Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rapeři Methodman (Wu-tang clan) a Redman natočili 10-ti dílný komediální seriál odehrávající se na předměstí luxusní čtvrti. Sousedé tu o tyto dva kluky moc nestojí a snaží se jich zbavit za každou cenu. (dudyvan)

Recenze (5)

balone 

všechny recenze uživatele

Humor mi nějak nesedl, možná v době kdy mi bylo 15 a How High patřil mezi mé nejoblíbenější filmy by i tento serial lámal žebříček mé seriálové oblíbenosti. Takto je to už několikrát ohraný vtípek o černoších a jejich bílých sousedech, jen se známými tvářemi (legendami) hudební scény. ()

ChArLeNe 

všechny recenze uživatele

Dosť slabý komediálny seriál (rovnako ako film How High). Od takýchto rappovích legiend som čakala niečo lepšie. No soundtrack je za 5*. ()

4daPeace 

všechny recenze uživatele

Verdikt: Legendarni clenove Wu-Tang Clanu v jejich vlastnim serialu - scenar = Method Man, produkce = Redman, herci = Method & Red. Fanousci rapu a podobnych filmu (napr. How High) muzou dat maximalne 3 hvezdicky, s prihlednutim to je jeste prumer, ostatni pujdou s hodnocenim nize. ()

lardko 

všechny recenze uživatele

Tuhle dvojku miluju ! Na wu tang clanu jsem vyrostl , černošský humor mám rád a tady mi to nějak prostě všechno sedlo. ()

Steve5cz 

všechny recenze uživatele

Povinná "četba" pro všechny fanoušky Metha a Reda. Také černošský humor se mi líbí, proto hodnotím nadprůměrně. ()

Reklama

Reklama