Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Přímý přenos slavnostního galavečera vyhlášení výsledků hlasování o nejpopulárnější interprety české hudební scény. (oficiální text distributora)

Recenze (66)

pan Spock 

všechny recenze uživatele

Co napsat, když už tolik bylo řečeno? Tyhle pořady to mají těžké. Co taky můžete udělat, když se rok co rok prakticky celý opakuje, jen vystoupení mezi kategoriemi jsou jiná. To ovšem nejde brát jako omluvu. Byla to po všech stránkách hrůza. Nejhorší pro mě ale bylo sledovat naprosto otřesného a totálně nevtipného Boučka. Nesnáším jeho antihumor a aroganci. Jak si vůbec může dovolit v přímém přenosu urážet kdekoho a přitom jim nesahat ani po paty? Asi se snaží být jako Leoš, ale to se mu nikdy nemůže povést. Leoš je totiž "Pan" moderátor. Ani vystoupení bohužel nebyla příliš zajímavá. Snad jenom Tomáš Klus, Ondřej Havelka a Gábina Gunčíková. Tu určitě brzy uvidíme hodně vysoko. Před Václavem Neckářem smekám. Nedávám úplný odpad, ale je to na hraně. A na závěr bych chtěl říct všem, že by se komentáře a názory mohly obejít bez zbytečných vulgarit a urážek jenom proto, že se nám dotyčný interpret nelíbí. Omluvil bych to snad jen v případě Libora Boučka :-) ()

ulvas 

všechny recenze uživatele

Gott,Bílá ani Kabáti mi nevadí,přesto je jejich prezentace v pořadu tohodle typu kolikrát tak trapná a to vůbec nemluvím o pořadu samém bo rok co rok je to stále horší a horší. Proboha ....ZRUŠTE SLAVÍKY!!! ()

Tomasson 

všechny recenze uživatele

Ale,ale,ale !!! Kolik že se tady dští síry na zaprděnost český popmusic a Slavíky jako takové! Je z podivem,že tolik lidí tomu nemůže přijít na jméno a zároveň tu u toho zuráží kde koho. Přijde mi to poměrně dost nízké,to za prvé, a za druhé mě už jenom překvapuje,že to někoho vůbec překvapuje :-D ! Jsem ten poslední, kdo by měl pro ten náš malej českej rybníček popmusic pochopení, na druhou stranu proč urážet tak nějak všeobecně,he??? Jistě,Slavík rozhodně není žádnej zázrak, navíc je to jen anketa, takže se každej může zúčastnit a poslat hlas komu chce...O ostatním se nemá cenu bavit, nikoho vkus to sice nepozvedne, ale rozumnýmu člověku ani neubere, takže "odpadkáři" vezdejší : "JDĚTE SI TY SVOJE ŽVÁSTY A URÁŽKY VYLEJVAT NĚKAM DO HOSPODY!" :-) Tam vám za vaše urážky,pokud dotyčného naserete,dá aspoň do držky, tady je to spíš srabárna... :-) ()

Border odpad!

všechny recenze uživatele

Má pravdu předsedo je to sračka všech sraček.Stejná kategorie trapnosti jako fotbalista roku hokejista roku týtý týpý superstar supertalent superdebil... Sem si trošku ublinknul do pusy... ()

Ospalek odpad!

všechny recenze uživatele

Mno... Nejvíc odpuzující je na tom asi Bouček, který opravdu není ani sympatický ani atraktivní a veškerý smysl to ztrácí už tehdy, když na pódium vejde Karel Gott a se svými slovy: ,,Já jsem to opravdu nečekal" roztleská celý sál... ()

Reklama

Reklama