Reklama

Reklama

Snílek

  • Slovensko Snílek (více)
Trailer

Obsahy(1)

Ben Crane (Kurt Russell) kdysi býval skvělý žokej. Dnes však svůj talent marní trénováním jiných. Soñador – zvaný Sonya - byl skvělý kůň, jehož slibnou kariéru na závodní dráze zastavila zlomená noha. Pro svého majitele se rázem stává úplně přebytečný, a tak ho jako odchodné dostává Ben, který byl shodou okolností zaměstnancem stejného muže. Teď bude záležet na nezměrné trpělivosti a odhodlání Benovy dcerky Cale (Dakota Fanning – Šarlotina pavučinka), jestli se podaří tyhle dvě zlomené duše dát dohromady při honbě za zdánlivě neuskutečnitelným cílem: vyhrát dostih Breeders Cup Classic. Pomoc nemocnému koni se tak ve skutečnosti stává pokusem o uzdravení vlastní rodiny. Podaří se takový obrovský zázrak uskutečnit? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (67)

sona123 

všechny recenze uživatele

Hrají nám tu na city, přesně jak se má a jak jsem čekala. Ale když Dakota je tu ještě malá a je to o koníčkovi...no, film si najde svoji cílovou skupinu (malé děti) a pro tu byl také natočen. Možná dojme některé dospěláky, jiné - ty seriózní a skeptické - možná bude prudit. Ostatně, stačí se podívat na poster a vše je jasné. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 9/10 Děj 8/10 Hudba 7/10 Efekty 8/10/// +skvělá Dakota Fanning, je to pěkný rodinný film, má příjemný příběh, dobrou hudbu i obsazení, dojemné finále -pomalejší rozběh, český dabing mi k herům moc nepasuje/// Další film z koňského prostředí. Tentokrát víc rodinný, než dramatický. Na to jsem si však zhruba po třetině snímku zvykl a ve finále si ho náramně užil. Film stojí za to vidět už jen kvůli hercům ale i bez nich by toho snímek hodně nabídl. Takto je to však jasná volba./// Celkem 80%/// ()

Reklama

jafuska 

všechny recenze uživatele

krásný příběh o naději zraněného koně, kterýmu nikdo nevěřil, že pozraněni se může vrátit do závodů, tyto filmy mám moc ráda, kde jsou emoce, naděje, láska ke zvířeti, láska ke všem ostatním, je to rodinný film, který osloví dost lidí, není to film, na který by se mělo rychle zapomenout, vtiskne se určitě do srdce, podívat se do duše koně, nalezení úcty ke všem kolem kolem, vřele doporučuji ()

Lucbric 

všechny recenze uživatele

Když jsem poprvé uviděla Dakotu Fanning jako malou holčičku (myslím, že to bylo ve filmu 24 hodin), úplně jsem propadla jejímu kouzlu a řekla jsem si, jak je hrozně talentovaná :) myslím si to o ní doteďka. Tenhle film je inspirovaný skutečným příběhem zraněného koně, ale myslím, že bych mu dala 5*, i kdyby si ho někdo vymyslel :D je to moc příjemný film :) ()

IsaacNewton 

všechny recenze uživatele

Velmi milý film o koni, kterého už všichni odepsali... Příjemné obsazení (také se mi velice líbí, že v titulcích na konci uvedli i s obrázkem jméno koňského "herce") a hezký příběh, i když s velice snadno předvídatelným dějem a s pár nereálnými scénami (hlavně co se týče chování malé Cale). Tento film je určitě dobrý pro všechny, kdo mají rádi zvířata, děti a pro ty, kdo jsou tak trochu Snílci... Já za sebe dávám silné 3 hvězdy... ()

Galerie (40)

Zajímavosti (7)

  • Film bol najprv premietaný mnohým hudobným umelcom, ktorí boli následne požiadaní, aby pomohli vybrať hlavnú soundtrackovú pieseň. Nakoniec bola zo všetkých príspevkov vybraná "Dreamer" od Bethany Dillon. (misterz)
  • Role Cale Crane byla původně napsaná pro chlapce, ale nakonec jí změnili pro Dakotu Fanning. (Taninaca)

Reklama

Reklama