevystrelil z kresla a Ali jednu nevyfásnul.... zvyšok kolísavý, občas trapné, občas vtipné ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Ali G je po Boratovi (jehož přítomnost ve filmu moc potěšila) Cohenovým druhým nejlepším alter egem a kadence skvělých fórů byla poměrně solidní. Nejlepší je tedy rozhovor s Beckhamovými, to byla fakt síla, ale i zbytek stál za to. Respekt! 85% ()

Wallas 

všechny recenze uživatele

Sestřih z některých kousků z Ali G Show. Není to zas tak špatné. Pokud nemáte přístup k Ali G show, tak se to dá i doporučit. ()

A.Beech 

všechny recenze uživatele

Opäť Ali G ktorý baví svojimi hláškami. Tentoraz možno nie až také silné ako prvý diel ale zato sa mi to zdalo trošku vyváženejšie. Nenašiel som tam až toľko hluchých miest ako v prvom diely ale zase som sa asi ani toľko nenasmial. Ale na tých 5* to stále stačilo. RESPECT. ()

BuryGol 

všechny recenze uživatele

Sacha nezklamal! Sice to bylo trošku slabší než jeho ostatní produkce ale rozhovor s Posh a Becksem je jeden z nejlepších co jsem kdy viděl. S Boratem mě to trochu nudilo, bohužel. ()

Rssa 

všechny recenze uživatele

Rozhovor s Victorii Beckham je nejlepší část (David teda moc nemluvil...), ostatní jsou na hraně geniality a trapnosti. Celkově 75 % ()

showxman 

všechny recenze uživatele

Ali je pes a další jeho sestřih to jenom potvrzuje. Stojí za zhlédnutí už jenom kvůli rozhovoru s Victorií a Beckhamem. ()

Petulka88 

všechny recenze uživatele

Rozhodně nemůžu říct, že bych se u tohoto filmu nepobavil, ale podle mě mu podráží nohy výrazná nevyrovnanost jednotlivých scének. ()

junxi91 

všechny recenze uživatele

Aliho třetí celovečerák, při kterém jsem se opět královsky bavil. Ali znovu navštěvuje různé důležité a seriózní odborníky, kterých se ptá na hloupé otázky, a také se potká s hvězdným párem. Tentokrát se do jeho studia dostaví David Beckham alias Beck se svou manželkou Victorií alias Posh a Ali na ně má oplzlé otázky. Ali říká, že Posh je ze všech Spice Girls nejhezčí a ty ostatní za moc nestojí, což se jí nelíbí, protože jsou to její kamarádky a také skvělé holky. Posh si to rozhodně nenechává dělat do zadku a Beck to jen potvrdí. Celkově tam spíše mluví Posh, protože Beck je zamlknutý jako malý školáček. Aspoň se od něj dozvíme, že rád využívá na rande toho, že je úspěšný fotbalista. Dále se dozvíme něco o ekonomice, třeba to, proč neexistují bankovky v různých, nahodilých přesných hodnotách. Ali se vydává také do L.A. za pravými černými gangstery a zajímá jej, jestli to u nich funguje jako ve skautu a jestli se platí členské příspěvky. Nechybí také rozhovor s odborníkem na duchy, kde se Ali svěří se svou příhodou, kdy se mu v noci zdálo, že si to rozdává s Mariah Carrey a po probuzení měl na pyžamu "ektoplazmu". Vtipný byl také rozhovor se zoologem a otázka, zda se můžeme od zvířat něco učit - třeba to, jak si lízat koule. Ali navštívil ZOO, kde si stěžoval na to, že zvířata nemají svůj vlastní záchod a chodí před návštěvníky nahá. Nechyběl ani Borat, tentokrát nás zavedl do své rodné vesnice, kde představil celou svou rodinu a také všechny své manželky. V Británii se také ptal na názor na Dolly Parton, což je prý skvělá a inteligentní osoba, ale podle Borata má především úžasné velké kozi. No, co bych více psal, prostě to byla sranda. Akorát mě sralo, že jsem nesehnal pořádné titulky - hodně překladu chybělo a já to nestíhal vnímat. ()

danielwanderer 

všechny recenze uživatele

Už čakám kedy dostane Sacha Baron Cohen po hube. Davidovi by som sa nečudoval po tých výrokov na Viktoriu... Opäť len zostrih, opäť sa dá zasmiať, opäť miesta, ktoré fest nevyšli... ()

Reklama

Reklama