Reklama

Reklama

Já a Ty a všichni ostatní

  • USA Me and You and Everyone We Know (více)
Trailer

Obsahy(1)

Režisérka Miranda July nabízí svět, kde se místo ironie či zlomyslnosti nalézá citlivost a jemný humor, kde se obyčejné stává mimořádným a všední lidé oslňují svými charaktery během naprosto běžných lidských okamžiků. Jemný, křehký, vtipný film je příběhem každého z nás. O mě, Tobě a všech ostatních, co znáš! (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (97)

genetique 

všechny recenze uživatele

Americký nezávislý film sa v mojich očiach dostal konečne znova do tých správnych koľají. Po filmoch 'Thirteen', 'Ken Park' a 'The Squid and the Whale', ktorý každý predstavovali iný pohľad v ľudských vzľahoch a iný (ne)kritický pohľad na spoločnosť, je tento akýmsi mixom každého z nich okorenený o ľahký a treba podotknúť aj inteligentný humor. Film plynie krásnym monotonizmom s občasnými extrovertnými návalmi a s množstvom miniaturisticky trefnej originality. Záver tomuto podobný je naozaj umením zakončiť tak, aby v divákovi zanechal ten správny dojem a to sa Mirande July podarilo. 80%. ()

fonkiaz 

všechny recenze uživatele

Po shlédnutí tohoto filmu jsem přesně věděl, co mu bude nejvíce vyčítáno, ale působil na mě natolik křehce (po celou dobu se mi zdálo, že se musí každou chvíli celý sesypat a to samé jsem měl u herců), že jsem pocítil nutkavou potřebu jej bránit a ochraňovat. Tak to teď těmi pěti hvězdičkami dělám. ()

Reklama

fmash 

všechny recenze uživatele

Jó, osamělost je kurevská věc. Aspoň, že někteří se s ní vypořádávají tvůrčím způsobem, i když po svém. Já a Ty a všichni ostatní je docela milá podívaná v žánru, který mám rád, v tomto případě ale necítím zvláštní nadšení. Ale měl bych při pokusu o spravedlnost podotknout, že nebýt zřejmě v něčí koupelně natočeného dabingu, takto dokonalého zabijáka nálady snímku, mohlo to dopadnout líp. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Na môj vkus až príliš absurdné dejové línie, aj keď každá z tých vetiev mala svoj metaforický význam, aj keď to tak na prvý pohľad vôbec nevyzeralo. Ale ako celok to pôsobilo dosť podivne a najmä ako absurdná dráma - o ničom a zároveň o všetkom. Taká podivuhodná spleť príbehov, ktoré vytvárajú sarkastické súvislosti "krásy" života. Logiku v tom hľadať netreba, skôr nejaké skryté posolstvá. Zmysel to každopádne malo, aj keď mnoho scén bolo akoby nepochopiteľných. Ja osobne som však na takýto druh absurdného žánru moc neni, takže odomňa len 2 hviezdičky. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

U filmu jsem si došel na záchod, uvařil si jídlo, uklidil kočkám záchod, snědl jídlo, uklidil pokoj, vyluxoval, utřel prach a vynes odpadky a to jenom proto, že se k tomu fantasticky hodil. Americký nezávislý film, když mě nechytne příběhem a nebo lidmi v něm, tak mě nechytne ničím, ale na tu hodinu a půl mě zabavit dokázal a já během toho udělal to, na co jsem jinak strašně línej. ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama