Reklama

Reklama

Ochrana prezidenta Spojených států je úlohou tajné služby, jejímž členem je i agent Alex Thomas (Cuba Gooding Jr.). Při jedné akci, je však prezident (Jack Scalia) postřelen a později svým zraněním podlehne. Thomas se rozhodne svoje svědomí umlčet alkoholem. Navštíví ho však novinářka Kate Crawford (Angie Harmon), které na vraždě něco nesedí. Společně se s Alexem rozhodnou zjistit, kdo za atentátem stojí. Někdo má však zájem, aby pravda zůstala nadále skrytá… (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (39)

genetique 

všechny recenze uživatele

S klasickým béčkovým scenárom si v tomto pokuse o zaujímavý, inovačný politicko-konšpiračný thriller tvorcovia poradili celkom zaujímavo. Film má totiž pestro kvalitné obsadenie, ale hlavne prijateľnú stopáž, ktorá by na podobné konšpiračné teórie normálne potrebovala aj vyše dvoch hodín, no tu tým mohli len získať. Primiešaním pár celkom zručných akčným scén a pomerne neiritujúceho pozvoľného konca som sa s filmom rozlúčil s úsmevom, ale aj so cťou. Chengovi ale veľkú režisérsku budúcnosť nepredpokladám. 65%. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Naprosto nudný, zbytečný a vůbec ne napínavý thriller, který natočil debutující režisér Cheng. Hned od začátku, kdy zabili prezidenta což mi přijde krapet ujetý pač většinou když ho ve filmu zabijou tak ten film za moc nestojí. Jinak ta scéna s jeho smrtí je trapná a nudná. Kulka mine jeho ochránce, kterého hraje Cuba Gooding jr. ten to psychicky nevydrží a začne chlastat. Po nějaké době se rozhodne zjistit kdo ho zabil. A tak vyšetřuje a divák se nudí a nudí až přijde jeden z nejdebilnějších konců a to je všechno. Jinak ve filmu se neobjeví snad ani jedna pořádná akční scéna, krom pár menších bouraček a to je tak všechno. Hollywood jak vyšitej a k tomu naprosto zbytečnej. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Celkem solidní politický thriller s nečekanou pointou. Pravda celé to vyšetřování je trochu prvoplánovité a se scénou atentátu si mohli víc vyhrát, ale dalo se na to koukat, ani jsem se nenudil a když to člověk vezme kolem a kolem tak film je docela zajímavou alternativou na atentát na Kennedyho. Teda neříkám, že to proběhlo přesně takhle, ale že byl Oswald jenom pouhou figurkou a za vším stál někdo úplně jiný podobně jako v případě atentátníka v tomto filmu, tak to je snad každému jasné.60% ()

Jamal 

všechny recenze uživatele

Takovej odstřelovač v nudnějším podání. A moc tomu nepomohl ani slavný soškou ověnčený Cuba Gooding Jr. ()

hrona 

všechny recenze uživatele

Veliká slabota, Cuba Gooding se svým dětským ksichtíkem. James Woods naprosto bez projevu, americký příběh věčně opakovaný, bez akce. Nevim, jak pro koho, ale pro mě jaksi naprosto nepochopitelný konec, zkrátka film, který je hluboko v propasti béčkových titulů. Škoda ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Cuba Gooding jr. jakožto bodyguard prezidenta, který tentokrát zklame. Postupně však začíná zjišťovat, že některé věci do sebe nepasují a že atentát byl nejspíše předem do všech detailů promyšlený. A že za ním stojí překvapivá osoba, kterou by ho nenapadlo podezírat ani ve snu. V malých roličkách se objeví i James Woods a Burt Reynolds, ale celý je to přefiltrovaný jak druhý kafe. ()

prome 

všechny recenze uživatele

Proč tomu dávám 4*? Dlouho jsem se rozhodoval, jestli dát 3* nebo 4*, protože nejraději bych dal 3,5*, ale to nejde a tak jsem se nakonec přiklonil ke 4*, neboť jsem během filmu ani jednou neodešel a ani si neobnovil zásobu jídla a pití :-). Tím chci naznačit, že mě to přibilo k obrazovce a nespustil jsem z ní oči. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Tupe becko s trochu hviezdnejsim hereckym obsadenim, ale nudne prevedenou akciou. Najväcsim plusom je, ze nevyzera podfinancovane ako je dnes zvykom. Bohuzial za zmienku stoji len par pôsobivych karambolov jak zo zlateho obobia PM Entertainment. Pointa je celkom k smiechu. Nestoji to ani za jedno pozretie. 3/10. ()

Ridick 

všechny recenze uživatele

trosku mi vrta hlavou, ako moze taky dobry herec akym je gooding jr. hrat v poslednych rokoch v B-ckovych debilinach... no ale k filmu: mal som pocit, ze sledujem dalsiu kravinu a la seagal a nemylil som sa. pribeh jednoduchy a plny logickych chyb, zle herecke vykony a o vyprave ani nehovorim. a preco vlastne tie 2*? no tie klavirne useky ma dostali. ()

TO 

všechny recenze uživatele

Otřepaný a příliš průměrný příběh, postrádá šmrnc a celkově za moc nestojí. Za zmínku možná stojí jen pár akčních scén (nějaké výbuchy, přestřelky a automobilová honička) a sličná vyšetřovatelka (Angie Harmon). ()

lumiros 

všechny recenze uživatele

průměrné béčko a podprůměrným, až klišovitým scénářem, ale celkem slušně zahrané, takže 3 hvězdičky, víc ani prd. ()

shantim 

všechny recenze uživatele

Naprostá blbost tvářící se jako hollywoodský akční trhák. Akcemi zde byly jen bouračky aut a trochu střílení kolem, rozmotávání atentátu není vůbec tajemné a napínavé a konec, ten se mi vůbec nelíbil. Novinářka, co je neskutečně otravná a přitom ji každý snáší s naprostým klidem, nechá si ji vlézt do kanclu, člunu, domu a nic se neděje. Každému je navíc jedno, že kam tahle novinářka vleze, tam se vraždí. Nikdo se nebojí. Hlavní hrdina se chová jak blbec a ne jako hrdina. No prostě "srágora" film s výborným hereckým obsazením, které je neviužito. 42% hvězdiček ()

blackJag 

všechny recenze uživatele

Obsazením mohl tento ´direct-to-dvd´ titul myslet na vyšší mety, leč slabá režie a špatný scénář vystavily jasnou stopku. 40% ()

Reklama

Reklama