Reklama

Reklama

Je léto 1978 a pokud si chcete užívat, je jen jedno místo kam jít: místní disko, kde zní žhavá muzika, holky jsou ještě nažhavenější a atmosféra se podobá dynamitu. A právě tady, pod blikajícími barevnými světly, dostanete lekci o přátelství a lásce … a život vás naučí, že někdy si člověk musí hrábnout až na dno, aby se zase postavil na nohy. Svěží americká komedie, kterou natočil režisér Malcolm D. Lee, vypráví o mistrovi kolečkových bruslí Xavierovi Smithovi (Bow Wow), jemuž se říká X, a jeho kamarádech, pro něž se otevírá možnost vyhrát výroční soutěž Roller Jam Skate-Off. Pro Xaviera je to víc než jen šance přinést domů další trofej. Je to příležitost probruslit těžkými časy k lepší budoucnosti a dokázat sobě i rodině, co v něm je. Zvlášť když Xavierovým soupeřem je bůh kolečkových bruslí jménem Sweetness (Wesley Jonathan)... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (17)

blackJag 

všechny recenze uživatele

Další důkladně černošský film režiséra Malcolma D. Lee, vedený v důsledném retro stylu, ve chvílích snahy o rodinné drama však začátečnicky selhávající. Pozlátko, atmosféra, rozjívený styl humoru, to vše by se dalo přičíst k plusu, když se ale projeví snaha o vyšší hodnotu, jde film do vývrtky, doprovázené trapnými výlevy bez špetky opravdovosti. Ani ta "sportovní" část není žádný zázrak. Pokud si neulítáte na hudbě 70´ let a nejste příznivec klasických kolečkových bruslí, asi ani nemáte důvod filmem se vůbec zaobírat. Rozpačitá nuda. 40% ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Rád jsem se nechal oslnit spoustou fintiček na kolečkových bruslích za doprovodu blikajících barevných světýlek i zvuku „sedmdesátek", ale přesto se mi nepodařilo přehlédnout tuctovost příběhu a spousta tradičně „vtipných" urážek mezi tmavými chlapci mne nutí vytasit z kapsičky jen průměrné hodnocení. ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Líbí se vám opičky na bruslích? Přesněji: líbí se vám afro kluci a holky, co dělají opičky na kolečkových bruslích? Líbí se vám nemožné účesy a hadry ze 70. let, zvláště pak obří hlavy a tesilky do zvonu? Líbí se vám přeslazená hudba ze sedmdesátých? Líbí se vám žužu homopadouši s odhalenou hrudí a vyrýsovanou prdelkou pod zvonoelasťákami posetými blýskavými flitry? A líbí se vám dětinský, puberťácký humor? Pokud jste ve všech bodech odpověděli kladně, pak je "Roll Bounce" film přesně pro vás! Mně se líbily ty opičky na bruslích, zbytek je snesitelný klišoidní průměr, určený mladšímu divákovi. 55% ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Uhm slušný nečekaně se mi to líbilo ale jen trochu nejlepší kvalita odjela na kolečkách přesto se to dalo přežít. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Dobovou atmosféru jsem nasávala každičkým kouskem svého těla, ale nebylo to oblečením, účesy, auty nebo dokonce kolečkovými bruslemi, ale muzikou. Hlavně mě potěšila Barracuda od Heart, která na malý moment zazněla. Párkrát jsem se přistihla, že moje nohy chtěly tancovat s nimi a některé triky mě ohromily. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Typicky US produkt zvany cernosska komedia. Pre nasu mentalitu je kopa humoru len tazko pochopitelna a kopa scena je hodne vzdialena Europe  15 % ()

BUD-SFIS 

všechny recenze uživatele

Retro styl koleckovych brusli a disko music s cernosskym humorem a kockama. Nic zvlastniho, nic nudneho jen pekne kreace na bruslich. ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Režisér Lee ukazuje pevnú ruku a svoje najlepšie triky si ukladá na veľké finále, ktoré zo zrážky diskotékovej hudby a skutočne pôsobivého korčuľovania vytvára veľa vzrušenia. 6/10 ()

Jacob23 

všechny recenze uživatele

Cele je to takove absurdni a kostymkove(jako asi 70.leta byla)obcas se mihne skvely forek-jinak jde hlavne o to brusleni..Videl jsem to nahodou a rozhodne se nenudil-skvely byl Nick Cannon(budouci hvezda Hollywoodu)v roli mistniho nepremozitelneho frajera.) ()

Mr.Dick 

všechny recenze uživatele

Celkem pohodová dopolední podívaná na Coolu. Banda roztomilejch afro-amerikanos, v čele s *KID GANGSTA* (hipijou, hipijé), jede busem v teplákovejch bundičkách a voprejskanejch rolling skates vyprášit zvonáče xy-násobnému mistrovi parketu "Sweeeeetnessovi". Hudba 70's samozřejmě bezchybná. Ááááá-freak out! ()

nwx 

všechny recenze uživatele

Jeden z NEJ současných filmů s dobovou atmosférou, jaké jsem kdy viděl. Přestože byl natočen nedávno, ta atmosféra 70. let z něj teče! Stejně jako třeba z novodobé verze Starsky & Hutch. ()

Jude Baribal 

všechny recenze uživatele

To že máš všechny čtyry kolečka pohromadě ještě neznamená že to je dobře, film vypadal z traileru mnohem lépe než se ukázal ve své zrůdné realitě. ()

jakuzza 

všechny recenze uživatele

Mě se film hodně líbil. Podařilo se vytvořit dramatické napětí. Film o outsiderovi který musí překonat vtnitřní konflikt a my diváci pochopíme proč je ten zápas důležitej co si tím dokáže když vyhraje. To se mi při tomto filmu stalo.Na konci filmu jsem držel palce aby vyhráli.Dál už nebudu komentář rozvádět doporučuji spíš film shlédnout ;) Rozhodně nelituji stráveného času z tímto filmem. Každopádně v této kategorii palec nahoru ;) ()

Austy 

všechny recenze uživatele

Velice pohodový filmek na odreagování a zaplácnutí volného času. Nenudíte se, občas vás to pobaví a i přes náznaky ohraných pasáží by se vám to mohlo i líbit. ()

Reklama

Reklama