Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Volné pokračování britské televizní Ali G Show, kde Sacha Baron Cohen jako rapper a typický zástupce homies z ghetta vedl interview se známými osobnostmi záměrně hloupým a nechápavým stylem. V tomto pokračování známé taky jako Ali G in da USAiii se Sacha Baron Cohen vydal do USA, kde opět zpovídá zdejší seriózní lidi svým osobitě vtipným způsobem. Show je prokládána vstupy jeho známého Kazachstánského alterega Borata a nově také Brüna, rakouského homosexuálního narcisisty zajímajícího se jen o módu a pohledné muže.

Seznam epizod: 101: Law
102: War
103: Politics
104: Art
105: Science
106: Belief
201: Respek
202: Rekognize
203: Peace
204: Realize
205: Jah
206: Realness (H34D)

(více)

Recenze (32)

Matty 

všechny recenze uživatele

Vypatlaných magorů je plná televize, ale málokterý z nich je tupý natolik odzbrojujícím způsobem. Sacha Baron Cohen by za svá alter ega (Ali G, Borat, Bruno) zasloužil nějakou významnou cenu. Zlatý glóbus za ztvárnění Borata není špatným startem... ()

H34D 

všechny recenze uživatele

Jakkoliv je Sacha Baron Cohen "pouze" ujetým komikem oblíbeným zejména teenagery, musím mu složit poklonu i za jeho herecké schopnosti, neboť tato show je důkazem, že dokáže jedinečným způsobem ztvárnit tři naprosto odlišné charaktery, včetně přízvuku a řeči těla, aniž by si byly navzájem čímkoliv podobné. Co mám na Aliho show nejradši? 1) způsob Aliho gangsterské mluvy, uvádění hostů a kontrast ve způsobu komunikace mezi nimi 2) Naivní a záměrně stupidní otázky typu "Has anyone ever been killed by a gun?" 3) Aliho nechápavost, nemožnost se s s druhým řádně domluvit, viz "-Do you believe kids should be cained? -I do, i was caned. -Wicked, man!" 4) Doslova debilní návrhy a nápady, např. zavést větší tresty pro SEBEVRAŽEDNÉ atentátníky. 5) Odbíhání od tématu, viz uprostřed rozhovoru se Ali začne ptát kdo z hostů po sobě v zákulisí nespláchl... Jedinou nevýhodou show je, že pár vtípků a scének už bylo možno v obměněné verzi vidět u dřívějších Aliho počinů. 8/10 ()

Eddard 

všechny recenze uživatele

Recpect! Originalitu tomu rozhodně nikdo nemůže upřít a Cohen sám je natolik přesvědčivý a přirozený komik... poctivých 80% si tahle uhozená show zkrátka zaslouží. 80% ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Trošku jsem se bál, že hodně obsahu už jsem měl možnost vidět ve třech filmech. Bylo toho minimum. Maximální spokojenost. Sacha Baron Cohen a jeho tři alter ega opět řádí na maximální obrátky a každé svým specifickým způsobem. Nezajímavé mi přišly pouze rozhovory Bruna s mnoha teplými návrháři. Zbytek je naprosto perfektní. Zejména si mě získaly jeho podpory různých protestů. Z toho mi málem praskla bránice. Je skvělé, že jsou ke každému dílu snadno dostupné titulky. S negerskou mluvou Ali G jsem měl místy obrovské problémy. Nechtěl bych se někdy dostat do hledáčku tomuto top komikovi, neboť je absolutní mistr improvizace. Zábava bez hranic. Přesně podle mého gusta. Seriál se bude na mém hard disku ohřívat hodně dlouho. ()

boshke 

všechny recenze uživatele

Ali G, Borat, Bruno. Tři Cohenova alter ega, každé z nich otřásající mou bránicí svým osobitým způsobem. Ali G svým kouzelným pletením si pojmů a svou krásnou angličtinou, Borat svou skvěle hranou kulturní zaostalostí, uvádějící nic netušící Amíky v trapné a jim nepříjemné situace a Bruno, neskutečným způsobem poukazující na demenci lidí z módního průmyslu a navádějící je říkat před kamerami dosti kontroversní věci. Toho sexuálního humoru by mohlo být méně, ale to už by pak asi nebyl Cohen. Skvělé, geniální... 100% (1.-2. série - 100%) ()

Ivoshek 

všechny recenze uživatele

Někdy mi přijde, že to je taková britská varianta České sody, která si ale navíc dělá z lidí srandu, aniž by je na to upozornila. Namátkou třeba Aliho rozhovor s ochránci zvířat, zda jim taky přijde skvělé, když svého psa naučil díky intenzivnímu bití dělat "Wicked". ()

