Reklama

Reklama

V tom domě straší!

  • USA Monster House (více)
Trailer

Některé domy jsou strašidelné. V některých nejen straší, ale jsou také pořádně hladové. Jeden takový má přímo přes ulici chlapec Walter. Když se tam vydá pro míč, tak se majitel domu Nebbercracker rozčílí a pak se zhroutí, takže ho sanitka odveze do nemocnice a dům zůstane prázdný. To je jedinečná příležitost vydat se na průzkum. Je jim jasné, že to nebude legrace, když vidí, jak dům pohltí rockera Kostru. I je nakonec děsivý živý dům spolkne a Walter s Buřtem a Jenny se rozhodnou s ním bojovat. Počkají, až usne, a najdou tu nejen fotky sousedovy obří manželky Constance, o níž se povídá, že ji muž zabil a snědl, ale také sklep plný rozbitých hraček a kostru pohřbenou v betonu. Nedlouho poté se vrátí pan Nebbercracker a svěří se dětem se svým děsivým tajemstvím. Pak se rozhodne s jejich pomocí vyhodit dům do vzduchu. Ten se však nehodlá vzdát bez boje, a tak se v ulici brzy rozpoutá ta nejpodivnější bitva, jakou kdy svět zažil. (Nova Cinema)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (321)

nash. 

všechny recenze uživatele

Ne tak úplně typický animák zaujme nejen spojením dětského filmu a horroru, ale také animací, kde se v klasickém cgi prostředí se sympatickým retro vzhledem pohybují postavy stylizované lehce plastelínově. Svižně odsýpající děj prošpikovaný klasickými žánrovými prvky, sympaticky hororová atmosféra, občas vtipný dialog, občas nenápadný odkaz na nějaký ten slavný film a svou akčností zábavné finále. Pobaví, ale jednou stačí. ()

Aleee89 

všechny recenze uživatele

Mě tento film hodně překvapil. Sice jsem pohádku nečekala, ale i tak je to prostě něco úplně jiného než ostatní animované filmy a málem, abyste se báli na to vzít malé děti do kina. To, že se film od klasických animáků, které staví na roztomilých zvířatkách apod., dosti odlišuje, je jedině dobře. Je to fajn, místy vtipné, jak má být, s dobrým příběhem, což u animáků je dnes spíše výjimka. Postavy jsou taky moc srandovní a sympatické. Rozhodně se člověk a tohohle netypického filmu, který nemá daleko k Burtonovi, nebude nudit a spíš bude nadšeně koukat!!! ()

Reklama

veru_needy 

všechny recenze uživatele

Víte co je na tomhle filmu absolutně nejlepší? Ty nové digitální triky, které jste mohli vidět zatím jen v Polárním expresu. Není divu, že mimika a pohyby animovaných postav jsou tak skutečné a fascinující, když je hrají skuteční herci. Jinak celkově takový pěkně vymyšlený příběh. Film se sice do dějin ničím převratným nezapíše, ale musím uznat, že na animák měl místama docela 'vychytané' dialogy. Ale zase na druhou stranu, když film produkuje Steven Spielberg a Robert Zemeckis, už dopředu musíme očekávat něco na úrovni. - "My dad is at the pharmacy and my mom is at the movies with her personal trainer." ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Strašidelný animák pod kterým je podepsáno duo Zemeckis/Spielberg – přesně tohle mne přivábilo a donutilo si jej pustit. Přestože mi už táhne na třicet, rád si tu a tam dopřeju nějaké to zpestření. No a po jeho zhlédnutí toho v žádném případě nelituji. Sice jsem ho neviděl ve 3D, ale pobavil jsem se i beztoho. Především díky slušné animaci i českému dabingu (bože já to vážně řekl). Pravdou ovšem zůstává, že tento kousek je určen především pro děti (proto i ten happyend), takže hororový fanda trochu ostrouhá, ale i tak se tvůrcům podařilo navodit příjemnou odpočinkovou atmosféru. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Pri tomto animáku som troška v rozpakoch.Ako komédia u mna to nemalo úspech,lebo asi raz som sa zasmial a to je dosť málo.Keby to bolo filmové a vedel by som si to predstaviť,tak by z toho mohol byt aj dobrý horor a takto to zostalo v priemerných vodách animovaných filmov.Po vizuálnej stránke tiež len priemer.A myslím si že je to hlavne točené pre dospelých ale ani ich to nemusí vždy chytiť a mna to ani nechytilo. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (12)

  • Závěrečnými titulkami snímek nekončí, jejich součástí je ještě několik scén. (LEGACY)
  • Ve scéně, kdy hrdinové chtěji uhasit oheň v domě, nakreslí plánek. Na něm je však v některých záběrech komín na domě na pravé straně, zatímco na jiných na levé. (Terva)

Související novinky

Další Krotitelé duchů našli nového režiséra

Další Krotitelé duchů našli nového režiséra

06.12.2022

Snímek Krotitelé duchů: Odkaz z loňského roku slavil u fanoušků série úspěch. Režisérovi Jasonu Reitmanovi se v něm podařilo představit nové postavy a navodit silnou dávku nostalgie k originálu. S… (více)

OSCARS - výsledky

OSCARS - výsledky

26.02.2007

Rozdáno. Až na pár výjimek (jako například kategorii Nejlepší zahraniční film) se moc překvapení v letošních Oscarech neudálo. Nejvíce Oscarů, konkrétně v těch nejsilnějších filmařských kategoriích -… (více)

Oscary již po devětasedmdesáté

Oscary již po devětasedmdesáté

24.01.2007

Rok se s rokem sešel a opět se budou vyhlašovat prestižní každoroční akademická ocenění - Oscary. Nejvíce nominací mají: Babel (7), Dreamgirls (8), El Laberinto del Fauno (6), Královna (6), Krvavý… (více)

Reklama

Reklama