Reklama

Reklama

Epizody(14)

Obsahy(1)

Před třemi lety byla světu odhalena existence lidem podobných bytostí a byl ustanoven zákon o kulturní výměně mezi druhy, aby si obě rasy na sebe zvykly. Kurusu Kimihito se náhodou stane dobrovolníkem v tomto programu a stará se o dívku Miiu, která patří ke druhu Lamia - od pasu dolů je had. Po nějaké době se Miia do Kurusua zamiluje a snaží se ho svést. Ale mezidruhový zákon zakazuje jakékoliv vztahy mezi druhy. Kromě Lamie se zde objevují i další stvoření jako kentauři, harpie, pavouci a mnohé další. (Harroc)

(více)

Videa (5)

Trailer

Recenze (12)

Terezinka198 

všechny recenze uživatele

Zpočátku to působí divně, plné klišé, průměrně… a věřte nebo ne, ono to takové i zůstane. Ale musím se přiznat, že jsem se i příjemně bavila. O anime jsem slyšela už dříve, přesněji řečeno, pár jeho postaviček jsem viděla už předtím, ale nikdy nebyl čas se na to podívat. A zas tak hrozné to nakonec nebylo. Typické harem anime. Spíše to, které vám příliš dlouho v paměti nezůstane. ()

janovrom 

všechny recenze uživatele

Dlouho jsem nevěděl, jak tento počin hodnotit. Po úvodní znělce jsem měl chuť běhat okolo stolu a mlátit do něj hlavou. Ale po znělce se přece nemůže hodnotit seriál, že ano? Přetrpěl jsem první díl. Můj pocit byl zhruba, co to k čertu je? Dropnul jsem někdy ke konci druhého dílu. Jednu hvězdičku za to, že jsem se asi dvakrát uchechtl nějáké ptákovině, která dozajista nebyla myšlena jako vtipná, a protože grafika nebyla nijak ošklivá. Popravdě si myslím, že kdybych si pustil nějáké chapadlové hentai videa, tak najdu něco podobného nebo možná něco s lepším příběhem než toto. ()

Reklama

Agraynel 

všechny recenze uživatele

Je tu napsáno dost negativ, tak přidám taky jednu pozitivní recenzičku. Tohle anime je hodně povedený! Originální koncept, kde hlavní postava má na starosti "hlídat" ženy z jiných ras, který se ho neustále snažej sbalit... Jako sorry, ale dobrý. Erotika je extrémně dobře zpracovaná správně v mezích, neustále se to stáčí k tomu, že se něco stane, ale je tam pouze to napětí, které se nikdy neuvolní. Shlédnuto na jeden zátah a asi si dám v brzký době zase točku. Postavy nádherně nakreslený, roztomilý a ne nějak přehnaný. Ty prsa tam jsou větší, ale si asi přiznejme, to k anime nějak tak patří. Může se zdát, že je tam jistá absence děje a monotónnost, anime ale naopak ukazuje to, že ne každej kluk je hned hajzlík s předsudkama. Za mě určitě zkusit :). ()

DaweForeman 

všechny recenze uživatele

Docela se divím, že jsem tuhle úchylárnu dokoukal do konce. Nevím zda se tohle dá nazvat už zdravou úchylárnou, protože to už silně hraničí se zoofilií. Každopádně sem tam se člověk zasměje a rozhodně je i zajímavý ten nápad propojenosti skutečného a fantasy světa. Jenže mohli to trochu zpracovat jinak (lidsky, aby se lidi příliš neděsili) a hlavně aby to mělo hlavu a patu (je to až příliš chaotické, kdy není žádný ucelený příběh, ale snaha o co nejvíce různých nahodilých situací). Co se pozadí týče, tak tu vůbec není nic řečeno o tom světě odkud přichází, proč, jak atd., což je velká škoda. Nemusím ani zmiňovat jednotlivé postavy, kdy skoro všechny jsou ve veliké míře otravné. Navíc to nemá ani pořádný konec. Hold dalo by se zpracovat úplně jiným způsobem, tak aby si to vyneslo více hvězd, ale v tomhle podání rozhodně ne. Animace je celkem dobrá a hudba nic moc. ()

SonGokussj

všechny recenze uživatele

Dropnuto po úvodní znělce úvodní episody. Někdo normální mi prosím pak do diskuze napište, jaké to je řekněme po páté episodě. Pokud se najde někdo normální, kdo by se na to koukal... Protože... No, koukněte se na první 4 minuty sami. :-D P.S. Pro ty, co se na to nechtějí koukat, lehké přiblížení situace -zde-. ()

Galerie (85)

Zajímavosti (2)

  • Seriál obsahuje narážky na herní sérii Metal Gear (od r. 1987) od Konami.
    ○ V 9. díle / 18. kapitole mangy:
    – Meer/Miia se plíží kolem stráží v krabici-Sue/Suu, ze které pak vyleze oblečená jako Solid na tankeru USS Discovery
    – Miia, Mero a Centorea mají nápad a nad hlavy jim vyskočí červené vykřičníky, jen Papi tam má modrý otazník
    – zmrzlinář trpí průjmem, stejně jako Akiba
    – Rachnera je oblečená jako The Boss v Rokovoj Bereg
    ○ V 5. díle / 10. kapitole mangy je Miia oblečená jako Big Boss v Bílém domě. (ČSFD)

Reklama

Reklama