Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jace Newfield je slepý, ale zatím si se svým handicapem dovedl poradit. Když se však přestěhuje s rodiči z New Yorku do Utahu, musí obstát před novými spolužáky. Myslí si, že vstupenkou do třídy bude jeho hudební talent, ale ten nestačí. Všichni si totiž myslí, že je snob a proto se Jace přihlásí do wrestlingového týmu, což je jediný sport, v němž mohou soutěžit slepci s těmi, co vidí. S pomocí kouče Riceho a učitele hudby Wyatta, který je také slepý, se chlapec učí tomu, co z něho udělá skutečného vítěze. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (8)

freddy 

všechny recenze uživatele

A opět tu máme další z filmů stanice Disney Channel, aneb podívaná pro celou rodinu, v hlavní roli teenager, který se nějak vymiká oproti běžným teenagerům, a to v atraktivním kabátu tak, aby se to líbilo pokud možno všem členům rodiny. Tento film je navíc také o sportu, a to sice o zápasení (ač ve filmu to nazývají jako wrestling), a filmů z prostředí tohoto sportu mnoho neznám, takže tady mají tvůrci plus za snahu ukázat prostředí méně známého sportu. Hlavní hrdina je docela sympatický, člověk by mu skoro záviděl, je docela pohledný, má sportovní postavu, milující rodiče, příjemné rodinné zázemí, prostě mu nic kromě zraku nechybí. A to je právě to, co mi na tomto filmu vadilo. Nějak jsem měl totiž problém uvěřit, že zrovna tenhle sympaťák by měl problém se začlenit do kolektivu v nové škole jen kvůli tomu, že je slepý. To je asi jediná nelogičnost, co mi zde vadila, jinak to byl docela příjemný sportovní film z prostředí teenagerů, s nímž ten čas utekl docela rychle a kterému zase tak moc do nadprůměru nechybělo. Já si nemohu pomoci, ale tenhle druh filmů mám prostě v lásce a pokud patří mezi ty povedenější, tak jsem schopný si to docela dobře užít, a to je právě případ i tohoto filmu. Bylo to fajn strávených 90 minut a rád konstatuji, že se mi to líbilo a že mě to zaujalo. Tímto uděluji tomuto filmu lepší tři hvězdy. ()

Had6 

všechny recenze uživatele

Tak nejdřív. Oficiální text distributora je zase pěknej blaf. V žádném případě se v tomto filmu nejdená o wrestling, ale o klasickou formu zápasu. Což je dost velký rozdíl, pokud tímto textem chceme někoho informovat o obsahu filmu. Jinak jde všechno podle zaběhnutých pořádků. Tedy, nejprve odstrkovaný outsider se postupně dostává na vrchol atd. Prostě žádná novinka. Ale není to wrestling, ale zápas. Zápas. Jasný? ()

Marys 

všechny recenze uživatele

Hm, taký celkom v pohode film na spestrenie do/popoludnia. Akurat by všetci študenti školy nemuseli byť zrovna talentmi na všetko no. ()

Reklama

Reklama