Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Kelly Collinsová je čtrnáctiletá, poněkud výstřední pubertální dívka s uměleckými sklony. Její rodiče jsou rozvedení a ona žije s maminkou v New Yorku. Jednoho dne jí matka představí svého nového partnera, upjatého generála Joe Maxwella. Brzy se za něj provdá a všichni se stěhují na sever státu New York, protože její otčím tam byl jmenován ředitelem Vojenské akademie George Washingtona. Kelly do akademie nastoupí, ale setkání s tvrdým výcvikem jí obrátí život naruby. Nezvládá výcvik a její veškerá snaha zatím vždy končí katastrofou. Kelly dokonce uvažuje o tom, že školu opustí navzdory počínající lásce k sympatickému Bradovi, který se jí snažil v některých nepříjemných situacích pomoci. Je v silách Kelly stát skutečnou kadetkou? (TV Nova)

(více)

Recenze (34)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Nebyla to zas taková blbost, jak to ze začátku vypadalo. Hilary Duff si možná hrála na vyfintěnou barbínu, ale vojenský tábor jí vycepoval tak důraznou demagogií amerického nacionalismu, že se z ní okamžitě stala kadetka Kelly, a to bez větších problémů nastolilo řád v celém filmu. Z obyčejné barbíny, kterou sledovat o pár minut déle by mi možná šlehlo, se rázem stala statná bojovnice za svou vlast, která se stane tím nejlepším, co tahle vojenská akademie měla. Nebylo to tak hrozné, abych to nedokoukal do konce. Chvílemi jsem se i docela zasmál, jen co je pravda, ale i tak zůstavá fakt, že tento film opět vidět rozhodně nechci. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Já a moje hodnocení toho vydržíme hodně, ale tohle je fakt extra vydařenej náklad i na mě, stačilo mi když sem na to jen občas přikoukával od kompu a i tak to bylo hodně nesnesitelný. Já proti těmhle filmům ani Hilary Duff nic nemam, ale co je moc, to je moc ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 5/10 Děj 5/10 Hudba 4/10 Efekty 5/10/// +Hilary Duff a Shawn Ashmore -slabý scénář, otravné dialogy, po všech stránkách průměrné/// Hilary Duff zbožňuju a její filmy nejsou špatné. Tenhle se jim vlastně hodně podobá. Bohužel je na něm znát, že patří mezi ty ranné. Jeho největší problém je v tom, že je moc dětinský. Docela jsem měl problém ten film přežít, nebo vydržet až do konce. Není vyloženě špatnej, ale z jejích filmů je asi nejslabší a jak říkám, jsem na něj už starej. Alespoň mám z něj takovej divnej pocit./// Celkem 48%/// ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Vezmeme-li v úvahu, že se Hilary Duff teprve rozehřívala ve své kariéře a fakt, že je to natočené pro cílovou skupinu 12+, nemůžeme se snad ani na tvůrce zlobit, že je to tak naivní, jak ve skutečnosti je. Nicméně na Hilary se pěkně dívá, je (byla) to pohledná holka a většina filmů, ve kterých se objevila je nehorázná romantická pruda – ovšem pak si zase nemůžeme stěžovat, že příběhy stojí za hovno. V tomto případě se dokonce uráčila i zašpinit od bahna, takže za tu změnu dávám jednu hvězdu navíc – ta druhá je samozřejmě pro samotnou hlavní hrdinku… ()

Ilicka 

všechny recenze uživatele

Byla jedna holka, která nesnášela roztleskávačky a hlavní rostleskávačce dělala samé naschvály. Pak nějakou dobu ony roztleskávačky pozorovala a zjistila, že roztleskávání není zase tak špatná věc a že by se taky ráda stala roztleskávačkou. Tak se dostane do týmu a vyhraje soutěž. Skoro. Akorát se to odehrává ve vojenské škole. Oddechovka k žehlení. Nic víc, nic míň. ()

Kamca_ 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byla fakt hrůza. Hillary mám hodně ráda a nechápu, proč hraje v takový kravině. Jen kvůli ní dávám tu jednu *. Celou dobu sem chtěla dát 2*, ale ten konec byl fakt strašnej, takže jen jedna *. ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Vojenčina je pre mňa nezmysel a urobiť z toho film pre deti, tak to je kruté. Že je to naivné pochopíte po pár minútach. Po pravde neviem, čo aj deti na tom môžu vidieť, nie ešte dospelí. Treba k tomu silnejší žalúdok, je to detské po všetkých stránkach, no najmä trápne, tie jednotlivé scénky sú plné klišé a možno to bude pre mnohých ťažké dopozerať. ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Přes očividnou naivitu snímku a nyní již zbytečný obrat a americký výmysl udělat z losera naprostou hvězdu. Bohužel Hilary Duff dostávala nabídky pouze z tohoto soudku teen filmů odpovídajícího jejímu tehdejšímu věku a naivnímu vzezření. I přes tu naivitu a podivnou zápletku se na to dalo dívat takže 2/5. ()

Lum3n 

všechny recenze uživatele

Můžete sice říct, že je to naprosto předvídatelná blbost a pravděpodobně budete mít pravdu, ale za mě Cadet Kelly patří mezi ty filmy, které přes svoje neumětelství mají jakousi životní jiskru, což spoustě profesionálněji působícím filmům chybí. A Hillary Duff je sympaťačka, ne že ne.. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Z barbie Hillary Duff se stala vojanda. Jenže vojenská škola pro ni není jednoduchá. Na sobotní dopoledne to zas tak špatné nebylo a docela se na to dalo koukat. ()

cypp odpad!

všechny recenze uživatele

Ten závěrečnej taneček nelze ohodnotit jinak než odpadem. Kdo natačí takové hovadiny proboha? ()

1860 odpad!

všechny recenze uživatele

Pro Boha! co to je? uz dlouho sem nevidel takovou blbost, se nedivim, ze americani prohravaj valku v afganistanu a iraku, kdyz je ve vojenskych akademiich ucej jen hazet zbrani ze strany na stranu.. absolutni blbost, ZASADNE NEDOPORUCUJU! ()

Mallyyy 

všechny recenze uživatele

Přiznám se, jako teenager jsem měl rád Hilary Duff a teď se na ni taky někdy kouknu. Ovšem tenhle film je opět kliše se strašnou kamerou a stupidním příběhem... ()

jasanka 

všechny recenze uživatele

Na to, že jde o film pro teenagery, a to navíc dívky, je film zasazen do celkem neobvyklého prostředí. Průměrný film a docela povedený soundtrack. ()

Reklama

Reklama