Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Seriál vypráví příběhy jedonoho z nejslavnějšího týmu superhrdinů od komiksového vydavatelství Marvel. Série je stvořena podle komiksové série "The West Coast Avengers", tým tvoří vůdce Ant-Man, Wasp, Wonder Man, Tigra, Hawkeye, Vision a Scarlet Witch. Společně bojují proti zlu po celém světě a chrání jej před hrozbami jako je Ultorn. (-Marc-)

(více)

Recenze (11)

Tryskomyš 

všechny recenze uživatele

Avengers mám ráda. Moji oblíbenci jsou Iron Man a ten zelenej Grinch. Není to jako ve skutečnosti, ale i jako kreslené je to super. ()

joker.george 

všechny recenze uživatele

U tohodle seriálu začal můj obdiv k superhrdinům a hlavně k MARVELU, takže je to pochopitelně moje srdcová záležitost, na kterou nedám dopustit. Hrdiny jsem si oblíbil a jako největší plus vidím rozsáhlou dějovou linii, odvyprávění několika příběhů a ukázání jinak netypických protivníků. Jediná věc, která mě na seriálu iritovala, byla ta, že často na budku dostával můj seriálový oblíbenec Wonder man... ()

BoncheR 

všechny recenze uživatele

Celkom zaujímavý epizódkový seriálik, ktorý nieje graficky príliš pekný no a príbehovo.....celkom klasický...:) ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Všechny tyhle Avengers záležitosti mě doposud nikdy neoslovily a nejinak je tomu i v případě The United They Stand. ()

P. J. D.

všechny recenze uživatele

Kdyby se tehdy Joss Whedon inspiroval od tohoto seriálu, dozajista by neodvedl takovou zpackanou práci jako tomu bylo u jeho filmu Avengers. Zde to mělo ty správné grády a dobrý směr, který zařídil to, že to vypadá tak jak má. Původní předloze vůbec nedělá žádnou ostudu a naopak ji přibližuje těm, co o ní jen vzdáleně slyšeli. Scénáře k jednotlivým epizodám jsou dobře napsány, režie také odvedla svou práci a zbylé faktory se taktéž nemusí za nic stydět. Proto také pět hvězdiček z pěti. ()

Bornd 

všechny recenze uživatele

Celkem obyčejný animovaný seriál o superhrdinech. Nezaujme, ale taky neurazí. A ta animace je dost odbytá. ()

Medvjet 

všechny recenze uživatele

Velice příjemné překvapení. Čekal jsem seriál pro děti, něco ve stylu X-men Evolution , ale tohle se mi vážně líbilo. Doufám že film Avengers mě zaujme minimálně jako poslední dvojdíl první série tohoto seriálu, v opačném případě to bude veliké zklamání. Jako příjemné zpestření při čekání na Avengers je toto jasná volba. ()

Reklama

Reklama