Reklama

Reklama

Recenze (4)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Všichni tenhle film celkem vychvalují, tak proč mě tak strašně štval? At už jde o nechutnou obtloustlou hlavu která mluví, nebo o naivní příběh který nevystraší snad nikoho, tohle je prostě šíleně nudnej špatnej film. Čekal jsem od Německa daleko víc. Dostal jsem ale kravinu o posednutým doktorovi. ()

kitano 

všechny recenze uživatele

Sialeny doktor je posadnuty experimentom, ktory by spojil hlavu a telo dvoch olisnych ludi. SNimok s podarenou pochmurnou atmosferou a vyzualnou strankou, ktora zaujme hlavne zijucou "hlavou", napojenou na rozne prisroje a hadicky, ktore ju drzia pri zivote. Dej ma standartny priebeh a nicim neprekvapi, avsak samotny namet, v respektive drasticke experimenty Dr. Brandta su prvkom ktory, vnasa do filmu neprijemny pocit niecoho neludskeho a zvrateneho, co robi film zaujimavym. (6/10) ()

Reklama

Oktavianus 

všechny recenze uživatele

Tak tohle ani náhodou. Nepovedený rádobythriller s prvky sci-fi, u kterého za zmínku stojí pouze dekorace (klasický mlžný les, laboratoře, temné uličky města) a pak nápad s žijící uříznutou hlavou, kterou jeden šílený doktor udržuje při životě. Ale jinak je to nezáživné, nezajímavé a nudné. I v třicátých letech, tedy víc jak dvacet let před vznikem tohoto filmu, se točily snímky o šílených doktorech. A mnohem lépe. V tomto případě se Němci opravdu nevytáhli. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Snímok v štýle a s atmosférou neskorších západonemeckých wallaceoviek a mabuseoviek zo 60. rokov. A to je asi tak jedno pozitívum, ktoré som tu našiel, a ktorým tento film upúta. Ináč s pomerne zdarilého ( aj keď neoriginálneho ) námetu, sa dalo vytlačiť viac a dielo podobne nemuselo byť vo svojej napínavosti a akčnosti tak skromný. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama