Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Toto je barevný seriál pocházející z americké produkce. Zažijeme všelijaká dobrodružství, které prožívá 5 opic a jejich kamarád Čír. Společně bojují proti Králi lebek a jeho bizarním příšerám. (duklak2)

Recenze (37)

Gemini odpad!

všechny recenze uživatele

Superrobotí opičí hypersíla, superrobotí opičí hypersíla, superrobotí opičí hypersíla, připravit na akcííííííííííííííí!!!!! Myslím, že k tomu nemusím nic dodávat. ()

Dragoni odpad!

všechny recenze uživatele

Výplacho - mozkoidní americké WC fake-anime, které slavý podobný úspěch, asi jako automat na šprcky ve Vatikánu. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Chiro!! Gibson!!! Sparks!! Ottoo!! Chiro!!! Nebo jak to bylo :-D pomatuju si na díl se zombiekama a kostlivec se mi taky líbil good animáč! ()

Oktavianus

všechny recenze uživatele

Lituju dvou věcí: že jsem to neviděl, protože ten název je více než luxusní (připomíná mi to blahé paměti Opičí pohotovost nebo Opičí krasobruslení ze Simpsonových), a toho, že je to k mému velkému zklamání animáč...dovede si představit, jaký by to bylo, kdyby to mohlo být hrané...? ()

stub 

všechny recenze uživatele

Podle mě parádní, vtipná nadsázka, která dovádí pravidla žánru do sebeparodického extrému a tím u mě dokázala dokonale zabodovat. Pobavilo mě množství originálních (či alespoň umně recyklovaných) a absurdních nápadů, zběsile "punková" výtvarná stránka, vyhroceně "béčkové" pojetí a především bizarní, ale dokonale promyšlené dějové zvraty. Že by Češi ztráceli svůj pověstný smysl pro recesi (kterou ostatně v tomto slova smyslu vymysleli, viz Vladimír Bor ad.)? ()

Caszidy

všechny recenze uživatele

Páni! Tak tohle vypadá "kultovně" už jen podle samotného názvu! A mezi dabéry Robert Englund, Lance Henriksen či Mark Hamill? Jasná volba! ()

kikuka 

všechny recenze uživatele

..prve stretnutie super opicieho druhu som mala pocas ucenia na skusku..pozerala som jednym okom..po chvilke oboma..na druhy den som bola zavisla..uuuuzasna uchylarna, kde najvacsieho hajzla v originali nahovoril mark hamill..no nechajte si to ujst..//..milucke postavicky, a pritom sa s nimi nikto nekasle, nie je zriedkave, ze super tim je na pokraji vyhynutia, ale nevzdavaju sa..//citacie striedajju odkazy, pricom vsak ma tim svoju vlastnu misiu - ochranovat mestecko shuggazoom..zdanlivo "seriozne" dielko, ktore je vlastne parodiou..nd that´s what i like.//HYPERSILO VPŘED!!! ()

fars odpad!

všechny recenze uživatele

Muj bratr na to cas od casu kouka a ja mam tu smulu ze s nim sdilim stejny pokoj. Teda sdilel, dnes uz mame oba jine starosti nez roboti superopice). Nicmene obdivuju sam sebe ze jsem ho neuskrtil a televizi nerozbil. Smrtici sracka. ()

wosho 

všechny recenze uživatele

Jak vidím, jsou zde dva tábory: První a to většina tyto opice odrovnala odpadem a odůvodnila, že to je neoriginální, blbé, stupidní atd, prostě něco jako Pokemoni. Druhá skupina zas tomu dala za plný počet a odůvodnila to všelijak a tak Já musím taky. Na Jetixu nádavají spousty animáků, jako malej bych ze všech bych nadšenej, ale jako velkej...je mě z nich na blití, fůj. Občas se však najde nějaký který mě dostane, ROBOBROUK NOVÁ ADAMSOVA RODINA a taky ROBOTÍ SUPER OPICE....Nevím proč, ale mě se ty seriály líbí. Už pár krát jsem o tom přemýšlel: co mě na tom braku může dostat, jak to že dám Vesmírným kanibalům a haldě dalším ***** a tím je pasuji na místo vedle Kubricka, Vláčila a jiným? Těžká to otázka pro sebe sama, na kterou hledám odpovědět.Nenacházím ji však stále. A proto zatím musím žít s tímto: prostě, pokud se na něco rád opakovaně podívám, baví mě to tak tvůrci udělali dobře svou práci a blbých pár hvězdiček by je určitě potěšilo. A navíc robotísuperopice mají své kouzlo. Animace je sice neoriginílní, zato celkově seriál má spád, humor se míchá s akcí a děj je na hraně epického příběhu o střetu dobra se zlem. Závěrem nehodlám nikoho odsuzovat, každý má svůj názor. Ale srovnávat opičky s Pokémony? Pokémoni jsou čistě pro malé haranty, né pro mě- není v nich žádná nadsázka s pomrkáváním na diváka, pořádná akce atd. ()

