Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Svérázný novinář Irvin Maurice Fletcher, kterému nikdo neřekne jinak než Fletch, zdědí po tetě usedlost a plantáže v Louisianě. Když ale přijede na místo, čeká ho nemilé překvapení, usedlost je neobyvatelná ruina a na plantáže se skoro bojí zajet podívat. Nicméně o jeho zděděný majetek je od začátku až podezřelý zájem. Nejprve mu chce prodej zprostředkovat krásná právnička Amanda, ale tu najde ráno Fletch v posteli, kde spolu strávili noc, mrtvou. Fletch se dostane do vazby a zanedlouho potom do řady dalších nečekaných a také životu nebezpečných situací v nepřátelském prostředí Jižanů. Když jeho dům kdosi zapálí, pustí se Fletch do pátrání, aby nakonec zjistil, že na jeho pozemek už delší dobu kdosi tajně vozí nebezpečný a nezničitelný toxický odpad. Všechno úsilí jeho nepřátel směřuje k tomu, aby se to neprovalilo, ale je to marná snaha, i když už stála několik životů. (TV Nova)

(více)

Recenze (31)

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Príjemná, typicky "chevychasovská" komédia, na ktorej ma zo začiatku veľmi potešil suchý humor a Fletchove hláškovanie, aj keď postupne film pomaly ale isto vyčerpá svoju vlastnú inšpiráciu a v druhej polovici už nemá toľko štavy. No Chevy je rozhodne vo forme a jeho maskovacie výstupy, štipky fekálneho a ďalších druhov drsnejšieho humoru ma priviedli k myšlienke, že takéto úlety možno boli prvou lastovičkou, ktorá pomohla neskôr vzniknúť komédiám typu Ace Ventura a American Pie... ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Už rozhodne nie tak dobré ako prvý diel, ale aj tak pobaví a nieje to úplne zlé. Opäť Chevy Chase vytiahol maximum zo svojho hereckého umenia. Obrovským plusom snímky je horúca Julianne Phillips, ktorá tiež robí túto snímku prijateľnejšou. Príbeh a teda aj scenár je viditeľne horší a nudnejší. Chýba pútavejšia detektívka. Pochváliť sa tu dajú kostýmy, ktoré si určite všimnete, pretože Chevy Chase je snáď každých 10 minút prezlečený za niečo iné. Chevymu sa táto rola v podstate veľmi hodí, ale samozrejme na sériu dovoleniek s Grizzwoldovcami to proste nemá. Aj keď táto séria nemá byť hlavne komédia ale hlavne krimi, respektíve detektívka. Možno aj preto tu nieje taká záplava gegov. Každopádne dôstojné pokračovanie, ktoré nemá na prvý diel. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Lepšie ako jednotka. Toto je už priamočiara uletená komédia, ktoré nekladie prekážky talentu Chevyho Chasea, ktorý sa tu vyžíva vo všetkých tých Fletchových prevlekoch. Len jedno mi je ľúto - že nikoho nenapadlo nakrútiť Fletch/Foley crossover. ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Dvojka je ještě o něco lepší než jednička. Především je žánrově užší, omezil bych se na krimikomedii, ve které tentokrát Fletch řeší jen jeden případ, k mojí velké libosti na americkém jihu. Opět suverénní dabing brněnského studia. Filmu chybí jen pověstná třešnička, kterou by bylo lze najít v menší porcičce erotiky, přinejmenším scéna u sprchy si o ní koledovala. ()

5150 

všechny recenze uživatele

Fletch ze sebe sype hlášky, střídá převleky, leč nezachrání fakt, že tohle pokračování je o dost slabší. Snad jen scénka s "umělými zuby, nočním hlídačem a mikrotermity" byla výborná a to je na celý film docela málo. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Dvojka má síce jednoduchšiu detektívnu zápletku, ktorá ale pôsobí súdržnejšie. Nie je to viacero menších línií, ktoré sa náhodou nejak na konci pretnú ako v jednotke.  A aj keď je hlavný páchateľ celkom ľahko odhaliteľný, tak ma to bavilo viac. Do veľkej miery hlavne kvôli humoru, ktorý mi pripadal oveľa lepší ako minule. Trápnych scén je tu minimum a neraz som sa naplno zasmial. Tentokrát už Chevy Chase už lepšie vybalancoval Fletchovu inteligenciu a infantilné pitvorenie sa v prevlekoch. Takisto poriadne zapracovali na Fletchových suchých komentároch v ktorých si robí srandu hlavne z vidlákov a rasistov z klasického juhu USA. Miestami mi Chevy v tejto úlohe pripadal ako taký predchodca Carreyho Ace Venturu, ktorý tú zábavnú infantilnosť dotiahol k dokonalosti. Potešila ma aj nádherná kráska Julianne Phillipsová. Takže celkovo to je o triedu lepšie ako jednotka, a škoda, že ďalší diel už nevznikol. 7/10. ()

