Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Kniha pohádek se otevírá a kouzelné příběhy mohou začít. V prvním se Minnie a Daisy účastní soutěže v krasobruslení. Ve druhém kačeři Dulík, Bubík a Kulík slaví Štědrý den s Donaldem a Daisy v domě u strýčka Skrblíka. Třetí příběh je o Maxu Goofovi, který chce seznámit přítelkyni Monu se svým otcem. Ve čtvrtém kačer Donald popřeje všem krásné Vánoce, klid a pohodu. A v posledním s názvem Vánoce pod psa bude Mickey vyrábět ozdoby na vánoční večírek. Pluto mu chce pomoci. Jak to asi dopadne? (TV Nova)

(více)

Recenze (14)

Shakers 

všechny recenze uživatele

Prvý diel ma krajšiu animáciu, no ani ta modernejšia animácia nezráža moc s hodnotenia a celkovo sa jedná o ďalšiu príjemnú vianočnú zábavu. 75% - 4* ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Minimálne o triedu horšie ako predošlý film. Na moje osobné prekvapenie počítačová animácia mi vôbec nevadila. Problémom sú samotné príbehy. Je ich päť a ani veľmi to príbehy nie sú. Goofyho a prvý Minniein sú viac sledom gagov a pesničiek ako príbehom. Jednoznačný highlight je Držgrošova časť so skvelým záverom, ktorý drží latku postavenú prvým filmom. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Vizuálně naprosto nepovedený film, který po všech stránkách postrádá tu krásnou atmosféru, ručně animovaných příběhů s danými postavičkami. Pro nejmenší ideální, nenáročná záležitost, pro mě ničení dětských vzpomínek na tu úžasnou zábavu každou sobotu ráno. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Trochu mi vadila ta 3D animace, jelikož mám ráda toho starého Mickeyho ve 2D verzi, ale chápu, že v roce 2004 to byla senzace a studio chtělo vyzkoušet na divácích novinku, u mě to ale vůbec nefungovalo. ()

Langy10 

všechny recenze uživatele

Pěkná pohádka...Mickeyho jsem měl od mala rád. A i teď bych se na něj klidně kouknul :) .... pěkný příběhy to jsou, kde si oddychnete... je to dobry si to pustit po nejakym fakt hroznym hororu:D... ()

majo25 

všechny recenze uživatele

Mickey a 3D? No neviem, chvíľu to trvá, kým si človek zvykne. Samotné príbehy sú príbehovo kvalitatívne dost rozdielne. Najlepší bol asi ten o ztratenom Plutovi. Hodnotenie: 60% ()

Lovely.Bones 

všechny recenze uživatele

U vánočního filmu tohoto adventu č. 17 mi překvapivě nevadila 3D animace, se kterou v době vzniku tohoto filmu Disney ještě neuměl na sto procent pracovat, ale prostoduchost většiny příběhů. Od originálu je to na míle daleko ;-) ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Ke sledu Dysneyho „hou hou hou“ historek jsem se dostal tak trochu nedobrovolně, jako otec neoficiální předsedkyně Mickeyho klubík fanklubu……….no a bavil jsem se o poznání méně, než můj dvouletý potomek. Nemám nic proti Donaldovy a spol……….na televizních Duck Tales nebo komiksu Micky Mouse jsem vyrůstal, ale už jsem asi věkově někde jinde………ani vánoční atmosféra mne nedokázala obměkčit. Za dcerku můžu konstatovat „dobrý“……….byli tam kačeři, byli tam myšáci, byl tam Goofy……..takže „dobrý“ :D ()

Renie42 

všechny recenze uživatele

Bylo to pěkné, ale nedosahovalo to předchozímu filmu Co se stalo o Vánocích. Ta grafika mě moc nepotěšila, mělo to být klasicky animované, nejvíc se mi líbíl příběh o Mickeym a Plutovi a také o Donaldovi a jeho dárku. Jinak ty ostatní neměli moc šťávu, ale byly také koukatelné. ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Kde jsou ty časy, kdy krásné ruční animace měly své kouzlo. Právě postavičky od Walta Disneyho tak vypadaly úplně jinak. Ty moderní animace hodně umožňují, ale tu původní krásu nenahradí. Samotný film se skládá z epizod příběhů jednotlivých hrdinů se různorodými kvalitami. Některý příběh je dobrý, jiný nudnější. Ještě jsem objevil jednu věc. Kdo se pozorně zaposlouchá, třeba uslyší, stejně jako já, střípky hudby z jiných filmů. Já slyšel hudbu ze Sám doma a Pán prstenů. ()

Víteček 

všechny recenze uživatele

Animací velký kvalitativní pokles oproti prvnímu dílu a i příběhy byly slabší a zvýšením počtu i méně propracované. Celkově dost slabota. ()

Reklama

Reklama