Filip.S 

všechny recenze uživatele

Kdyz jsem skoumal predmesti mestecka Shuggazoom, objevil jsem opusteneho superrobota. Muj zivot se zmenil diky tajemne sile nesrozumitelneho. Roboti superpice se probudili a ja se stal jejich vudcem. Hypersilo vpred! ()

laserr odpad!

všechny recenze uživatele

Kvůli těm čtyřem lidem, co tomu dali něco jiného než odpad! jsem přemlouval sám sebe, že shlédnu více než jeden díl. Shlédl sem jich celkem cca 8, ale stejně si myslím, že seriál je opravdu neskutečně špatný. Vykrádá starší seriály na podobné téma. Kresba infantilní, hudba obstojná, avšak ne ta ústřední! To je song s velkým S-STRAŠNÝ! Nemyslel sem si, že uvidím někdy něco horšího než Strážce vesmíru, ale tohle dává odpad!u nový rozměr! . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Tak, řekl bych, že sem ten seriál shlédl (téměř) celý. Můj IQ klesl asi o 60 bodů, ale alespoň sem splnil Luqeovu “radu“. A ano, uznávám, má to něco do sebe. Některé části jsou opravdu velmi dobré, ale většinou si to pak zkazí infantilní pointou nebo kresbou. A navíc tato světlá místa v celkovém hodnocení úspěšně "zabije" ta spousta bugů co tam je(například hned v úvodní znělce je-"Když sem zkoumal předměstí, objevil sem opuštěného super robota.", ovšem osobně nepovažuji za zkoumání kopání si s plechovkou a zajímalo by mě, který idiot by si nevšiml robota měřícího dobrejch 10 metrů). Záporák je opravdu super(ne ale graficky!!! po grafické stránce to stojí za h***o celý!), pokud je na mysli král kostlivců. Pokud bych se měl vyjádřit k tomu obřímu červu, co je v půlce useklej a tam, kde by měl mít vnitřnosti, má duhu či co, tak bych měl pravděpodobně akutní žaludeční potíže. Co ale totálně nechápu je více méně celý Bullseyeův příspěvek. Vykradené ze SW??? Jako v tom, že cestují ve vesmíru? To je kua snad základ Space Sci-fi, ne??? Dále nechápu, jak jakákoliv myslící bytost může dát něčemu 5* za originalitu a při té příležitosti si odplivnout na Pokémoni. Vždyť to je jeden z nejoriginálnějších nápadů vůbec!!! (to že Pokémoni byla nuda ku zoufání a díly byly jako přes kopírák(plus naprosto kamená kresba) je pravda, ale to nesouvisí) Navíc by mě zajímalo, v čem je tento seriál originální? Samotný nápad, že mladík objeví super tým a zachraňuje svět? To už tu bylo nejednou. A pokud jde o originalitu v jednotlivých dílech, tak tam je jí ještě méně. Nenapadá mě vlastně ani jedna originální část. Ale abych stále jen nekritizoval, tak se mi opravdu zalíbila postava Mandarina, to je vážně "kořeň". Uznávám tedy, že to nedává odpad!u nový rozměr, ale přesto to do něj stále patří. Dát tomu byť jen jednu * opravdu není za co. ()

TaanStari 

všechny recenze uživatele

Myslíte si, že je náhoda, že Mark Hamill dabuje záporáka, který dřív byl klaďas a chránil město? Že takhle debilní jméno vzniklo náhodně?? Že by se Bruce Campbell, Lance Henriksen a Robert Englund na tom podíleli, kdyby to byla taková píčovina??? /// Strašně popkulturních odkazů, vykrádačka všech známějších scifi, úžasně dementní (v nejlepším slova smyslu) stylizace. Např. cirkus nebo Halloweenské městečko mělo perfektní depresivní atmosféru a patří mezi mé oblíbené díly. Skvělý a opravdu epický příběh (po třech sériích). Je to geniální slátanina. Nebudu tu už plýtvat superlativy, každý si udělá názor sám (Pulp Fiction taky nesedne každému :)) ()

Reklama

Reklama