Reklama

Reklama

Blink 182: Enema of the State

(hudební videoklip)
Krátkometrážní / Hudební
USA, 1999, 2 min

Obsahy(1)

Krátké bonusové video k albu Enema of the State obsahující záběry z natáčení videoklipu What's My Age Again, focení obalu alba a řadu vtipných příhod skupiny. (Ignus.cz)

Recenze (4)

H34D 

všechny recenze uživatele

Krátké bonus video k albu Enema of the State, dostupné ke zhlédnutí zde youtube.com/watch. Trochu mi uniká smysl celého videa, vidíme jak se kluci vyblbují, pravděpodobně se pokouší nás rozesmát, což ovšem moc nefunguje, dále se dočkáme pár krátkých záběrů z natáčení klipu What's My Age Again a to je tak všechno, divné... Naštěstí je vše doplněno o jejich nepřekonatelnou punkrockovou hudbu, takže jak se říká - konec dobrý, všechno dobré. 6/10 ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Krátky, bonusový, inštrumentálny videoklip "Emena of the State" zachytáva americkú neo-punkovú hudobnú skupinu Blink 182 počas fotenia na obal rovnomerného albumu. Je to ich v poradí tretí radový, oficiálny, štúdiový album. Vyšiel prvého júna roku 1999 pod značkou vydavateľstva MCA Records. Okrem členov kapely (Tom DeLonge, Mark Hoppus, Travis Barker) sa v tomto promo klipe objavila aj svetoznáma pornoherečka Janine Lindemulder. Táto sexi šelma je na obale ich albumu, účinkuje v ich videoklipe ku songu "What's My Age Again" a urobila im i rektálne vyšetrenie. Čo viac si mohli priať? **** ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama