Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Soukromý detektiv (Chevy Chase) je zavražděn, když v Londýně vyšetřuje politický skandál. Vrací se ale na svět jako Benji - pes s lidskou duší - který možná bude schopen vyřešit případ, který se mu předtím stal osudným. A navíc je tu krásná modelka (Jane Seymourová), do které se hrdina této komedie zamiluje. Jak tohle může dopadnout...? (Guild Home Video)

(více)

Recenze (7)

YumiOkami 

všechny recenze uživatele

𝗯𝗲𝗻𝗷𝗮𝗺𝗶𝗻 𝗯𝗿𝗼𝘄𝗻𝗶𝗻𝗴 𝘀𝗲 𝗽𝗼𝗱 𝘇𝗮𝗺𝗶𝗻𝗸𝗼𝘂 𝘇𝗶𝘀𝗸𝗮𝗻𝗶 𝗽𝗲𝗻𝗲𝘇𝗻𝗶 𝗼𝗱𝗺𝗲𝗻𝘆 𝘃𝘆𝗱𝗮 𝗱𝗼 𝗱𝗼𝗺𝘂 𝗽𝗮𝘁𝗿𝗶𝗰𝗶𝗲 𝗲𝗹𝗹𝗶𝗼𝘁, 𝗸𝘁𝗲𝗿𝗼𝘂 𝗻𝗮𝗹𝗲𝘇𝗻𝗲 𝗺𝗿𝘁𝘃𝗼𝘂. 𝘃𝗿𝗮𝗵 𝘀𝗲 𝗮𝗹𝗲 𝗻𝗮 𝗺𝗶𝘀𝘁𝗲 𝗰𝗶𝗻𝘂 𝘀𝘁𝗮𝗹𝗲 𝘃𝘆𝘀𝗸𝘆𝘁𝘂𝗷𝗲 𝗮 𝗽𝗿𝗼𝘁𝗼 𝗽𝗼𝘂𝘇𝗶𝗷𝗲 𝗶𝗻𝘀𝘁𝗮-𝗸𝗶𝗹𝗹 𝗮 𝗷𝗲𝗱𝗻𝗶𝗺 𝗯𝗼𝗱𝗻𝘂𝘁𝗶𝗺 𝗻𝗼𝘇𝗲𝗺 𝘇𝗮𝗯𝗶𝗷𝗶 𝗶 𝘀𝗼𝘂𝗸𝗿𝗼𝗺𝗲𝗵𝗼 𝗱𝗲𝘁𝗲𝗸𝘁𝗶𝘃𝗮. 𝘁𝗲𝗻 𝘀𝗲 𝗽𝗿𝗼𝗯𝗼𝘂𝘇𝗶 𝘃 𝘁𝗲𝗹𝗲 𝗿𝗼𝘇𝘁𝗼𝗺𝗶𝗹𝗲𝗵𝗼 𝗳𝗹𝘂𝗳𝗳𝘆 𝗽𝗲𝗷𝘀𝗸𝗮 𝗷𝗺𝗲𝗻𝗲𝗺 𝗕.𝗝. (𝗻𝗶𝗰 𝘀𝗲𝘅𝘂𝗮𝗹𝗻𝗶𝗵𝗼) 𝗮 𝘇𝗮𝗰𝗻𝗲 𝘃𝘆𝘀𝗲𝘁𝗿𝗼𝘃𝗮𝘁 𝘀𝘃𝗼𝗷𝗶 𝘃𝗹𝗮𝘀𝘁𝗻𝗶 𝘃𝗿𝗮𝘇𝗱𝘂… — pripad byl celkem jednoduchy a jiz v polovine filmu jsem vedela, jak to vlastne je. jenom jsem nepochopila vrahuv motiv - mozna byl taky zamilovany do alistaira a nechtel, aby mu patricia znicila karieru?? coze, zase delam z dalsiho filmu gay fanfikci? neee.. — strasne se mi libila postava freddieho - hlavne jeho rizeni auta; nechci sirit negativni stereotypy, ale pozor na gaye za volantem :DDD — konec byl cute a pisnicky od paula mccartneyho a eltona johna me prijemne prekvapily. || ❝𝐈 𝐝𝐨𝐧’𝐭 𝐥𝐢𝐤𝐞 𝐛𝐞𝐢𝐧𝐠 𝐜𝐮𝐭𝐞. 𝐈 𝐝𝐨𝐧’𝐭 𝐥𝐢𝐤𝐞 𝐛𝐞𝐢𝐧𝐠 𝐟𝐥𝐮𝐟𝐟𝐲. 𝐀𝐧𝐝 𝐈 𝐰𝐚𝐧𝐭 𝐬𝐨𝐦𝐞 𝐟𝐫𝐢𝐠𝐠𝐢𝐧𝐠 𝐡𝐚𝐧𝐝𝐬!❞ || - “𝙷𝚒. 𝙸 𝚠𝚊𝚜 𝚊 𝚙𝚎𝚕𝚒𝚌𝚊𝚗. 𝚆𝚑𝚊𝚝 𝚠𝚎𝚛𝚎 𝚢𝚘𝚞?” - “𝙹𝚎𝚜𝚞𝚜 𝙲𝚑𝚛𝚒𝚜𝚝.” - “𝚁𝚎𝚊𝚕𝚕𝚢?” 🐱🐶🔫 ()

vitekpe 

všechny recenze uživatele

Jednoducha, klidna a slusna rodinna "detektivka" bez sprostaren a krve. Chevy tam moc neni, Jane to slusi a pejsek neni otravny. Mne to padlo do nalady. ()

Han22 

všechny recenze uživatele

Soukromý detektiv Chevy Chase je zabit a vrací se na svět jako pes, aby odhalil svou vraždu i vraždu ženy kterou měl chránit. Je to sice naprosto příšerná kravina, kde je to krimi jen na okrasu a kde Omar Sharif pronásleduje psa s pistolí v ruce a nejspíše marně vzpomíná na svou charakterní kariéru. Ale celkem jsem se bavil, hlavně nebeskou byrokracií, Benji je roztomilý a Seymourová taky a nakonec to má světe div se i slušné rozuzlení. Takže za 3*. PS: K sehnání je naprosto otřesný VHSrip. ()

tee 

všechny recenze uživatele

Detektivní komedie, která neurazí, ale ani moc nepotěší. Vraždu netradičně vyšetřuje jeden ze zavražděných, který se na zem vrací v těle psa, a mladá krásná spisovatelka. ()

ferika 

všechny recenze uživatele

5 hviezdiciek za "doktorku Quinnovu" a toho cokla, minus hviezdicka za Chevyho Chasa.  Priemer 4. Za Seymourovu by som dal 5 hviezd, aj keby to bol nemy film. ()

Reklama

Reklama