GigaPudding 

všechny recenze uživatele

Sascha Baron Cohen je prostě úplně vynikající herec, co ví přesně co říct, jak to říct a dokáže neuvěřitelným způsobem improvizovat v jakékoli situaci. To není znát jenom na tom, že dokáže předvádět tři docela odlišné charaktery včetně dokonale odlišného vzhledu, že snad už asi ani nikdo neví jak vypadá opravdový Sascha Baron Cohen, ale hlavně je to znát v těch chvílích, kdy dokáže lidi donutit říkat úplně cokoli nebo z nich dělat úplné blbce a oni si to ani neuvědomí jak je tenhle člověk dokáže během hovoru zmást :). Například rozhovor s nějakým módním návrhářem, který jen díky správným otázkám Cohenova alter ega Brüna dokáže říkat úplně protichůdná tvrzení hned vzápětí po sobě atd. Prostě výborné a zvlášť ve chvílích, kdy tam jsou lidi, kteří to dokážou brát s humorem, třeba při debatě s vědeckými experty. Ale co není na téhle komediální show zas tak dobré je v první řadě Borat, jehož vystoupení jsou z velké části hrozně trapné a opakující se, i když taky dokáže odhalit nějaké ty pravdy ohledně lidí, a za druhé není zrovna zábava sledovat nějaké zpruzené ksichty lidí, kteří to Cohenovi prostě kazí a nedokážou chápat fórky a to se pak nedá zachránit ani nějakou přitroublou hláškou Aliho G. Každopádně to určitě musí dát spoustu práce připravovat se na rozhovory se všemi těmi lidmi a přitom ještě být Alim G nebo Brunem a hlavně se u toho ještě navíc nesmát :), to je strašně obdivuhodné na tomhle výborném komikovi :). ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Aiii, booyakasha, úpe nejvíc námrdová TV show, Ali G from Staines, westside is da best, bitcheez, restekp and keep it real. (...) Jak se maš, já Borat, mezi moje záliby patří diskohrátky, stolní tenis, znásilňování a natáčení dokumentárních filmů. Moje velká země Kazachstán mě poslat udělat reprtáž, jak žijí Američané ve své svobodné zemi, kde jsou si muži a ženy rovni (buhaha), kde mohou ženy volit (buhaha) a kde se nezavírají na noc do klece (Co? Vždyť vám uteče :-o). Dženkuji. (...) Ich bin Bruno, Ich bin aus Österreich. Und Ich bin gay, hahahahaha. (...) Sacha Baron Cohen je king a ten nejdebilnější televizní moderátor. Ever! ()

E=mc2 

všechny recenze uživatele

ludia uplna bomba.. chodte na.. www.youtube.com zadajte Ali-G a sledujte..to.. hlavne tie debaty o vede.. 9999999999mulitple by 999999999 10 10 10 10...for you..restekpa.. tekmology..:)aii ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

nejen, že je to fakt děsná prdel, ale když je dycky všechny nachytá, tak se ukáže, jací jsou američani pokrytci, kteréni, pobožní fanatici, rasisti, bez smyslu pro humor, retardi, kterejm nic nedojde, předsudky majíce, fag je pro ně největší nadávka, US and A je nejlepší země a já ten největší vlastenec. Tak super nevkusnej černej humor je to, co je potřeba každýmu ukázat, aby si uvědomil, o čem to tady na světě je: aby na sebe byli lidi hodní, měli smysl pro humor a nebyli agresivní a umachrovaní a smáli se a hlídali si při tom hladinu žaludku, chch. super! ()

Wallas 

všechny recenze uživatele

Sacha B. Cohen je zajímavý fenomén poslední doby. Buď ho odsuzujete, nebo si sháníte všechny jeho výtvory. Da Ali G show je počátek jeho tvorby a některé rozhovory opravdu stojí za to, už jenom kvůli špatné angličtině, kterou používají všechny tři Cohenovi alter-ega a čas od času vás uzemní nějakým tím výrokem. ()

korndaddy 

všechny recenze uživatele

Schodit atomovku na Kanadu, jen proto, že by to nikdo nečekal. Ano. Tomu se říká moment překvapení. Sacha Baron Cohen se prostě nebojí a nic mu není svatý. ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Šílený Ali G uskutečňuje další ze svých šílených nápadů. Baví to stále zhruba stejně jako první seriál z roku 2000. ()

DocBrown 

všechny recenze uživatele

Cohen (a všechny jeho alterega) v USA ještě větší úlet než "doma". Také tu není ten hrozný smích v pozadí. Dělat si prdel z Amíků je holt jednodušší. Hlavně Ali na farmě a Ali o terorismu je fakt nářez. Proč bylo ve Vietnamu tolik veterinářů? Proč nenarazí teroristi do Bílého domu vlakem? Ale velryby, ty musejí dělat masivní .... ()

vorry 

všechny recenze uživatele

Sacha Baron Cohen odzbrojuje slavné osobnosti svým zajímavým smyslem pro humor. Předesílám, že tento humor není pro každého. Je to spíše inteligentní humor. ()

Reklama

Reklama