Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bývalý bankovní lupič Harry Holland (Kirk Douglas) byl nedávno propuštěn z vězení a netouží po ničem jiném, než po klidném životě. Projíždí však zapadákovem jménem Bell City, kde se dostane do potyčky se skupinou samozvaných ochránců zákona. Harry jednoho z nich v sebeobraně zastřelí a opevní se ve zdejším hotelu, kde je také půvabná herečka Bess (Alexandra Bastedo). Mezi ním a Bess vzniká milostný vztah. Městská rada pošle pro vysloužilého šerifa, Harryho dávného přítele, Sama Starreta (James Coburn), který jedinný může Harryho zneškodnit. Avšak Sam je již nějakou dobu stále v omámení whiskou a na nějakou přestřelku nemá ani pomyšlení....Western s prvky komedie natočil v roce 1984 režisér Steven Hillard Stern. (sud)

(více)

Recenze (11)

elCarda 

všechny recenze uživatele

Musím uznat že to pro mě bylo spíše zklamání. Oba herci hlavních postav jsou ikony westernů. Bohužel tak nějak mi připadlo že si prostě chtěli zavzpomínat na staré dobré časy a vznikl tento film. Děj je poněkud fádní, zápletka nelogická a triviální. Obecně v zato se tam něco děje jenom v prvních deseti minutách. Potom už je to jenom pomalé válení exkrementové kuličky k závěrečnému (a předvídatelnému) happy endu. ()

sud 

všechny recenze uživatele

Návrat dvou velkých westernových legend Kirka Douglase a Jamese Coburna a western jako (téměř) za starých časů. Oba herci se svých rolí zhostili na výbornou a jde jim to, jako za mlada. "Tas!" není v žádném případě hloupý film, který páchne trapností a stuchlotinou. Je to svěží komediální western pro chvíle pohody. 60%. ()

Reklama

aLPaC 

všechny recenze uživatele

Nudný western odehrávající se většinu času v hotelovém pokoji, kde se Kirk ukrývá před zbytkem města. To dost připomíná starší Douglasův western Poslední vlak z Gun Hillu, jenže ten se silou napětí i příběhem s tímto nedá srovnat. Je to jasné, tenkrát byl Douglas na vrcholu, kdežto v 80. letech to už nebylo ono. ()

RHK 

všechny recenze uživatele

Dvě herecké legendy hrají dva údajně legendární pistolníky. Kirk Douglas jako Hezoun Harry Holland a James Coburn jako šerif Sam Starret. Jenže dobro a zlo není černé a bílé, Hezoun Harry Holland je sympaťák, který se tentokrát dostal do problémů nevinně, šerif Sam Starret je zase notorický opilec, který se na pozici šerifa vrátil jen z donucení. Není možné, že by si u kalíšku whisky nějak neporadili s vyřešením svých problémů... Plusem této westernové komedie je beze sporu Douglas senior a Coburn (také senior) a také místy zajímavá kamera, mínusem je rozvláčnost, upovídanost, minimum napětí a na komediii i dost málo humoru. Trailer: nenalezen. ()

majo25 

všechny recenze uživatele

Dvojica prestarnutých westernových legiend to v tomto televíznom projekte natrela aj niektorých svetoznámejším kinowesternom. Nie je to celkom komédia, skôr sa neberie príliš vážne. A to je aj jeho veľkou devízou. Síce je to v nektorých pasážach až pritiahnuté za vlasy, napr. pri súloži starca s fešnou mladšou blonckou....som nevedel, že už vtedy boli herečky ľahkých mravov. Ústredná dvojica je sympatická a poohreje srdce každého westernového fanúšika. A to aj v jednoduchšom televíznom filme s neprekvapivým záverom. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama