Reklama

Reklama

L'Annulaire

  • Velká Británie The Ring Finger (více)

Obsahy(1)

Konkrétne veci vyvolávajú u ľudí silné emočné puto, ale i najbolestnejšie spomienky. Pretože sa boja lipnutia na nich, nechajú si ich zakonzervovať a takto uložené sú udržiavané už navždy v jednom zvláštnom inštitúte, kde sa zamestná i 21-ročná Iris. Majiteľ a zároveň i riaditeľ laboratória je veľmi zvláštna, tajomná osoba... (sochoking)

(více)

Recenze (3)

Jhershaw 

všechny recenze uživatele

Takhle nějak si představuju artové filmy. Snaží se zachytit pocity, stavy mysli, srdce, zmatenost, lásku, nenávist.... ale celkově dohromady to nedává žádný racionální smysl. Všechno je tam divné, zvláštní, bez vysvětlení, vytržené z reality, bez života. ()

MontyBrogan 

všechny recenze uživatele

Niečo ako Sekretárka bez nadhľadu a s pokusom o artový presah. Stále by to síce mohol držať nad vodou zaujímavý námet, ale keby bol viac dotiahnutý. Miesto toho sa režisér venuje telu Olgy Kurylenko skoro na úrovni soft porna a na to sa pozerá dobre, otázka však znie, čo by som z filmu mal, keby som nebol chlap. ()

runner85 

všechny recenze uživatele

I keď samotná chémia medzi hlavnou dvojkou zvláštnym spôsobom fungovala, stále sa neviem ubrániť pocitu, že je to nielen amatérsky natočené ale i zahraté, akurát čo by som vyzdvihol je pán Sotigui Kouyaté vo vedľajšej úlohe ktorý zahral čističa topánok ... Olga je sympatická, ale jej nahota vo filme nič nezmení na tom, že je to nudný film ... ()

Reklama

Reklama