Reklama

Reklama

Snílek

  • Slovensko Snílek (více)
Trailer

Obsahy(1)

Ben Crane (Kurt Russell) kdysi býval skvělý žokej. Dnes však svůj talent marní trénováním jiných. Soñador – zvaný Sonya - byl skvělý kůň, jehož slibnou kariéru na závodní dráze zastavila zlomená noha. Pro svého majitele se rázem stává úplně přebytečný, a tak ho jako odchodné dostává Ben, který byl shodou okolností zaměstnancem stejného muže. Teď bude záležet na nezměrné trpělivosti a odhodlání Benovy dcerky Cale (Dakota Fanning – Šarlotina pavučinka), jestli se podaří tyhle dvě zlomené duše dát dohromady při honbě za zdánlivě neuskutečnitelným cílem: vyhrát dostih Breeders Cup Classic. Pomoc nemocnému koni se tak ve skutečnosti stává pokusem o uzdravení vlastní rodiny. Podaří se takový obrovský zázrak uskutečnit? (oficiální text distributora)

(více)

Zajímavosti (7)

  • Role Cale Crane byla původně napsaná pro chlapce, ale nakonec jí změnili pro Dakotu Fanning. (Taninaca)
  • Snímek byl volně inspirován příběhem klisny Mariah Storm, která si zlomila nohu, ale dokázala se vrátit a vyhrát několik závodů. (Taninaca)
  • Film bol najprv premietaný mnohým hudobným umelcom, ktorí boli následne požiadaní, aby pomohli vybrať hlavnú soundtrackovú pieseň. Nakoniec bola zo všetkých príspevkov vybraná "Dreamer" od Bethany Dillon. (misterz)
  • Scenár bol predložený Paramount Pictures aj Warner Bros. Obe štúdiá odmietli. (Tolf)

Reklama

Reklama