Reklama

Reklama

VOD (1)

Partička teenagerů si zachraňuje život v bažinách ve státě Louisiana před psychopatem jménem Mr. Jangles. Ten je posedlý 13 zlými duchy a touží polapit svoje oběti, aby ukojil svoje krvavé choutky. (BUD-SFIS)

Recenze (95)

genetique 

všechny recenze uživatele

Jediné, čo som chcel pôvodne napísať k tomuto filmu je, že sa čudujem, že som ho vôbec dopozeral dokonca. Ale napíšem radšej varovanie, nepozrieť si ho! Horrorová línia bola snáď lepšia v Tom&Jerry, než v tomto odpade, scenár tupo priehľadný, ľakacie scény režisér asi natáčal pod vplyvom morfia, čo ma však veľmi mrzí, lebo po vizuálnej stránke veľmi podarené a aj nápad sa dal oveľa lepšie spracovať, pretože dej som si pamätal ešte dlho potom. 25%. ()

POMO 

všechny recenze uživatele

Ešte viacej ako predvídateľnosť a otrepané klišé, tejto jednohubkovej vyvražďovačke ubližujú dementné scenáristické kľučky. Agnes Bruckner v hlavnej role je ale na zjedenie, bažinaté lokácie majú niečo do seba a vizuálna stránka filmu je vysoko nad béčkovou latkou. Čím menej podobných filmov ste videli, tým viac sa vám bude páčiť tento. Ináč odporúčam dať prednosť nápaditejšiemu Wrong Turn. ()

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

V tomhle filmu nefiguruje naprosto nic originálního. Cením si na něm ovšem několika drobností. Obsazení sice nemá vyloženě charismatickou postavu, ale všichni teenageři jsou v rámci možností uvěřitelní a rozhodně jim strach věřím. Krví se nešetří a nikomu se nijak zvlášť nenadržuje (odhadnout přeživší je docela oříšek). Rozhodně jsem se u Venoma nebál, na to je Jim Gillespie až příliš okatý vypravěč, ale některé pasáže byly napínavé a podobně jako v nedávno uvedeném Klíči je tu velice slušně využit starý jižanský dům (leč začínám mít pocit, že všichni filmaři mají pro natáčení voodoo blbinek ten samý barák). Jako béčkový hororový výplach přijatelné. Pokud jste viděli předchozí Gillespieho filmy, tak tohle je to samé v bleděmodrém (klady i zápory)... 2 a 1/2* ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

To už jde větší strach s Václava Klause a jeho politických rozhodnutí než z tohoto filmu . Ještě jedna věc mě naštvala, vždycky v podobných filmech ukážou holky v kalhotkách nebo tak nějak a tady ne, což stálo film jednu hvězdu. ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Tenhle v podstatě už moderní slasher mne docela bavil, až překvapivě. Ono je na něm dobré, že si na nic moc nehraje, nedělůá ze sebe film něco co není ... postavy nejsou nesympatické. Je to hodně akční, pořád se něco děje, dobrá atmosféra a prostředí (lesy, močály apod.). Vraždy nejsou kdo ví co z dnešního pohledu, ale na svoji dobu jsou docela "odvázané" ... Jako je to tak mezi 2 a 3, ale protože sám film se předkládá divákovi jako zábavná jednohubka a nijak neprovokuje, tak tomu dávám 3/5 ... ()

sniper18 

všechny recenze uživatele

Je to celkom dobrý horor. Má dobrý príbeh, ktorého základ nie je ničím výnimočný a aj schéma filmu je rovnaká ko prakticky pri všetkých slasheroch, ale obsahuje mnoho originálnych prvkov, takže to nie je úplne typický ničím nevynikajúci slasher. Krvavých scén je optimálne množstvo a sú dobre rozdelené po celej dĺžke filmu, takže potešia, ale nie sú moc drsné a ani nápadité. Poteší zaujímavý zabijak, ktorého pôvod je pomerne originálny, nechýba mu charizma a páči sa mi na ńom schopnosť chodiť pod vodou, čo v jednej scéne dobre využije. Som spokojný aj s hlavnými hrdinami, síce to sú americkí teenageri, čo kazia skoro všetky filmy, ale v tomto prípade mi neprekáža nikto, čo je dosť prekvapujúce. Oceńujem aj dobre vybrané prostredie, pretože les a bažiny sú podľa mńa najlepšie miesta, kde sa môže horor odohrávať, ale nanešťastie v tomto prípade nie sú moc dobre využité, pretože tu absolútne chýba napätie a hororová atmosféra. Tento film určite neurazí, pretože už bolo natočených mnoho podobních a horších filmov, ale zároveń ani nepatrí medzi tie lepšie a ani za posledné roky. Je to film na jedno pozretie. Objektívna kvalita filmu- 60%, film sa páči mne na 64%. ()

Falko 

všechny recenze uživatele

Jeden z dalsich hororov na jedno pozretie, ktory neprinasa nic nove a ktory mi urcite dlho v pamäti nezostane. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Gillespie si udělal před lety "jméno" svižným hororem I Know What You Did Last Summer, pro tentokráte to ale vypadá, že na režisérské křeslo může sednout vážně kdokoliv!! Béčkový hororový výplach, který má k překvapivosti hodně daleko (jediným přínosem je výběr lokací).. Takže nefunkční napětí + hluboké dekolty + jednotvárná akce = zase o pár hloupoučkých teenagerů méně!! ()

Faustka 

všechny recenze uživatele

Dobré úmysly budou po zásluze potrestány. Stará mamba ve své nejlepší víře započne akt očištění, jenže se jí tyto bohulibé voodoo kejkle nepatrně zvrtnou… Městská zrůdička se promění v monstrum z močálů ---- BLÍŽÍ SE!!! KDO... ? Jen místní rarita Ray Sawyer – majitel pumpy a odtahového vozu: který odtáhne i to co nechtějí -)) ()

