Reklama

Reklama

Philip (Tino Mewes), Konrad (Thomas Schmieder) a Weener (Manuel Cortez) - traja najväčší blázni a nespratníci v škole Fredericha Nietzscheho dostávajú krutú ranu. Stanú sa účastníkmi dopravnej nehody, v ktorej všetci traja zahynú.

Vrátia sa späť do života ako krvilačné príšery - zombie. Ich telá sa však rýchlo rozkladajú, avšak necítia teda potrebu ani jesť, ani spať, a ostáva im tak dostatok času na večierky, dievčatá a vyrovnávanie si dlhov s nepriateľmi. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (38)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet €3,5miliónaTržby Celosvetovo $1,820,000║ Made in Germany, nuž čo dobré tam len za posledné desaťročia vzniklo? ...moc toho veru nie je, prípad keď je potenciál zadupaný prvoplánovosťou a preplácaným nechutným humorom do zeme. /25%/ ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Osvěžující teen komedie! Koho zajímá triviálnost? Je to extrémně zábavná parodie na zombie filmy,která nepřetržitě gaguje a vyvolává záchvaty smíchu neuvěřitelným stylem. O horor se samozřejmě nejedná, ale kdo má rád komedie a chce se zasmát,tak neváhat!! ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Teenagerovská hororová komedie z Německa, která je vtipná, svižná, originální a zajímavá? Zdá se vám nemožné, že by Němci byli schopni takto zajímavý film vyprodukovat? Ale ona je to skutečně pravda, živoucím důkazem je právě tento film, který mě velice pobavil a od kterého jsem takřka nemohl odtrhnout svůj zrak. Pár scének je zde opravdu geniálních a hlavně si film po celou dobu udržuje solidní napětí a hlavně solidně nastavenou laťku. Studenti gymnázia, kteří se vzbudí v márnici a chvilku jim trvá, než zjistí, že jsou zombíci, a pak jdou normálně do školy, jako by se nic nedělo a tam dají na frak největšímu týpkovi. A to je jen začátek, připravte se na upadající části těla, na zajímavou sexuální scénu, na lidské chodidlo v mikrovlnce či na tanec ve stylu Michaela Jacksona. To vše a ještě mnohem víc v této hororové komedii rozhodně najdete, a kdybych dopředu nevěděl, že to je německý film, tak bych byl asi po tomto zjištění velice překvapený. Tohle je prostě teenagerovská divoká jízda, která se kupodivu naší distribuci docela dlouho vyhýbá a nebýt slovenské Markízy, tak bych o tomto filmu asi ještě hodně dlouho nevěděl, a to by byla veliká chyba. Tuhle komedii rozhodně doporučuji a za sebe uděluji čtyři hvězdičky. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Na německé poměry jde o slušnou komedii. Tři outsideři se po autonehodě promění v zombíky a zjišťují, že být zombíkem není zase až tak špatné, i když odpadávající části těla na druhou stranu moc příjemné nejsou, ale naštěstí sešívačka dokáže všechno vrátit na to správné místo. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Hororová komédia s humorom, ktorý fungoval iba málokedy. Pritom ide o zaujímavé spojenie žánrov - hororová komédia a zombie. Logicky som preto čakal viac. Úvod ešte ušiel, ale odkedy hlavné postavy zistili čo je vo veci tak to začalo dejovo upadať a humor prestal baviť. Za zmienku stoja aj nesympatickí herci s talentom 5-ročného ochotníka. Film má jednu zvláštnosť. Čím bližšie bol koniec, tam viac otravoval, bez zastávok a s priamou úmerou. S finále prišlo vykúpenie. 30/100 ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Hledal jsem nějakou oddychovku a narazil jsem na tohle. Nebyl to průser, ale že bych se válel smíchy po zemi se taky říct nedá. Slabší 3. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Německá komedie která není vtipná. Je to průser když se nezasmějete ani jednou a o to větší průser když se film navíc sere do vašeho oblíbeného žánru a dělá si z něho srandu. Tady téměř nic nefunguje. Jediné co oceňuji jsou fajn masky(sem tam) ale jinak se jedné o podprůměrná televizní komedii. Těch 90 minut bylo celkem problém dokoukat. ()

rollman1 

všechny recenze uživatele

Když jsem si pustil tenhle film, řekl jsem si, že to bude kravina, nudná německá zombie komedie. A ono se z toho vyklubala docela dobrá řachanda, u které jsem se dobře nasmál. Vtipné postavy a ještě vtipnější dialogy změnily můj názor okamžitě a už od 10. minuty jsem věděl, že mě to bude bavit. Hlavní hrdinové totální looseři, kteří viděli vagínu maximálně v National Geographic. Ani jeden mi nebyl sympatický, ale musím přiznat, že své postavy zahráli skvěle a jejich dialogy a scény mě dokázali dobře rozsekat. Určitě překvapení zvlášť když to vyšlo z Německé produkce. ()

