Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladé studentky, většinou dcery bohatých nebo slavných rodičů, přijíždějí do luxusní švýcarské soukromé dívčí školy, aby se zde od velmi zkušené a elegantní vychovatelky naučili co nejvíce triků, jak si najít bohatého manžela. Dívky se tomuto studiu věnují ve volných chvílích, ale probírají například i první sexuální zkušenosti. Mezi ně se snaží zapadnout i Cindy (Lar Park Lincoln), která je na škole jen díky stipendiu. Dívky jí buď ignorují, to je ten lepší případ, anebo v tom horším jí dělají nejrůznější naschvály. Cindy nemá zastání v nikom a to ani v hlavní vychovatelce, která se k intrikujícím dívkám připojí. Situace dojde během několika týdnů tak daleko, že Cindy hrozí vyloučení ze školy. Ale staré přísloví praví: Kdo se směje naposled, ten se směje nejlépe. (LION-MR.T)

(více)

Recenze (7)

cariada 

všechny recenze uživatele

Příjemná komedie u nás uváděná pod názvem Dívčí akademie. Chudá dívka Cindy se dostane na stipendium na školu do Švýcarska, kde je to samá snobka. Cindy si samozřejmě brzo najde přátelé, ale jak už to chodí tak i nepřátelé a to nejen zřad dívek. A tak není nouze o žerty a následnou pomstu. Vše okořeněné spoustou humoru. Hodně pozapomenutelná komedie. ()

vitekpe 

všechny recenze uživatele

Osmdesatkova muzika je v teto komedii neprehlednutelna. Film je stylem podobny "prcickam" a podobnym soucasnym komediim z prostredi ruznych skol a internatu. Bohuzel, me tento styl humoru moc nesedi, a tak jsem extra nadsen nebyl. Na druhou stranu uznavam, ze v dobe vzniku to mohlo mit punc nejake zvlastnosti, nevim...Film reziroval Bruce A. Block. Za me subjektivni 3-. ()

jakoby 

všechny recenze uživatele

Zakladni schema: Zacatek skolniho roku- pozname rozdilne druhy divek a hlavni hrdinku. Ze vsech jsou potom nejlepsi kamaradky , ktere bud zachrani skolu nebo vyhraji prestizni soutez a z nicky je hvezda.Zla spoluzacka dostane lekci a katolicka zjisti ze se modlila ke spatnemu idolu.....Zadny zazrak, zadna katastrofa. ()

Reklama

Reklama