Reklama

Reklama

Epizody(14)

Obsahy(1)

Před třemi lety byla světu odhalena existence lidem podobných bytostí a byl ustanoven zákon o kulturní výměně mezi druhy, aby si obě rasy na sebe zvykly. Kurusu Kimihito se náhodou stane dobrovolníkem v tomto programu a stará se o dívku Miiu, která patří ke druhu Lamia - od pasu dolů je had. Po nějaké době se Miia do Kurusua zamiluje a snaží se ho svést. Ale mezidruhový zákon zakazuje jakékoliv vztahy mezi druhy. Kromě Lamie se zde objevují i další stvoření jako kentauři, harpie, pavouci a mnohé další. (Harroc)

(více)

Videa (5)

Trailer

Recenze (12)

Raichu.Cz 

všechny recenze uživatele

Dobře... uznávám že nejsem ten typ co nemusí erotiku ale i tak u tohohle anime mě něco prostě muselo držet, otazkou ale je co? Komedie? Romantika? Či postavy? No v podstatě mě zde drželo všechno. Postavy v sobě máj originalitu a mezi ně mě přijde nejpovedenější Rachnee. Rachnee je zajímavá díky svému chování a taktéž originalitě designu a trošku té minulosti pokud k tomu zhlédnete OVA. Více účelově chce to adrenalin aby se to dalo celý zhlédnout bo v některých momentech šlo vidět že by to člověk po tak 2 či 5 epizodě vypl. Nejdůležitější otázkou zůstává, Co by na to řekli ochránci zvířat? Za mě  89% ()

Agraynel 

všechny recenze uživatele

Je tu napsáno dost negativ, tak přidám taky jednu pozitivní recenzičku. Tohle anime je hodně povedený! Originální koncept, kde hlavní postava má na starosti "hlídat" ženy z jiných ras, který se ho neustále snažej sbalit... Jako sorry, ale dobrý. Erotika je extrémně dobře zpracovaná správně v mezích, neustále se to stáčí k tomu, že se něco stane, ale je tam pouze to napětí, které se nikdy neuvolní. Shlédnuto na jeden zátah a asi si dám v brzký době zase točku. Postavy nádherně nakreslený, roztomilý a ne nějak přehnaný. Ty prsa tam jsou větší, ale si asi přiznejme, to k anime nějak tak patří. Může se zdát, že je tam jistá absence děje a monotónnost, anime ale naopak ukazuje to, že ne každej kluk je hned hajzlík s předsudkama. Za mě určitě zkusit :). ()

Reklama

Honza135 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

„ČASTO JE TO NÁROČNÉ A PLNÉ ZMATKU, ALE KAŽDÝ DEN JE PLNÝ ZÁBAVY. A PRÁVĚ TAKOVÝ JE KAŽDODENNÍ ŽIVOT S POTVORAMI…" Jaké to asi je, když vám vládní zmocněnec náhle přivede a vnutí do pečovatelské péče lamii, která dosahuje své mýtické krásy a svůdnosti? A přitom nesmíte porušit Zákon kulturní výměny? Kurusu Kimihito je v této nešťastné situaci. A bude hůř... » Co se mi líbilo: 1) Parodie. V první řadě je nutné si zkrátka přiznat, že nesledujete žádný rozvíjející hlubokomyslný příběh, ale jednoduchou nemravnost vytvářející humor sama ze sebe. Komediálnost je tu vsazena na moji notu, především díky parádně zvládnutému střihu, takže můžu sám za sebe říct, že jsem se bavil a nejednou zachichotal. 2) Kresba. Seriál pochází z r. 2015, takže je očekávané, že holky budou nakreslené přitažlivě, navíc každá ve svém unikátním color codu. A když přihlédneme na ladné křivky ženského těla… V tomto jsem spokojen, nemám, co zde vytknout. 3) Hrdinky. Každý si tu vybere. Avšak abych byl upřímný, tady se zdržím výběru. Každá žena má své pro a proti, takže se přiznám; já bych stejně jako hlavní hrdina byl nerozhodný. O co víc, když si s nimi stejně nemůžu nic začít. I když... ta mořská panna nebyla úplně marná… 4) Hlavní hrdina. Především jsem si oblíbil ten jeho prázdný pohled. Krásně ukazuje, jak se smířil se všemi bizarními situacemi a už mu ani nepřijde divné, co se kolem něj děje. Až tedy do chvíle, kdy mu nejde u život. 4) Ending. Z hudby vybírám právě tuto konkrétní část. Je chytlavý a mě, jakožto rockerovi se fakt líbí. » Co jsem nemusel: 1) Komedii. Jak už to u takových titulů bývá, občas se groteska snaží být až příliš vtipná. I já uznávám, že těchto míst je tu hned několik. Holt absurdní japonský humor se tu nedá zapřít. 2) Harémovka. I když to Kurusovi nemám až tak za zlé, stejně to tu zmíním. Kdyby byl opravdový alfa, některou z holek si nakonec vybere. Třeba dominující Rachneru, ty její vychytralé taktiky překvapení a bondáže pomocí vláken měly něco do sebe. Nebo Meru, neboť mořské panny s takovým slušným a příjemným chováním nelze přehlížet. A ty její vlnité prameny vlasů... No povězte sami, obě by za to určitě stály. 3) Obří ňadra. Ale jak to tak bývá, zase tu šli autoři přes čáru a občas se tu ukážou slečny s příliš velkými přednostmi. Vždyť to není ani hezké, jak mají zdeformované tělo. Právě centauřice by mohla vyprávět, když ji během cvalu prsa svou tíhou málem upadla… » Shrnutí: I přesto, že má seriál své nedostatky, vyzdvihnu tu jednu drobnost. Všechny postavy s ohledem na svoji rasu maximálně využívají svého potenciálu a (ne)schopností. Nedá se tedy říct, že tento titul byl nedomyšlená hromádka exkrementů. Většina zobrazených situací tu překvapivě dává smysl (loupání kůže, kladení vajec, vliv měsíčního úplňku, loupež, přestavba domu atp.) Připočítáme-li použitý zábavný koncept, vychází mi z toho jednoduchá věta. Tohle je tak špatný, až je to fakt dobrý. ()

Terezinka198 

všechny recenze uživatele

Zpočátku to působí divně, plné klišé, průměrně… a věřte nebo ne, ono to takové i zůstane. Ale musím se přiznat, že jsem se i příjemně bavila. O anime jsem slyšela už dříve, přesněji řečeno, pár jeho postaviček jsem viděla už předtím, ale nikdy nebyl čas se na to podívat. A zas tak hrozné to nakonec nebylo. Typické harem anime. Spíše to, které vám příliš dlouho v paměti nezůstane. ()

janovrom 

všechny recenze uživatele

Dlouho jsem nevěděl, jak tento počin hodnotit. Po úvodní znělce jsem měl chuť běhat okolo stolu a mlátit do něj hlavou. Ale po znělce se přece nemůže hodnotit seriál, že ano? Přetrpěl jsem první díl. Můj pocit byl zhruba, co to k čertu je? Dropnul jsem někdy ke konci druhého dílu. Jednu hvězdičku za to, že jsem se asi dvakrát uchechtl nějáké ptákovině, která dozajista nebyla myšlena jako vtipná, a protože grafika nebyla nijak ošklivá. Popravdě si myslím, že kdybych si pustil nějáké chapadlové hentai videa, tak najdu něco podobného nebo možná něco s lepším příběhem než toto. ()

Galerie (85)

Zajímavosti (2)

  • Seriál obsahuje narážky na herní sérii Metal Gear (od r. 1987) od Konami.
    ○ V 9. díle / 18. kapitole mangy:
    – Meer/Miia se plíží kolem stráží v krabici-Sue/Suu, ze které pak vyleze oblečená jako Solid na tankeru USS Discovery
    – Miia, Mero a Centorea mají nápad a nad hlavy jim vyskočí červené vykřičníky, jen Papi tam má modrý otazník
    – zmrzlinář trpí průjmem, stejně jako Akiba
    – Rachnera je oblečená jako The Boss v Rokovoj Bereg
    ○ V 5. díle / 10. kapitole mangy je Miia oblečená jako Big Boss v Bílém domě. (ČSFD)

Reklama

Reklama