anderson 

všechny recenze uživatele

SLOVENSKÁ TELEVÍZNA PREMIÉRA: MARKÍZA (Pomsta živých smoliarov) = 15.7.2010+PREMIÉRA NA JOJ (nový dabing pod názvom Noc živých lúzrov) = 20.8.2011 (22.8.2011) ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Na německou distribuci nemám zrovna nejlepší názor a od našich západních sousedů jsem toho mnoho dobrého neviděl, nicméně se mnou jistě řada lidí nebude souhlasit. Určitě se najdou nějací fandové tamního porna, romantických filmů, seriálů či pohádek. No já byl spíš zvědavý, jak si dokázali poradit s „hororovou komedií“ a zombie tématikou obzvláště. Tu jak jistě už víte, taky zrovna moc nemusím. Nicméně hororové komedie/parodie mi nějak zvlášť nevadí. Nečekal jsem žádné zázraky, ale nakonec jsem se dočkal vcelku snesitelné průměrné podívané, která se dá rozhodně přežít bez úhony.   Druhý Soumrak mrtvých to sice není a popravdě se mu kvalitou ani humorem nepřiblížil ani z poloviny, ale i zde se dá narazit na několik vtipných, zábavných a lehce morbidních situací. Naše trojice smolařů sice moc charisma nepobrala, naštěstí v tom nejsou sami. Mou pozornost samozřejmě nejvíce zaujala přítomnost pohledné televizní moderátorky Collien Ulmen-Fernandes, ze které jsem prostě nemohl spustit oči. Z hororového hlediska tu toho však zas až tolik k vidění není, jak bychom si asi přáli. Naši přátelé totiž spíš hledají upadnuté varle, tančí na Jacksona, sešívačkou si přicvakávají, co jim zrovna upadne, uklízejí bordel po domácí párty, ale nějakých kreativních zombie útoků či vydařených masek se tu skoro nedočkáme.   Což byla dost škoda. Po této stránce se musíme spokojit s drobky (konflikt s učitelem, žraní žáby, úvodní útok zombie na Haiti…). Zbytek filmu byl totiž spíše parodií na teen komedie, ve které samozřejmě nesměla chybět trocha té nahoty, alkohol, drogy, dvojsmyslné sexuální narážky, až moc starostliví rodiče a hlavně opět ono klišé (pěkná holka co nemá zájem, namakaný sportovec, pěkná sousedka co má zájem, ale vy jí přehlížíte…). Prostě klasika.50% ()

Caelos 

všechny recenze uživatele

Nový Shaun of the Dead se sice nekoná, ale i tak je to hlavně za začátku slušná prdel. Pak tomu nějak začne docházet dech, až se to udusí a chcípne. ()

Rosana 

všechny recenze uživatele

Super vtipná parodie na zombie filmy a teenagerské komedie. Zprvu jsem se bála vulgárního až fekálního humoru, ale ten tam nebyl a místo toho milá a příjemná zábava. ()

type_B 

všechny recenze uživatele

Nad očekávání vtipné oddychové béčko německé provenience. Bylo tam krapet teenage sexu, ale zas ne úplně vulgárního, jinak je to vcelku příjemný nenáročný film. Prostě relax. A některé hlášky byly fajn. Osobně jsem měl rád učitelku vyznávající hašiš a gruppensex jako náboženství ve vyprázdněném postmoderním světě. Zde spíše postmortálním světě. Muhehe. . ()

Dexter1 

všechny recenze uživatele

Sľubne znejúca kombinácia teen-comedy a zombie hororu padá práve na absolútnej nevyváženosti žánrov. Zatiaľ, čo by sa dalo očakávať, že vtipy budú založené skôr pol na pol (nechutnosti a zosmiešňovanie žánru), film si hrdo kráča v ceste nechutností z typických komédií tohto druhu. Nevyužitý potenciál, nesympatické herecké obsadenie a maximálne nevtipné. Hviezdička za snahu. ()

Natabar 

všechny recenze uživatele

Teenage komedie a ke všemu z Německa - to je dostatečný důvod pro rozhodnutí obcházet tento snímek velikým obloukem. Ale helemese - v dané kategorii to zase až tak špatně nedopadlo - neotřelé a místy i vtipné. Holt, mezi slepými jednooký králem. ()

Elleannie 

všechny recenze uživatele

No teda, nečekala jsem, že se mi tahle hororová komedie bude takhle líbit. Ani nevím proč, ale moc jsem se bavila a ani chvíli se nenudila. Objevily se sice pasáže, které mi úplně nesedly, ale tihle "Zombíci" byli skvěle namaskovaní, humor byl pohodový, a děj měl opravdu děj. Prostě super komedie na zasmání a odreagování. ()

Sancty 

všechny recenze uživatele

A tak prečo nie. Seriem na to, že si to uťahuje z môjho obľúbeného žánru, že nefunguje ani hororová ani komediálna línia, má to tri dôležité N a to stačí. Na Nemcov slušný štart, na Nemcov zo päť zábavných momentov a na Nemcov nie najhoršie masky. No a peknú gotičku Collien Fernandes. Len škoda toho, že film potápa snaha podobať sa americkej teen fekál komédii. Aspoň ja som mal pri sledovaní zväčša taký pocit. 5/10 ()

Reklama

Reklama