JAn 

všechny recenze uživatele

Klišovité, trapné, sračkoidní. Herci ´sou příšerní a hlavní bubák nestojí ani za zmínku. Jim Gillespie nepotešil. A ani já ho nepotěším. Tahle recyklace Loňského Léta a D-Tox mi příliš neimponovala. 2/10 ()

petero 

všechny recenze uživatele

Ďalšia vyvražďovačka od tvorcu „I Know What You Did Last Summer“, nevybočuje v rámci žánru zo zavedených koľají, postava ktorá to celé prežije je jasná hneď od začiatku. Dosť nudných dialógov (keci o woodoo nemajú žiadnu šťavu), priblblá zápletka (hady v ktorých sú zakliate duše psychopatov poštípu miestneho pumpára a ten začne vraždiť), priemerná atmosféra a réžia, sem tam slušný mord (týpek niečo odkukal od bezhlavého jazdca zo Sleepy Hollow), ale zabiják má niečo do seba (a jazdí na hovädnom odťahováku) – trošku mi ho bolo aj ľúto na konci. Absolútne neoriginálna kravina. Kto nechce vidieť x-té vyvraždovanie bezvýznamných teenagerov – ruky preč. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Noc, bouře a kněžka mambo vykopává na prastarém pohřebišti hrob. Rychle sebere tajemný kufr, nasedne do auta a uprostřed noční mlhy ujíždí do bezpečí. Na mostě se setká v protisměru s tahačem, a pak už vše nabere rychlý spád. Kněžka umírá a zlo v podobě hadů si hledá tělo. Los připadne na řidiče tahače, Raye. A protože tu jde o černou magii voodoo, tak z Reye se stává zombie hledající nové duše. Mrtví přibývají, ovšem Ray má spadeno především na vnučku kněžky a partu mladistvých, co se k ní vydali. Standardní slasher s dynamickou kamerou, slušnou hudbou (jeden song si střihl i Rob Zombie) a báječnými močály, co připomenou řadu filmů např. Mstu příchozího z močálu (1982). Gore umírněné, i když práce s hákem ujde, nějaké to propíchnutí a utržená ruka se také najdou. Vtipná přetahovaná pak přinese na křižovatce své plody. Divák si může tipovat, kdo zbude poslední, jestli bloncka, či nikoliv, a zda si ponechají filmaři pootevřená vrátka, byť zatím se dokořán neotevřela. Oddechový průměr, co se snadno zapomene, jak jsem nyní při druhém sledování zjistil. Močály zato ovšem stojí, škoda, že jich nebylo více. ()

pornogrind odpad!

všechny recenze uživatele

Zkurvenej shit.Urážka Voodoo.Atmosféra nulová,herci otřesní,,všude tma,takže je hovno vidět(ono vlastně ani není co),hlavní psychouš je trapnej a scénář k smíchu.A nějaký zajímavý vraždy nebo pořádný gore rozhodně nečekejte.Z toho ani víc vyždímat nešlo.Odpad. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Hustá hororová jízda. Zkušený hororový specialista Jim Gillespie to vzal pěkně od podlahy a bez dlouhých průtahů jde rovnou na věc. Partě teenagerů se už nějakou dobu nepozdával podivný chlápek s jizvou. A poté, co se ho zmocnilo kouzlo woodoo, se jejich obavy naplnily, a z něj se přes noc stala nezastavitelná mašina na zabíjení. S Agnes Bruckner, Laura Ramsey nebo s Bijou Phillips se rozhodně mazlit nebude a pěkně je beze slova naporcuje. Gillespie vměstnal do každého druhého záběru nějaký originální prvek, napětí nepolevuje a navrch přidal kvalitní režii. Prostě super slasher mixnutý s mysteriózními prvky. V budoucnu si ho dám znovu. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

O tomhle filmu ve škole kdysi mluvily jako že je to maso a že je to parádní horor. A že tam hraje Method man(což mi bylo totálně šumák protože ho neposlouchám). No nakonec se z toho vyhoupl naprosto průměrnej nic neříkající průměr se strašně chudým záporákem kterej by v boji se všema známějšíma vrahama propadl. Vůbec ničím mě neohromil. Navíc každýmu teenagerovy jsem přál smrt protože takováhle sebranka je na odstřel. Na filmu oceňuji asi nejvíce kameru která dělaly divy. Stejnak hudbu která navodila celkem pěknou atmosféru která rázem upadla kvůli některým pokusu o vtipy. Digitální hadi nebyly špatný a raději bych viděl je než toho vraha. ()

Pedestrian 

všechny recenze uživatele

Tak Agnes Bruckner se mi líbila už v Lesích, no, v bažinách jí to samozřejmě také sluší. Ale sama film utáhnout nemůže. Navíc když proti ní scenáristé postavili tak debilního záporáka. Ještě že vizuální stránka snímku je natolik působivá (úžasný je hlavně závěrečný záběr na stojící kamion v okolí bažin), že filmu odpustíte i hodně slabé finále a hloupý scénář. Kdyby se tenhle film odehrával jenom v močálech a byl obsazen lepším zabijákem, měl by podstatně větší kredit. Škoda. ()

Související novinky

Komiksové jednohubky

Komiksové jednohubky

05.04.2009

Tak, premiéru Wolverina máme za sebou (haha... ehm), další komiksové adaptace jsou před námi. Co náš čeká a koho v nich uvidíme a koho ne? Chris Pine (Kirk v blížícím se Star Treku) potvrdil, že je… (více)

Reklama

Reklama