Reklama

Reklama

VOD (1)

Mladý detektiv Tracy 'Tre' Stokes se v přestrojení vydává na elitní školu, kde má vyšetřit vraždu jednoho ze studentů. Čím hlouběji však 'Tre' do případu proniká, tím podezřelejší okolnosti se kolem něj vynořují. Ukazuje se, že vražda byla pouze malým očkem, jenž se vyvléklo z dlouhého řetězce zločinů nebezpečného gangu. Detektiv musí vsadit všechno, co má aby uhájil právo i svůj holý život... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (28)

lakikaki 

všechny recenze uživatele

"Hláškujúci černoch-policajt predá všetko," povedali si producenti tohto filmu. A výsledok? Čierny stredoškolák s nevtipnými hláškami sa hrá na policajta, získa pri tom dievča (učiteľku) snov a sám vyrieši mega-prípad, ktorý nevyriešil ani celý policajný zbor. Ospravedlňujem sa za "spoilery", ale tak takýto koniec by uhádlo aj malé decko. Slabé 2 hviezdičky. ()

Torision odpad!

všechny recenze uživatele

Otravná nízkorozpočtová píčovina s neuvěřitelně trapným a přehrávajícím Nickem Cannonem, kterýho jsem díky tomuhle snímku začal nenávidět. Scénář je strašně předpověditelnej, ale hlavně není vtipnej, akční sekvence nestojej ani za tu kravskou píču a vůbec celý je to mega neprofesionálně natočený. Sorry, tohle není ani na jednu *. ()

Reklama

Herr_Flick 

všechny recenze uživatele

Highschool-teenager-comedy žádný Blockbuster nebo Academy-award-candidate!!! Je to natočené nic moc, ale nemůžu jinak. Roselyn Sanchez je superkočka, Cannon je dobrý entertainer, je v pohodě, je to vtipné, má to bombovní soundtrack a o tom to je! „Počkej! Já jsem mladej, ty seš tlustej. Ale o to teď nejde." ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack BT: 1. California Love (Original Version) 2. The Proof 3. Ride Ride 4. Brain 5. Can I Kick It 6. Dancing on the Perimeter 7. Get on It 8. Rollin 9. Shake It ()

Galerie (6)

Zajímavosti (1)

  • Film měl jít původně do kin už v roce 2004, což bylo ovšem období, kdy se rozděloval Disney a Miramax a hodně filmů z Miramax and Dimension si tak muselo počkat, až bude po všem, než se dočkají svého uvedení do kin. (HappySmile)

Související novinky

Siegova Teória chaosu

Siegova Teória chaosu

20.09.2005

Režisér Marcos Siega (na obr.), ktorý okrem niekoľkých videoklipov a niekoľkých epizód TV seriálov nakrútil jeden priemerný a jeden strašný film, bude režírovať komédiu CHAOS THEORY. Ryan Reynolds v… (více)

Reklama

Reklama