Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Romantický film o pirátech. Film začíná v Anglii za vlády krále Jiřího. Doktor Blood se jako odsouzenec, nespravedlivě nařčený z velezrady, stane otrokem. Po příjezdu na ostrov, kde je vystaven potupnému "handlu" s otroky, si jej koupí lady Arabella, milá a krásná dívka. Doktor Blood záhy jako otrok začne léčit na ostrově, protože zde není žádný lékař, který by pomohl svými znalostmi. Strýc lady Arabelly je však velice krutý, a otroky trestá za jakoukoliv maličkost. Peter Blood se s anglickými odsouzenci domlouvá na útěk a z ostrova.

Arabella se přesvědčila, že Blood je muž vynikajících kvalit a zamiluje se. Ani Peter není k jejím citům lhostejný, ale nechce si to přiznat, protože se cítí ještě pokořen způsobem, jakým si ho Arabella na trhu koupila. Bloodovi se podaří s otroky obsadit loď, a odplouvají na moře. Jako piráti začnou přepadávat loďstva nenáviděného krále. Za čas je jeho jméno známé ve všech přístavech... (marťan)

(více)

Videa (1)

Trailer
Trailer
D: angličtina
03:23

Související novinky

Kapitán Blood ve vesmíru

Kapitán Blood ve vesmíru

04.08.2009

Včera jsme tu měli piráty karibské, dnes se střežte pirátů vesmírných. Studio Warner Bros. se rozhodlo natočit novou verzi klasického dobrodružství z roku 1935. Captain Blood byl jedním z filmů,… (více)

Návrat krvavého kapitána

Návrat krvavého kapitána

25.07.2008

Captain Blood z roku 1935 je snad největší klasikou pirátského žánru. Na kapitánském můstku tehdejší megahvězda Errol Flynn, u kormidla pozdější tvůrce Michael Curtiz, na vlajce zlatem vyšitý nápis… (více)

Reklama

Reklama