Reklama

Reklama

Zprávy TV Onion

  • USA The Onion Movie (více)

VOD (1)

Série scének, které jsou ostré, necenzurované a někdy i komické, stejně jako Onion, bývalé undergroundové univerzitní noviny, které se postupem času staly zdrojem amerických vybraných zpráv, se zaměřuje na pokrytectví dnešního světa.  Nejpopulárnéjší americké satirické noviny se v tomto filmu stávají televizním programem. Moderátor TV Onion Norm Archer (Len Cariou) je požádán, aby se podřídil novému konceptu majitelů stanice. A protože je to člověk zásadový a navíc profesionální novinář, rozhodne se nepodřídit, naopak! Zuří tak, že to v televizním světě, snad ještě nezažili. TV Onion není nic svaté a tak rozpoutá satirickou bouři a vezme si na paškál popové hvězdy, vězně i mírové rozhovory. [Zdroj: HBO] (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (186)

Lateef 

všechny recenze uživatele

Ukrutná bizarnost! Žádný děj, jenom sled satirických a ironických what the hell scének, někdy trapných, nudných a nechutných, jindy zase zábavných a vtipných, často však s velmi vratkým a globálně problémovým tématem. Steven Seagal coby Cockpuncher ve své nejvýstřednější roli, kterou si viditelně užívá. Američani jsou magoři. Vůbec bych se nedivil, kdyby se song Take me from Behind vyšplhal ve Státech na nejvyšší příčky hitparád. 75 hodně ulítlých minut. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Místy je film vtipný a místy vtipný není. Tak už to bývá. Ze soudku toho, co bych si dovolil zkritizovat výrazně, bych vytáhl pouze naprosto překombinovaný závěr, který byl bída a utrpení. Jinak jednotlivé skeče jsou fajn. Mají hlavu i patu a bavit se u nich rozhodně dá. Za sebe dávám zasloužené 3*. ()

Reklama

blitzer 

všechny recenze uživatele

Neskutečnej nářez! Monty-Pythonovsko-Česko-soďácké skeče v novém kabátku jednadvacátého století v podání Amíků. Kdo by to byl řekl, že si ze sebe dokážou dělat takovou prdel (ale zrovna Steven mě nedávno přesvědčil o tom, že sám sebe nebere moc vážně, takže respect, bro). Pokud máte rádi výše zmíněné politicky nekorektní party, tak vám Onion News doporučuju všema deseti (jak by řekl Brendan Laroux :-) ()

Beky 

všechny recenze uživatele

Nebýt fanoušek Seagala, bůbec by mě nenapadlo se na to podívat a to by byla velká škoda, protože bych byl ochuzen o jednu z lepších parodií poslední doby!! Amerika dostává na prdel od samotných američanů stylem hodně bizardním, za to poměrně zábavným!! Určitě všechny vtipy nejsou povedené, ale většina je, nudit se určitě nebudete!! Jednou větou: Myslim, že o těchto dvou chlapíkách - Tom Kuntz, Mike Maguire - ještě uslyšíme!! ()

otík 

všechny recenze uživatele

S tímto filmem je to těžké. Předně je to jedna z nejulítlejších věcí, co jsem kdy viděl. Tento film uráží snad všechny (křesťany, muslimy, televizní diváky, Američany, fandy americké populární hudby, ...) kromě fandů Stevena Seagala. Těm se dostalo díla, ve kterém sice mistr hraje všeho všudy 5 minut, ale co sekunda, to neuvěřitelný úlet a super záběr. Mimo tyto Seagalovské "cockpuncher" záběry jde o slet různých televizních zpráv, reklam a událostí, které si ničím nezadají s Českou sodou. Nutno ale uznat, že hodně scén je snad až trapných a za hranicí vkusu. Vše ale zachraňuje Cockpuncher Steven Seagal. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (1)

  • Film bol nakrútený už v roku 2003 ale jeho vydanie bolo odložené a film sa nikdy nedostal do kín. Vyšiel až v roku 2008 priamo na DVD. (U_S_O)

Reklama

Reklama