Kryton 

všechny recenze uživatele

Stejné jako v prvním filmu. Celé to táhne Chase, ale jinak je to spíše jen slepenec klipů než ucelený film. ()

Joe321 

všechny recenze uživatele

Podle mě lepší než první díl. Hlavně díky Chasovým prupovídkám (Bláznivá střela style). Je jich daleko víc a jsou hlavně daleko zábavnější. Některé jsou opravdu vypečené až jsem se pořádně zasmál. Opět nechybí taková seriálová detektivní zápletka, která ale díky humoru nevadí. Rozhodně jsem se nenudil, ba naopak. Chase v jeho nejlepší formě. Film určitě sedne lidem, kteří ho mají rádi. Nenechte se ordradit hodnoceními. -"All I needed now was a computer. And a ten year old kid to teach me how to use it." ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Jo, jo , v 80. rokoch mal este Chevy Chase hodne do seba, ale postupom casu zhasol a dnes je na zhruba rovnakej pozicii ako isty Gary Busey - ten tiez tocil Smrtnosnou Zbran a Point Break, ale potom rovnako ako Chase vyhasol a zhasol. No ale v case vzniku to bola aspon priemerna komedia . 50 % ()

MrPierc 

všechny recenze uživatele

Sem tam dobré hlášky, ale jinak film spíše nudil. Dobrá úvodní hudba. Konec lze odhadnout už v polovině. Vše je moc nahrané. Převleky jsou ale hodně dobré. ()

YumiOkami 

všechny recenze uživatele

fletch must be the luckiest person in the world. vsechno mu vzdycky vyjde - zbavi se pravnika jeho ex-manzelky, najde si novou pritelkyni, nezemre, kdyz na nej ZASE nekdo miri zbrani… — narozdil od prvniho dilu, ten druhy se mi zdal min vtipnejsi (i kdyz jsem se parkrat malem pochcala smichy). pribeh super, herci vyborni; chevy chase skvely a sexy. — skoda, ze neni jeste treti dil. nebo ctvrty. nebo paty. nebo…… || ❝𝐁𝐞𝐜𝐤𝐲 𝐰𝐚𝐬 𝐚 𝐠𝐨𝐨𝐝 𝐠𝐢𝐫𝐥 𝐚𝐧𝐝 𝐝𝐢𝐝𝐧'𝐭 𝐧𝐞𝐞𝐝 𝐭𝐨 𝐛𝐞 𝐬𝐩𝐚𝐧𝐤𝐞𝐝... 𝐝𝐚𝐦𝐦𝐢𝐭.❞ 🥸🏠 ()

Ceres 

všechny recenze uživatele

Znatelně lepší než film první, avšak stále podpůměr, zásmát se u tohoto je celkem umění a to v tom filmu hraje Chevy.-( ()

RedDuck 

všechny recenze uživatele

Druhý díl vypadá nejdříve jako příběhový sešup oproti prvnímu, ale to jižanské prostředí to zachraňuje. ()

tranquill 

všechny recenze uživatele

"Koneckonců Bůh by Vám za to požehnal, vždyť přece on řídí naše kroky!" Já tedy této kriminální komedii opět nežehnám. ()

Související novinky

Jason Sudeikis novinářem v převleku

Jason Sudeikis novinářem v převleku

12.03.2014

Mezi nejznámější role Chevyho Chase bezesporu patří losangeleský novinář Fletch, jehož proslavila především láska k bizarním převlekům. Komediální legenda si románového hrdinu z pera Gregoryho… (více)

Reklama

Reklama