Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na počátku všeho je přepadení klenotnictví, které provedou milenci Ned a Jude. Zmocní se sice diamantů v hodnotě přesahující 250.000 dolarů, za sebou však nechají na podlaze klenotnictví tři mrtvé. Během útěku z místa činu je Ned chycen, když ho bezohledná Jude zradí a vystrčí z auta. Přísahá proradné milence pomstu a když se mu po čase podaří uprchnout, začne po zrádné femme fatale pátrat. Vydává se na dlouhou pouť, která však probíhá zcela jinak než čekal. To když cestou udělá chybu a zastaví stopařce. Bec se totiž překvapenému Nedovi nejen svěří s tím jak ji pohlavně zneužíval její opilecký otec, ale vzápětí na něj vytáhne zbraň. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (7)

dobytek 

všechny recenze uživatele

Další z mnoha filmů o cestě za pomstou. První půlka je dost o ničem, pak se to začne různě zamotávat a neni moc jasný, kdo s kym a proti komu. Nakonec se všichni tak nějak nazvájem pozabijej a se zdravou kůží z toho vyvázne akorát ta afroameričanka, která hrála kámošku Alicie Silverstone v Praštěný holce. Nenadchne, neurazí, stačilo vidět jednou. 55% ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Divný zmätený film. Pár vykradne banku a hneď na začiatku ona jeho vyhodí z auta a nechá napospas policajtom. Potom ju hodinu naháňa, že vraj s úmyslom ju zabiť, ale ten blbec ju stále miluje, takže sa poslednú tretinu neustále naťahujú a naťahujú až to na konci konečne všetko vybuchne na jednej starej opustenej benzínke. Výsledkom je nudný film s otravnými postavami. David Caruso tu má otrasný účes. Kelly Lynch je síce sexy, ale od prvej scény totálna mrcha a ja by som ju behom filmu minimálne desaťkrát zabil, ale ten blbec nie. Film síce vznikol v zlatej ére Tarantinoviek, ale v žiadnom ohľade na ne nemá. 4/10. ()

ic 

všechny recenze uživatele

187 film stejného ražení... měli by pro ně udělat nový žánr, protože takovýchto stejných je opravdu hodně. ()

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Zabavilo. Ale ten Caruso ... to je teda ksicht ! - Je mu tady 40, ale vypadá tak na šedesát. Ale jako herec je dobrej ... ()

Reklama

Reklama