Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Charlie Pike (Jeff Fahey) je "expert na nehody", navenek přirozená úmrtí, která za úplatu od třetí strany přivozuje různým zločincům, na které je světská spravedlnost krátká. Po jeho definitivně poslední akci ale přichází ještě jedna "ale už absolutně úplně poslední akcička" pro zoufalou atraktivní vdovu Jordan Henning (Yancy Butler). Tu se chystá zabít ex-žoldák Bishop, který zabil jejího manžela a před lety i Charlieho děvče. Charlie zakázku přijme, osudově se sblíží s Jordan a následně se zaplétá do sítě intrik a lží, kde nic není takové, jaké se zdá. Kdo je vlastně skutečným terčem? (choze)

(více)

Recenze (4)

Pohrobek 

všechny recenze uživatele

Mám rád filmy, které nekončí happy-endem, což je zvláště v těchto b-patrech akčního thrilleru nepříliš častý jev. Zdejší tristanovsko-izoldovská závěrečná tragédie je ale spíše směšná. Na druhou stranu: Yancy Butler je neskutečně krásná žena. ()

choze 

všechny recenze uživatele

Slabý a průhledný televizní thriller o nájemném zabijákovi, jehož romanticko-drsná coolovost nám má zřejmě vynahradit průměrný až podprůměrný scénář a naprosté minimum akce. Nepatřím k lidem kteří se s potěšením šťourají ve filmové logice a snaží se načapat tvůrce na hruškách či jiném ovoci, ale tady to prostě bije do očí s razancí Rockyho. Hned v úvodní scéně Jeff Fahey odstraní mafiánského bose tak, že ho o samotě přinutí spolknout pilulku s jedem, který po sobě v organismu nezanechává žádné stopy, takže mafiánova smrt vypadá zcela přirozeně. Dozvídáme se, že Jeff je, zabiják o jehož existenci nikdo nemá tušení, protože smrti jeho obětí vypadají jako nehody. Už při další akci ale Jeff zahodí gumové rukavice, které měl v první scéně, všechno popatlá svými otisky a svou oběť vyhodí do povětří v jejím autě, což je přesný opak jeho modu operandi. Když jsme u toho vyhazování do povětří je nutno zmínit, že HIT LIST opravdu není o akci. Je jí tu jen stopové množství a mrknout v nesprávnou chvíli znamená že ji propásnete. Nějaké body si to zaslouží za tu paranoidní atmosféru, i když finální rozmotání sítě intrik a lží vás rozhodně nijak nepřekvapí a ani nevytrhne z letargie, do níž při sledování filmu bezpochyby upadnete. Faheyho ani Coburna nijak nemusím a Yancy Butler je taková zvláštní, ne klasicky krásná ženská, která udělala v akčním žánru docela zajímavou kariéru (vedlejší role v ŽIVÉM TERČI a ZÓNĚ ÚNIKU, hlavní role v akčním seriálu "WITCHBLADE"). Co nechápu je, proč má videokazeta na obalu v názvu dvojku, když žádná jednička neexistuje. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Podla traileru to vyzeralo na svizny TV film s dostatocnou porciou solidnych akcnych scen. Ale vsetky akcne sceny su v trailery. Tempo filmu je vrazedne pomale. Zapletka obohrata. Za nieco stoji len herecke obsadenie. Mlady charizmaticky Jeff Fahey a nadherna Yancy Butler. Bohuzial kozy neukaze. Takze na dobry film, ktory by nenudil to je sakra malo. 4/10 ()

Reklama

Reklama