Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Krásná a bohatá prezidentka dívčího klubu South Beach University zosnuje originální plán, jak vydělat na právě získané slávě jejího klubu v sexy komedii s Paris Hilton v hlavní roli. (oficiální text distributora)

Recenze (156)

tron odpad!

všechny recenze uživatele

„Máme len jedno pravidlo. Ak sa budete chcieť zabiť, oznámte nám to vopred, aby sme stihli naplánovať večierok.“ Sú dve možnosti, čo je Paris Hiltonová. Prvý názor na ňu publikovať nemôžem, ale pracovne tento stav nazývajme „ochechula“. Nepublikovateľný názor začína písmenami „pi“. Druhá možnosť je, že má vyššie IQ, ako Sharon Stoneová a Dolph Lundgren dokopy, raz získa hereckého Oscara (alebo aspoň Nobelovu či Pullitzerovu cenu) a to, čo predvádza vo filmoch i v realite, je fantastický mystifikačný herecký výkon. Tak či tak, TRHNI SI! je strašná "komédia", ktorá ma nebavila ani v scénach, ktoré na papieri samy osebe SÚ vtipné (hľadanie použitých kondómov, dievča s nadváhou výkalmi vystreknuté tri metre do vzduchu, pannou zlomený vibrátor), ale na plátne vyzerajú hrozne. Kým u iných nevydarených komédií sa aspoň diplomaticky usmievam, aby sa nepovedalo, tentokrát som len miestami až zhnusene, znechutene a otrávene civel na „príbeh“ a „herecké výkony“ a nevedel, čo si myslieť. Tak som aspoň krútil hlavou. ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

To je fakt těžký hodnotit. Paris si úplně v klidu paroduje sama sebe, nebo alespoň svoji image na veřejnosti, dělá ze sebe snad ještě větší krávu než je. A je jí to úplně u prdele. Prostě vrchol. PLEDGE THIS je celkem nevídaná krávovina, opravdu špatný, špatný film, totálně splácaný dohromady že se člověk ani nestačí divit. Ale bavil jsem se. Ať žije platapussy a fuj s holčičíma hovnama. ()

Asia_Power 

všechny recenze uživatele

Paris Hilton hraje to, co hraje celej život - totální píču a musím uznat, že tu roli zvládá dokonale, ale ještě aby ne když jí hraje celej svůj život. Komediálních scén je ve filmu hromada a u většiny z nich mi bylo trapně za všechny zúčastněné a čekala bych, že po filmu spáchaj hromadnou sebevraždu. Jediná holka co mě tam nesrala, byla Paula Garcés, která ale nebyla šťastná volba, protože je hezčí než Hiltonová už od začátku filmu a to i bez tuny mejkapu na hubě. Nikoho tak nemůže překvapit, že Paris přebere kluka a vytře si s ní prdel. Co se povedlo je stádo koz, co se na mě z obrazovky valilo v několika vlnách a pak ještě fakt, že jsem se asi 2x uchechtla. Je pravda, že jsem si během filmu stihla vyžehlit, zalejt kytky a dokonce se zkouřit, každopádně jsem čekala podstatně větší píčovinu ve stylu debilního humoru jako byl třeba ve filmu Modelky na zabití. Tohle je sice kundovina, ale netiká mi v oku, nekrvácím z nosu a ani si šíleně nemumlám sama pro sebe a nekejvu se dopředu a dozadu. Takže vyhodnocení tohohle díla jako sedmýho nejhoršího filmu všech dob mi přijde jako kolosální kokotina. A že se mnou milej uživateli CSFD nesouhlasíš? Trhni si! ()

choze odpad!

všechny recenze uživatele

Pod hlavičkou amerického humoristického magazínu National Lampoon vzniklo ledacos zajímavého, od klasiky jako byla série Dovolených s Chevy Chasem až po slušnou parodickou NABITOU ZBRAŇ 1, ale v posledních letech se tahle značka stala synonymem pro postprcičkovské ulepené teenagerovské komedie jako SEXY PARTY a právě TRHNI SI! Téměř bezdějová dementní řachanda se opírá hlavně o hvězdnou auru Paris a fekální a sexuální vtípky, kterým není nic dost trapné. ()

genetique odpad!

všechny recenze uživatele

Tak toto bola šleha! Jeden z mála filmov, pri ktorých mám pocit, že odpad! je málo a že by sa zišlo aj záporné hodnotenie. Ja znesiem aj blbosti (keď dokážem dať 'Scary Movie 3' štyri hviezdičky), ale táto namejkapovaná, umelá, namelírovaná, napomádovaná, tupá chujovina (určená snáď len pre vymleté mozgy fekálnych kráv, ktoré film zobrazoval) mi vzala hodne trpezlivosti, kým som ju dopozeral. Aj to len v zrýchlenom pretáčaní niektorých scén a len zo solidarity k tomu, že táto nevysloviteľná ukrutnosť je vlastne film. Raz, či dva krát som sa dokonca aj zasmial, ale škoda, že to vlastne ako vtip myslené nebolo. No, nám už zostáva len čakať, kedy dostane Paris ponuku aj na nejakú charakterovú rolu. Potom končím s filmovým priemyslom a prestupujem do kláštora. A malá rada na záver: keď po piatich minútach zistíte o čom film bude a máte pocit, že to bude klišé, máte pravdu a pre vaše dobro – pretočte rovno na posledných desať-pätnásť minút, o nič neprídete. Naopak, ušetríte si toho mnoho, radšej tú hodinu čumte do steny, bude to plnohodnotnejší zážitok. Alebo to rovno vypnite. 0%. ()

Jamal odpad!

všechny recenze uživatele

Film naprosto postrádal cokoliv co by se dalo nazvat dějem. Zasmál jsem se asi třikrát, což bylo asi nejvíce z doposud hodnotících, ale já se směju většinou více jak ostatní.... každopádně kvůli absolutně hrozné Hilton ( která ve filmu bohužel vůbec sexy není ) jsem změnil z jedné hvězdy níže. HILTON, prosím už nehraj .... nebo jsem spíš hloupej já, že jsem si to vůbec pustil? ()

juta 

všechny recenze uživatele

Ono by to klidně mohlo mít i o hvězdičku více, ale ta "královna" kterou bych nechtěl ani za nic, převlečená do šatů od nějakého Gabány to prostě nedovolila. Hrůza se dívat na někoho takového, kdo neumí hrát a už jen její přítomnost vše znechutí. ()

petaspur 

všechny recenze uživatele

Paris v životní roli bohaté dívky, jejíž bohatsví ji v očích mužů v růžových košilích činí krásnou a inteligentní. ()

hippyman 

všechny recenze uživatele

Jak zaznělo v tomto „filmu“ – deset stupňů fekální stupnice, tak daleko jsme ještě nebyli. Ano, opravdu, tenhle skvost posouvá výraz FILM úplně někam jinam, za hranice únosnosti. Je TAK dementní, že jsem ho i přes podprahová očekávání chtěl v půlce už potřetí vypnout. Nestalo se (nutno dodat, že hlavně díky pomoci tmavého kamaráda Bacardiho), a tak můžu konstatovat, že snad až na pár koukatelných objektů a dobrých hlášek typu mý koule toužej po Tvý bradě nebo ztratil se viktoriin pes, vyndej toho ptáka z pusy mě tenhle výtvor místo smíchu nechal jen silně zdvihat obočí… ale abych jen nekritizoval, není to zas o tolik horší, než klasické břekčovité teen-komedie USA… zkrátka jedna hvězda ze soucitu a jeden vzkaz na závěr: paris, trhni si, Tebe a růžovou nechci hooodně dlouho vidět. 20% ()

Carol Pifková odpad!

všechny recenze uživatele

Odpad! Tak ale čo sa dalo čakať keď v hlavnej úlohe bola profesionálna herečka Paris Hilton, ktorá má nesmierne veľa skúseností s herectvom.. a teraz ju všade pchajme lebo je slávna juuu tešíme sa.. A tí režiséri si mysleli, že toto bude vtipné a zaujme to široké spektrum mladých divákov lebo sa tam preberal sex?! ()

arie odpad!

všechny recenze uživatele

Dokonalý mučiaci prostriedok... Obdivujem divákov, ktorí dokážu niečo takéto dopozerať do konca. ()

Smok odpad!

všechny recenze uživatele

Zbieranie použitých prezervatívov v parku a ich následné pády na hlavu, to už je na mňa moc. Keď k tomu prirátam ružovú a namyslenú NEherečku Paris, dostávam v tejto veci "čistý" odpad. ()

Fingon odpad!

všechny recenze uživatele

Hot! Hot! aneb mám spálené oči, tak co teď taky trochu čehý? Paris Hilton opět potvrzuje, že by si zasloužila pozornost profesionálního exorcisty. O tomhle filmu by se dalo mluvit dlouho (postavení vypravěče a mnoho dalšího), ale nemám na to chuť. Jsem otráven. ()

dex2man 

všechny recenze uživatele

O míře debility tohoto veledíla nemá cenu polemizovat. Paris se zřejmě pokouší o sebeparodii, čímž se opět jen ztrapňuje. Všechny postavy jí v tom ukázkově asistují a zdatně vlezdoprdelkují. Po všech stránkách, jakými lze měřit filmovou kvalitu musím s všeobecným odpadem souhlasit. Nicméně nebudu pokrytecky splachovat, když mi některé fekálie zvedly náladu a u scén jako lov na použité kondomy a loučení s vibrátorem jsem se od konečníku zasmál. P.S.: Abyste se všichni nedivili, až se Paříž v bulváru přizná, že má IQ 140 a jen si s námi hrála..nesmíte totiž zapomenout, že je herečka… ()

bassator odpad!

všechny recenze uživatele

Vydržet půl filmu byl hrdinský výkon. Za natočení tohoto by měli dávat doživotí... - Leden 2010 - 1/2 filmu - 0% ()

packa odpad!

všechny recenze uživatele

Po shlédnutí této sračky (s hnusným pařížským hotelem v hlavní roli) s plnou vážností prohlašuji: "Doktor Jamak měl pravdu!". A víte co je nejhorší? V naší videopůjčovně jde docela na dračku. Štamgasty upozorním, ať dají ruce pryč. Ovšem pubescentům film nijak nerozmlouvám, jistě budou při pohledu na zjizvenou dámskou megahruď vrnět slastí. ()

Reklama

Reklama