Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Volné pokračování britské televizní Ali G Show, kde Sacha Baron Cohen jako rapper a typický zástupce homies z ghetta vedl interview se známými osobnostmi záměrně hloupým a nechápavým stylem. V tomto pokračování známé taky jako Ali G in da USAiii se Sacha Baron Cohen vydal do USA, kde opět zpovídá zdejší seriózní lidi svým osobitě vtipným způsobem. Show je prokládána vstupy jeho známého Kazachstánského alterega Borata a nově také Brüna, rakouského homosexuálního narcisisty zajímajícího se jen o módu a pohledné muže.

Seznam epizod: 101: Law
102: War
103: Politics
104: Art
105: Science
106: Belief
201: Respek
202: Rekognize
203: Peace
204: Realize
205: Jah
206: Realness (H34D)

(více)

Recenze (32)

Shimargh 

všechny recenze uživatele

Chvílemi vtipné chvílemi trapné a dost zarážející je fakt že kolikrát tak mocní lidé jsou do nebevolající pitomci, už se nedivím že to na světě vypadá jako to vypadá. ()

Phorbo 

všechny recenze uživatele

Sekec. Kupodivu jsem todle viděl později než samotneho Borata s Brunem. Nový Brüno není tak přesvědčivý jako tendle starý který tu vystupuje. ale tak to je vec nazoru.. kazdopadne jsem se u tohodle nasmal vic nez u borata s brunem dokupy... 8/10... skvělý dnb soundtruck :) 10/10 ()

cinci 

všechny recenze uživatele

Tězko hodnotit. Něco bylo neskutečně vtipné (Ali G jako policista, Borat) a něco neskutečně trapné (Aliho "hraní si na debila" před významnými odborníky ve svém oboru). A Brüno je kapitola sama o sobě. Takže když pomineme Brüna tak mi vychází 3,5*, zaokrouhlíme nahoru na 4*. ()

Kratoc 

všechny recenze uživatele

Humor, který ne každý zvládne a možná si budete říkat: Bože, to je magor. Než pochopíte tu komiku věci a pak se budete královsky bavit. ()

FoxMulder 

všechny recenze uživatele

Ali G tvrdí muziku se svými rozhovory ve velkém stylu. Borat v klidu a většina jeho průvodce po USA si drží dobrý standard. No a Bruno sice ukazuje intelektuální prázdnotu lidí pracujících v módním průmyslu, ale až na návštěvu Alabamy, která s módou nemá nic společného, relativně zívačka. ()

melisos 

všechny recenze uživatele

Je to hodně sprostý , vulgární a tupý humor , ale perfektně provedený a odvážný a ikdyž se to mnohým nemusí líbit , tak předtím jsem nikdy nic podobného neviděl a je to ve světě takové unikum , které Sascha Baron Cohen předvedl ve svém prvním charakteru Aliho rappera . Myslím si ,že ikdyž byl Borat skvělý tohle je prostě daleko lepší . ()

Wade W. 

všechny recenze uživatele

Dokonalé. Pre mnohých youtuberov je táto i pozdejšie Cohenove show inšpirácia na vytváranie prankov a sociálnych experimentov. ()

koci 

všechny recenze uživatele

I Gervais s Merchantem se u Cohena během těch let inspirovali. Americkou verzí své show završil Sacha Baron Cohen jednu etapu své kariéry. Pak už přišli celovečeráky a Hollywood. V Americe se Cohenovy charaktery uplatňují mnohem líp než v konzervativní Británii. Americký Jih nikdy nezklame! ()

Reklama

Reklama