Reklama

Reklama

Ali G: Bling Bling

všechny plakáty

Recenze (29)

johnny01 

všechny recenze uživatele

Je to pořád dobré, ale ne tak moc jako sestřihy z jedničky a dvojky. Beckhamovi jsou nejslabší hosté, kteří přišli spíše exhibovat než se podílet na humoru, a dost to zpomalují dlouhé scény s Boratem, který je tak nechápavý, až to není vtipné. ()

Desmi 

všechny recenze uživatele

Film s Ali G mě vcelku minul, ale tohle je naprostá pecka. Bavil jsem se od začátku do konce. Konečně si umím představit, co ve skutečnosti znamená nabídka a poptávka, díky Sacho. ()

kolly13 

všechny recenze uživatele

Takhle jsem se dlouho nenasmál! Slušná porce trapnosti a debility versus britská okázalost a diplomatická nafoukanosti. Nevěřil jsem, jak drzý byl vůči Beckhamovým a do jakých hranic zajde a myslím, že to je přáve klíč k úspěchu. ()

Miroslav.Zac 

všechny recenze uživatele

Kromě hraného filmu jsem se s Alim G nesetkal, proto mě překvapilo, jak vtipné tyhle sestřihy jsou a že film je už jen pouhým vývarem z těchto tří kompilací. ()

Pecca007 

všechny recenze uživatele

Rozhovor s Backhamovými je nezapomenutelný. Ali G jak ho známe. U všech dalších hostů jsem se taky bavil. Ovšem ta část s Boratem tam vážně být nemusela. Tu jsem celou přetočil a protože část s Boratem zabrala skoro polovinu dokumentu, moc mě to zklamalo! 50 %. ()

Reklama

Reklama