Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Teroristé v akci, kráska v nesnázích a stateční ochránci uprostřed děsivé lodní katastrofy. Na luxusním zaoceánském parníku "Intrepid", na němž se inkognito plaví i zabijácké komando, dojde ke katastrofě. Následkem přívalové vlny se loď začne potápět a na palubě začíná hotové peklo. Mimořádný akční thriller je plný napětí a nedá nikomu ani na chvíli vydechnout. Hlavní role speciálních agentů amerického námořnictva ztvárnili Australan řeckého původu a někdejší profesionální fotbalista Costas Mandylar a hollywoodský veterán James Coburn. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (11)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Tohle prekvapive celkem slo na jmeno rezisera ale je to lepsi nez zpaskrivena tv verze poseidona kterou natocil o par let pozdeji a ten zralok v utrobach potapejici se lodi byl celkem ulet samozrejmne je to zetkarska zabava ale takova proti ktery nic nenamitam ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 2/10 Děj 1/10 Hudba 3/10 Efekty 1/10/// +jo je tady James Coburn -Poseidon hadra, nezajímavé postavy, sračkoidní děj, i pro 10tiletého kluka je to hloupý film/// OMG, tak to jsem jednou šláp zase vedle. Film, který mě upoutal obálkou a od kterého jsem nevěděl co čekat se zpočátku tvářil jako akční béčko. Ovšem chybka, jeho děj je mixem Poseidonu a filmu Útok z hlubin. Jenže jestli jste nadávali na nový Poseidon, tak tuhle hovadinu vynechte a jestli se vám Poseidon líbil, tak se nenechte tímto filmem znechutit. Jeden bod u děje za to že tento námět snesu kdykoliv, film jinak ničím ani nevyniká, Coburn odříká pár frází a hlavní i vedlejší postavy jsou jaxi stádo hňupů. Nejvíce mě však iritovali akční přestřelky na lodi, to se (ne)musí vidět./// Celkem 16%/// ()

5150 odpad!

všechny recenze uživatele

Docela zbytečný akční thriller, který dějem silně připomene DOBRODRUŽSTVÍ POSEIDONU a nápady řadu dalších známých filmů (mj. hezky vykradený ÚTOK Z HLUBIN). Jediným jeho kladem je celkem přehledný a koukatelný děj, bohužel s řadou logických přešlapů (profesionální zabiják netrefí vyděšenou ženu několika výstřely na vzdálenost cca 5 metrů, vzápětí to od ní dostane jedním výstřelem rovnou mezi oči!, atd.). Počet dobrých hlášek rovná se nule, akce je bez nápadu, efekty snad. Herecké obsazení je nezajímavé (v titulcích na prvním místě uvedený James Coburn má pouze vedlejší roli). Hlavního záporáka ztvárnil Alex Hyde-White. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Každý, kto film videl vie, z čoho si berie nápady. Kašlem na to, že je to vykrádačka, ale hlúpa, trápna a nudná. Hviezdička z milosti. Sú aj horšie sračky. ()

Denny 

všechny recenze uživatele

Převrácená luxusní loď vinou atomového výbuchu a do ní se dokonce dostane žralok - no, co si už lidi nevymyslí. A jeden ze Sedmi statečných (Coburn)tomu velí. ()

PenaPP odpad!

všechny recenze uživatele

Ještě to ani neskončilo a už teď vidím, že to je neuvěřitelná blbost. Efekty stojí za h.... a děj není o moc lepší. ()

matusb odpad!

všechny recenze uživatele

Akoze vie mi niekto povedat ako taketo nieco moze niekto natocit? Logika je kde? Vrcholom je scena so zralokom, ked uz aspon strielaju po sebe na dva metre a nikto nikoho netrafi, mohli minut tie naboje na toho umeleho zraloka co tam plaval okolo nich. Vybuch smiechu ako najprv stiahol tu babku. Ako komedia mozno za jednu hviezdicku ale kedze to naozaj s tym kvazifilmom mysleli vazne tak odpadova megadebilina ako hrom. ()

lmlizard odpad!

všechny recenze uživatele

tak som vám raz večer prepínal ovládač od telky a narazil som na tento film. Hneď som si vzpomenul ze čo to je, lebo som už raz tento film videl. Okamžite som si sadol za CSFD a rozhodol som sa rýchlo napísať : P O Z O R !!!! TENTO FILM JE NENORMÁLNA STRATA ČASU!!! Ak si chcete pozriet daľšiu americkú hovadinu, v ktorej vás nič neprekvapí a máte stále pocit že všetky scény ste už niekedy videli, akurát sú tam iný herci a okolie, tak moje varovanie neberte vážne a film pozerajte len na vlastné riziko... ()

TomasB odpad!

všechny recenze uživatele

Bez jakekoliv nadsazky si dovolim tvrdit, ze bych dokazal napsat dialogy daleko lepe...jinak dialogy jsou jen jednou z mnoha slabin tehle slataniny... ()

KKOALA 

všechny recenze uživatele

Proboha!!! Už chybí jen film o Vetřelci s Predátorem jak se plaví po moři a přepadnou je piráti,kteří jsou v hledáčku amerických agentů po kterých jdou zmutovaní teroristi.... ()

Reklama

Reklama