Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Krásná a bohatá prezidentka dívčího klubu South Beach University zosnuje originální plán, jak vydělat na právě získané slávě jejího klubu v sexy komedii s Paris Hilton v hlavní roli. (oficiální text distributora)

Recenze (156)

Asia_Power 

všechny recenze uživatele

Paris Hilton hraje to, co hraje celej život - totální píču a musím uznat, že tu roli zvládá dokonale, ale ještě aby ne když jí hraje celej svůj život. Komediálních scén je ve filmu hromada a u většiny z nich mi bylo trapně za všechny zúčastněné a čekala bych, že po filmu spáchaj hromadnou sebevraždu. Jediná holka co mě tam nesrala, byla Paula Garcés, která ale nebyla šťastná volba, protože je hezčí než Hiltonová už od začátku filmu a to i bez tuny mejkapu na hubě. Nikoho tak nemůže překvapit, že Paris přebere kluka a vytře si s ní prdel. Co se povedlo je stádo koz, co se na mě z obrazovky valilo v několika vlnách a pak ještě fakt, že jsem se asi 2x uchechtla. Je pravda, že jsem si během filmu stihla vyžehlit, zalejt kytky a dokonce se zkouřit, každopádně jsem čekala podstatně větší píčovinu ve stylu debilního humoru jako byl třeba ve filmu Modelky na zabití. Tohle je sice kundovina, ale netiká mi v oku, nekrvácím z nosu a ani si šíleně nemumlám sama pro sebe a nekejvu se dopředu a dozadu. Takže vyhodnocení tohohle díla jako sedmýho nejhoršího filmu všech dob mi přijde jako kolosální kokotina. A že se mnou milej uživateli CSFD nesouhlasíš? Trhni si! ()

Tristix odpad!

všechny recenze uživatele

Kdysi jsem se dozvěděl, že Paris Hilton hrála mimo jiné ve filmu. Tak jsem šel, hledal a našel tohle. Podíval jsem se na to jen kvůli ní, protože mě zajímalo, jaká je to herečka. První, co mě zarazilo, bylo hodnocení na CSFD. Většinou mu věřím, ale už se mi stalo několikrát, že filmy, jenž mají kolo 50%, mě perfektně bavili a dal bych jim 5*. Sebral jsem kuráž a podíval se na to. Doufal jsem, že shlédnutím tohoto filmu naleznu nějaký skrytý filmový poklad, ale tohle je fakt odpad. Nic z toho absolutně nedává smysl. Ti herci se prostě úmyslně ztrapňují před kamerou. Já si nedokážu ani představit, jak moc bych velkou neúctu sám k sobě bych musel mít, abych tohle dokázal zahrát. Kdybych měl hodnotit kvalitu toho, jak se kdo dokáže úmyslně ztrapnit před kamerou, tohle by získalo 5* ()

Reklama

Ukko odpad!

všechny recenze uživatele

Kvůli tomuto filmu jsem změnil u několika mých hodnoceních jiné odpadní filmy na jednu hvězdičku. Upřímně, bylo mi jich v porovnání s touto sra*kou líto. Viděl jsem asi 30 minut filmu když jsem překlikával mezi reklamama. No, je málo filmů na světě, po kterých se budete chtít vyblít z podoby a tenhle je jednen z nich. Jestli existuje nespravedlnost na Zemi, tak je to Paris Hilton. ()

Mes-siah odpad!

všechny recenze uživatele

Fekálny humor, mi moc nesedí. No pri tomto sa mi zatajil dych. Odporné a bez nápadu. Myslím, že toto je ten film, kde nepomôže ani 2,5promile. Byť na tomto v kine, tak reklamujem lístok a žiadam späť dvojnásobnú cenu lístka ako náhradu za vyšetrenie u psychiatra. (videl som 35min, viac to nešlo, snažil som, to prísahám) (12.4.2009) ()

MclaireM 

všechny recenze uživatele

"Krásna a bohatá prezidentka divčího klubu....."Krásna PAris Hilton??Ehm,ehm...nad tým by som sa trochu zamyslela.Dá sa tato blbosť vôbes nazvať filmom??Absolutne bez deju...nepochopila som o čo tam ide...a tie primitívne fekálne vtipy to som ja už fakt nemohla to už bola fakt silna káva....ledva,ledva som sa na to dokukala a aký prekvapujúci koniec.Taký by ma ani vo sne nenapadol:P...trapné...tá Hilton je schopná fakt všetkého.Ale sadlo to na nu a na nikoho iného by to asi nesadlo viacej takže dávam tu jednu hviezdičku snád iba za to trápne parodiovanie samej seba a za to že Paris iba potvrdila že je ešte väčšia krava ako som si myslela. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (2)

  • Nahé scény s Paris Hilton (Victoria) byly do filmu přidány bez jejího vědomí a povolení. Když se o nich dozvěděla, byla tak rozzlobená, že se neúčastnila premiéry filmu. V roce 2008 za to byla Hilton u soudu, neboť nedodržela smluvní dohodu o přiměřené propagaci a publicity filmu. Ve finále nemusela platit žádné odškodné, ale musela vrátit celý svůj honorář za film. (Petr.Penicka)
  • Film se natáčel v Miami na Floridě. (rafix)

Reklama

Reklama