Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bývalý šéf nejlepšího agenta na světě zjistil, že během odpoledne, kdy hrál s americkým prezidentem golf, někdo státníka unesl a nahradil ho hercem, jenž je jeho dokonalým dvojníkem. A tak je okamžitě do služby opět povolán nejúžasnější ze všech – Flint, Derek Flint... Zatímco krásná Lisa pečuje v lázních o klientky, šéf výzvědné služby Lloyd C. Cramden sleduje vypuštění první kosmické stanice s lidskou posádkou. Brzy k ní dorazí další loď s přístrojovým vybavením a vznikne velká kosmická laboratoř... Cramden jde o úspěchu informovat prezidenta Trenta, který ho zve na golf. Mezitím se z obvazů vyklube obličej muže, který se stal po 37 operacích prezidentovým dvojníkem. A vychází najevo, že v kosmické lodi sedí místo amerických astronautů ruské kosmonautky. Zrádný generál Carter rozjíždí svou akci. Na golfovém hřišti prezident žádá Cramdena, aby mu změřil rychlost odpalu. Objeví se ale stařeček na pojízdném křesle a dvě dívky a prosí hlavu státu o autogram. Jako poděkování mu věnují míček. Ten při odpálení exploduje, všichni jsou šokováni a v nastalém zmatku zaujme prezidentovo místo dvojník Sebastien – herec. Cramden brzy pochopí, že něco není v pořádku, a s věrným plukovníkem Averym dumají, co dělat. Cramden má řešení – nepřekonatelného Dereka Flinta. Ten se však právě chystá do Údolí smrti na zkoušku přežití. Pomoc slibuje za týden... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (14)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Pouze ten, který může tančit sóla v Moskevském baletu, užívá si pobyt v mrazáku, občas zemře a mezitím napíše Slovník delfíních zvuků, může zachránit svět. A jaká to náhoda - Derek Flint všechny tyto požadavky splňuje. Takže za mne spokojenost přibližně stejná jako s prvním dílem a jediný rozporuplný pocit ve mně vyvolává zjištění, že nevím, zda bych se první vrhnul na dámy z Panenských ostrovů, Flintovy družky nebo ruské kosmonautky. Ale my už si to pořadí nějak domluvíme. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

"Vymývání mozku a vlasů ve stejný čas." Skoro lituji, že jsem dal prvnímu filmu s Derekem Flintem plný počet hvězdiček, protože toto pokračování je lepší v každém směru. Humor, akce, ženy, James Coburn, Lee J. Cobb, Goldsmithova hudba... Všeho je tu nejen víc, ale je to tu také v lepším podání. Jen pro příklad - v prvním filmu mě rozesmála narážka, že si Flint občas zaletí do Moskvy, kde učí balet. Tentokrát jsem ho ale v Moskvě opravdu viděl baletit a aby toho nebylo málo, on baletní skoky využíval také ve skvělé honičce / přestřelce na moskevských střechách, k níž hrála fantastická Goldsmithova skladba Odin, Dva, Tri, Kick citující Čajkovského Labutí jezero. Jde zkrátka o opravdu ztřeštěnou crazy parodii, jejíž diváci si mohou v jedné scéně sing-along zazpívat Internacionálu, pokud přečtou azbuku (slova jim označuje poskakující rudá hvězdička), a jejíž hlavní hrdina (nepolapitelný, nezranitelný, neusmrtitelný, nezpopelnitelný a samozřejmě také neodolatelný) zachraňuje lidstvo i díky tomu, že dokáže mluvit s delfíny. Vážně.__P.S. K vidění na YouTube. ()

mortak 

všechny recenze uživatele

Dvě hodiny jsou moc, první třetina skoro bez Flinta se neskutečně vleče (i když naplňuje název filmu - volně přeloženo "být v akci po flintovsku", o což se pokouší nebohý šéf tajné služby), ovšem co se týče vtipu a parodování bondovek, Flint nemá konkurenci (Meyer se svým Austinem Powersem se může jít zahrabat). Coburnova Flinta totiž nikdo nepřekoná. ()

PetrPan2 

všechny recenze uživatele

Supertajný superagent v podání Jamese Coburna, zábavná dobrodružná komedie plná nadsázky která si bere na mušku Jamese Bonda. ()

Han22 

všechny recenze uživatele

Jako první jsem si z roku 1967 pustil druhého Flinta, dokud mám jedničku v paměti. Opět jde víceméně o vážně pojatý bondovský špionážní film. Jsou tu sice úlety typu Flint tančí v ruském baletu, mluví s delfíny a ženy mu padají k nohám, ale jinak se nejedná o parodii. Bohužel to má 2 hodiny a dost se to vleče - podivný salon krásy na Panenských ostrovech, podivně se chovající prezident, snaha zdiskreditovat šéfa a když se nitky spojí vede to ke SPOILER spiknutí žen na ovládnutí světa SPOILER. Ech. Chybí tu exotičtější lokace, příběh drhne, na druhou stranu je tu pěkných pár akcí (moskevské střechy, vloupání do špionážní centrály), Flint má pár bojových scén a finále s raketou je paráda. U jedničky jsem se ale bavil více, proto jen 3*. ()

Jayem 

všechny recenze uživatele

Niežeby bola jednotka ktovieaký zázrak ale toto bolo dosť slabé. Keby tam nebolo tolko tých sporo odetých slečien tak sa vážne neni ani na čo pozerať. ()

VanGuld 

všechny recenze uživatele

Zajímavá a docela vtipná alternitiva Jamese Bonda... Šarmantní a vtipný James Coburn by se nemusel stydět ani za případnou roli agenta 007... ()

Stejšn

všechny recenze uživatele

Možná by to mohl být i zajímavý film, kdyby se ovšem televize nerozhodla vysílat ho od čtvrt na dvanáct a reprízovat tu samou noc ve čtvrt na čtyři. To je pro mě nedokoukatelné, takže i když se mi to celkem líbilo, zvládl jsem to jen do druhé reklamní pauzy. Škoda. Nehodnotím, neviděl jsem celé. ()

Isard 

všechny recenze uživatele

Tohle je oblíbený film Austina Powerse, víc asi není nutné říkat. Stejně jako u předchozího Flintova dobrodružství platí, že tu máme několik parodických scén, ale v rámci žánru stále funguje lépe než spousta filmů, které byly myšleny vážně. Humor i akce fungují, dámy jsou náramně krásné, stejně jako prostředí a soundtrack je opět podmanivý. Podtrženo, sečteno, příjemný zážitek. ()

Reklama

Reklama