Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh se odehrává v 50. letech v Argentině ve městě La Cruz. Coraje (Facundo Arana) pomáhá lidem v nesnázích, chodí se skrytou tváří a se dvěma společníky, kteří mu pomáhají. Zvěsti říkají, že jedním z jeho společníků je žena, ale nikdo si tím není jistý. Podle nich je mu tato žena předurčená, aby se stala jeho manželkou. Nikdo Corajeho nezná, ale doufá, že mu někdy pomůže z nesnázích. Vražda jednoho z nejrespektovanějších můžu v La Cruz, Guerrica, ho dovedla do La Cruz, kde se svými společníky musí vypátrat Guerricova vraha. Po příjezdu do La Cruz jde o okolo kostela, odkud utíká muž, který přepadl a zavraždil Otce Juana (Adrián Spinelli). Coraje se ho snaží chytit, ale lupič uprchne. Pro odhalení pravdy a Guerricova vraha se Coraje vydává do La Cruz jako Otec Juan. (Cvalek)

(více)

Recenze (3)

uodevr 

všechny recenze uživatele

Na poli telenovel jednoznačný bavorák. Jinými slovy hodně slušně koukatelná blbost, u které se dobře učí španělsky. Koukatelné je to díky postavám, které nejsou tak černobílé, jak tomu ve většině případech bývá; scénáři, který není napsán tak imbecilně, jak je zvykem; a v prvé řadě upřímně zajímavému a chytlavému ději, ve kterém hraje romantika teprve až druhé housle (za dobrých 60 dílů si hlavní protagonisté tak třikrát čtyřikrát dají hubičku), zatímco v popředí sledujeme vývoj existence divnýho řádu, který se zabývá příchodem jakéhosi poutníka, co má spasit svět, nevysvětlených vražd, a podobných rozkošností. Nelogičností je v tom hafo a akční scény jsou přinejlepším úsměvné, ale sere pes. Vypíná se u toho dobře a zcela vážně mě zajímá, co se stane v dalším díle. A unikátní setting venkovského městečka v padesátých letech taky notně přidává na přitažlivosti. Poznámka od boku: Pro španělský humor asi začínám mít slabost. ()

ajfelka 

všechny recenze uživatele

Koukla jsem spíše z nostalgie, že už jsem asi patnáct let neviděla žádnou telenovelu z jihoamerické provenience. Stačil jeden díl - o ničem - pak jsem si vzpomněla asi za měsíc, že bych se mohla mrknout, co je nového v haciendě - nic - a pak už jsem nesledovala. Ale kdyby se potvrdily předpovědi o konci světa (bez obav, příští rok se zase nějaká objeví), tak bych si přála, aby jako první, co by mělo být zničeno, jsou ateliéry na telenovely v Jižní Americe. ()

Reklama

Reklama